Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

s.a kardeşlerim ben 17 yaşındayım dinimin gereklerini yerine getirmeye çok gayret eden biriyim. ancak ailem müslümanız deyip de dinimizin gereklerini yerine getirmeyen hadislere inanmayan ve kuranda yazan şeylere sadece inanırım deyip de çoğu şeyi yalan olarak gören bir aile. inşallah anlatabilmişimdir. annem namaz falan kılar ama arada ve ben dinimin gereklerini yerine getirmek istediğimde gerici damgası yiyorum geçen sene anneme kapanmak istediğimi söyledim şiddetle karşı çıktı. benim o zaman imanım zayıfmış ki karşı koyup diretememişim. artık kapanmak istiyorum. ailemin buna karşı çıkmasını hiç istemiyorum. dinimin gereklerini yerine getirmek konusunda cesur olmam lazım. nasıl bir yol izlemeliyim? bana Allah rızası için yardımcı olun. çok çaresizim
Allah CC. yar ve yardımcınız olsun kardeşim...
Hayırlı işlerin muzır manileri çok olur...
Allah CC.'a dayanın ve doğru bildiğinizi yapmaktan çekinmeyin...
Anne-baba mutlaka önemli ama...
Namaz kılma-örtünme diyen bir anne babaya bunların Allah CC.'ın emri olduğunu anlayacakları şekilde anlatmalı...
Ama FARZ olduğundan mutlaka yerine getirlmeli...
Allaha emanet olunuz...

elmirah

Kayıtlı Kullanıcı
evet yazdıklarınız çok doğru.bugün Allah C.C bana sorduğunda ailem izin vermediği için kapanmadım veya onlar yüzünden dinimin gereklerini yapamadım gibi şeyler mi söyleyeceğim diye düşündüm ve sonunda ben yarın kapanmaya karar verdim. onlar ne tepki verirlerse versinler umursamayacağım ve onların da iyi birer müslüman olmaları için bol bol dua edeceğim. Allaha emanet olun

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

evet yazdıklarınız çok doğru.bugün Allah C.C bana sorduğunda ailem izin vermediği için kapanmadım veya onlar yüzünden dinimin gereklerini yapamadım gibi şeyler mi söyleyeceğim diye düşündüm ve sonunda ben yarın kapanmaya karar verdim. onlar ne tepki verirlerse versinler umursamayacağım ve onların da iyi birer müslüman olmaları için bol bol dua edeceğim. Allaha emanet olun

çok sevindim kardeşim..

ALLAH c.c. yar ve yardımcınız olsun..Yolunuzda sabit kılsın..inşallah

berat05

Yönetici

Bu dava hor, bu dava büyük...

ALLAHÜ EKBER!!!

Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın Habibi ve Resulüne
selam olsun Sahabesine
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun aşkından yananlara
selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....

ALLAH Celle celaluhu RAZI OLSUN

KAPANMAK İSTEYEN KARDEŞLERİM
ANNESİNDEN AİLESİNDEN KORKAN KARDEŞLERİM

BİZİ KİM YARATTIKİ BAŞKALARIDAN KORKUYORUZ?????

HAYDİ....

Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

canım İnşallah sendende o harika haberi almayı nasip eder bizlere Rabbim

GüL YeTiMi

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamu aleykümm... Güzel kardeşim benimm ne kadar güzel düşünmüşsün... Bendeee ilk kapandığımda çok tepki aldımm daha küçüksün, gençsinn neden kapandınnn... Kapkarasınn kocakarı gibisinn nelerr nelerrr...Ailem bileee örtüme laf söylerdiii okadar uğraştılarr ama dinlemedimm kimseyii...Seninde söylediğin gibi hep şunu düşündüm ben ahirette kimee hesap vericemm o günn annem babam yanımda mı olacaklarr, ananın evlattan kaçtığı günn kimm yanımda olacakkk... :'( Çok Üzüldümm ama hep dua ettimm Rabbimeee hiçbir zamanda örtümü çıkarmayı düşünmedimm... Onlar öyle dedikçee ben daha çok sevdimm örtümü vee daha sıkı sarıldıkk birbirimizeee...Örtüm parçam olduu canımm oldu arkadaşımm olduu herşeyimm olduu...Hiçç vazgeçmeyi düşünmedimm... Ve Rabbime şükürler olsunn bu güzel duyguyuuu 5 senedirr yaşıyorummm... Şuan ailemdekii durum nasıl mı? Rabbime bin kere şükürr artık alıştılarr anladılar ki vazgeçmeyecek üstelemediler, istemeselerde kabullendiler... Bu dava taşlı, dikenlii, girdaplıı... Bu dava çok büyük... Bizde dava kardeşleri olarakk herzaman birbirimizin destekçisiyiz... Birbirimize duacıyız inşaAllah...
Canım kardeşim enn kısa zamanda senden de güzel haberler bekliyoruz inşaAllah..... Duacıyımm ve duana talibimmm...

Kim ne dersee desinn
GURURLUYUM, MUTLUYUM...
ÇÜNKÜÜÜ TESETTÜRLÜYÜM...!!!
:) :)

mavci

Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

Bu güzel ve hayırlı kararınız için sizi tebrik ederim kardeşim...
Sizleri tüm melekler alkışlıyor...BUnu böyle bilin...
Allah CC. hayırlı kılsın inşallah...
Alalh CC. yar ve yardımcınız olsun...

berat05

Yönetici

ALLAHÜ EKBER!!!

selam olsun Sahabesine

mavci

Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

ALLAHÜ EKBER!!!

selam olsun Sahabesine

Allah CC. razı olsun değerli kardeşim...
Allah CC. yolunda olanlara SELAM olsun...

Esselamualeykum ve Rahmatullahi ve Berakatühü...

berat05

Yönetici
ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Allah CC. razı olsun değerli kardeşim...
Allah CC. yolunda olanlara SELAM olsun...

Esselamualeykum ve Rahmatullahi ve Berakatühü...

Allah Celle Cellâlühû razı olsun sizden de Mavci Abimiz
Bizleri burda yanlız bırakmadığınız için
RAbbim Kardeşlik duygusunu yardımlaşma duygusunu bizlerden almasın

Gün geçtikçe artalım ...

Selam olsun Bizlerle birlikte olan kardeşlerime

Esselamün aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm kardeşim;hayırlı uğurlu olsun bu düşüncelerin,ne mutlu senin yaşında böle güzel bir huzuru tadmaya nail olmak,nekadar mutlu oldum bilinçli bir gençsin rabbim tüm kardeşlerimize nasip etsin inşlah.sende demek karar verdin ne mutlu benden sonra biri daha karar verdi,kardeşim bende daha yeni kapandım annemide karşıma alarak kapandım çok zorlandım,çok gözyşı döktüm ama inan değermiş bu yolda çekilen tüm sıkıntılar çok mübarek,inşallah senin anneciğininde kalbi seni anlar,ummadığın bir yerlerden yardım muhakkak geliyor yalnız değilsin daha düne kadar çektiklerinin hepsini bende yaşadım,güzel kardeşim hakkında hayırlısı,ALLAHA EMANET OL.....

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
canım İnşallah sendende o harika haberi almayı nasip eder bizlere Rabbim

selamun aleyküm burcu kardeşim.....uzun zamandır bir türlü bende uğrayamıyordum siteye,ama hep aklımdaydın acaba nasıl oldu burcu kardeşim iyileştimi,sağlığı nasıl diye hep düşündüm,inşlh daha iyisindir.onu merak ettim kardeşim,ALLAHA EMANET OL.....

kelebek34

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşlerim azönce üyeoldum bwende bu siteye :) konuyu görünce hemen yazmak istedim 26 yaşındayım ve kapanmayı okadar çok istiyorumki Rabbimden bi hidayet geldi umreye gidicem yakında ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH sonrada kapanıcam bana dua edebilirmisiniz bir an önce gerçekleşsin :(

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm burcu kardeşim.....uzun zamandır bir türlü bende uğrayamıyordum siteye,ama hep aklımdaydın acaba nasıl oldu burcu kardeşim iyileştimi,sağlığı nasıl diye hep düşündüm,inşlh daha iyisindir.onu merak ettim kardeşim,ALLAHA EMANET OL.....

ve Aleykum selam canım düşünüldüğümü öğrenmek bile beni mutlu etti Rabbim razı olsun senden cok şükür toparlandım hastalıgımdan sonra aile sorunlatımız nüksetti Rabbimin izniyle onlarda hal oldu bende ilgilenemedim bu sürede bu başlıkla ama bundan sonra burdayıım artık Rabbime emanetsin hayırlı günler canım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşlerim azönce üyeoldum bwende bu siteye :) konuyu görünce hemen yazmak istedim 26 yaşındayım ve kapanmayı okadar çok istiyorumki Rabbimden bi hidayet geldi umreye gidicem yakında ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH sonrada kapanıcam bana dua edebilirmisiniz bir an önce gerçekleşsin :(

ve aleykum selam canım aramıza hoşgeldin üyeliğin hayırlı olsun İstemek sonrada karar vermek cok önemli Ümreye gidecekmişsim Rabbim kabul eylesin Rabbim bizlerede nasip etsin canım bence Ümreye gitmeden önce kapan hatta hiç bekleme yarınımızın 5 dakikamızın garantisi yok hem Ümre ziyaretin daha anlamlı olur canım

mavci

Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

Hoşgeldiniz kardeşim...
Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşallah...
Verdiğiniz önemli ve hayırlı karar için TEBRİKLER...
Allah CC. umrenizi de şimdiden kabul eylesin inşallah...

ALLAHÜ EKBER!!!

kelebek34

Kayıtlı Kullanıcı
sağolun kardeşlerimm Rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin kabeyi muazzamı görmeyi inşalalh burcu kardeşim doğru diyosun beş dakikamızın garantisi yok ama çalışıyorum ve kapalıya izin yok malesefff :( ama kafama koydum Allahın izinyle kapanıcam en kısa zamanda

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
sağolun kardeşlerimm Rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin kabeyi muazzamı görmeyi inşalalh burcu kardeşim doğru diyosun beş dakikamızın garantisi yok ama çalışıyorum ve kapalıya izin yok malesefff :( ama kafama koydum Allahın izinyle kapanıcam en kısa zamanda

Canım kardeşim. bende çalışıyorum vee kapalıyım...
çok şükür rabbime bende bu sitedeki arakdaşlar sayesinde tabikide rabbimin izniyle kapandım. 11 ay oldu kapanalı çok mutluyum vede huzurluyum. keşke daha önce kapansaydım dedim. ama işte kısmet. zararın neresinden dönersen kardır. inşalalh kardeşim azmet kapan sende çok güzel birşey...
rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim..
hayırlı haberlerini bekliyoruz. inşalalh..
selam ve dua ile.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

canım Amin İnşallah bizlerde görebiliriz bende cok istyorum... Bilmiyordum keşke çalıştıgın yer izin verseydi biran önce bu mutlulugu yaşardın Rabbime dua et bende edeceğim senin için hayırlı kapılar açsın İnşallah daha guzel imkanlarla kapalı çalışabileceğin bir işi Rabbim nasip etsin sana hayırlı gunler

kelebek34

Kayıtlı Kullanıcı
gülüm.se kardeşim Allah razı olsun sendende bizim şer gördüğümüzün altında mutlaka bir hayır vardır benimde öyle oldu yaşadığım acılarla Rabbime yakınlaştım şükürler olsunn.. bende kapanınca çok huzurlu olacağımı biliyorum çünkü artık rahatsız ediyo beni açık olmam :( inşallahh size güzel haberlerle geri döneceğim Rabbim gönlünüze göre versin ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt