Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

kelebek34

Kayıtlı Kullanıcı
canım Amin İnşallah bizlerde görebiliriz bende cok istyorum... Bilmiyordum keşke çalıştıgın yer izin verseydi biran önce bu mutlulugu yaşardın Rabbime dua et bende edeceğim senin için hayırlı kapılar açsın İnşallah daha guzel imkanlarla kapalı çalışabileceğin bir işi Rabbim nasip etsin sana hayırlı gunler

canımsın sağol Allah razı olsun sizlerden benimde dualarım sizinle Rabbim inşallah dinimi özgürce yaşayabileceğim yerlerde çalışmayı nasip eder ...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm kardeşim işyerinde yasak olduğunu sözlü olarak falan duydunuz mu yoksa bu sizin tahminiz mi açıkçası ben kimseye danışmadım kapandım ertesi günü işe geldim bende kabul etmezler diodum hatta çıkarrlar diye düşündüm ama hiçte umduğum gibi oolmadı kimse neden bile sormadı kardeşim ve hala devam ediyorum inşallah sizde en kısa zamanda kapanırsınız inşallah selametle..

kelebek34

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim çalıştığım yere kapalı arkadaşımıda aldırcaktım ama sırf kapalı olduğu için almadılar zaten büyük ihtimal ayrılcam iş yerindende 2 ay sonra farklı olcak herşey ..

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
ve Aleykum selam canım düşünüldüğümü öğrenmek bile beni mutlu etti Rabbim razı olsun senden cok şükür toparlandım hastalıgımdan sonra aile sorunlatımız nüksetti Rabbimin izniyle onlarda hal oldu bende ilgilenemedim bu sürede bu başlıkla ama bundan sonra burdayıım artık Rabbime emanetsin hayırlı günler canım

selamun aleyküm burcu kardeşim çok sevindim sağlığının düzelmesine rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür....bundan sonra burda olrsun artık kardeşim inşlh sanada çok hayırlı günler(bu arada sölemeden geçemiycem ban yardımcı oldunuz en büyük yaramı kapattınız ,şimdi ben başörtümü her takışımda sana ve yanımda yardımcım olan tüm kardeşlerime dua ediyorum,inşlah benden sonrada bunu isteyenler olur uğurlu gelirim diyordum bugün yazılanları okuyuncada çok sevindim ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM..)

berat05

Yönetici
Bu dava hor, bu dava büyük...

ALLAHÜ EKBER!!!

Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın Habibi ve Resulüne
selam olsun Sahabesine
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun aşkından yananlara
selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....

ALLAH Celle celaluhu RAZI OLSUN

KAPANMAK İSTEYEN KARDEŞLERİM
ANNESİNDEN AİLESİNDEN KORKAN KARDEŞLERİM

BİZİ KİM YARATTIKİ BAŞKALARIDAN KORKUYORUZ?????

HAYDİ....

Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşlerim azönce üyeoldum bwende bu siteye :) konuyu görünce hemen yazmak istedim 26 yaşındayım ve kapanmayı okadar çok istiyorumki Rabbimden bi hidayet geldi umreye gidicem yakında ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH sonrada kapanıcam bana dua edebilirmisiniz bir an önce gerçekleşsin :(

selamun aleyküm kardeşim hoş geldin,ne kadar güzel kapanmak isteyişin heleki umreye gitme niyetin,çok sevindim,inşalh biran önce kapanırsın,dularım seninle ve tüm isteyen kardeşlerimizle....

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm burcu kardeşim çok sevindim sağlığının düzelmesine rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür....bundan sonra burda olrsun artık kardeşim inşlh sanada çok hayırlı günler(bu arada sölemeden geçemiycem ban yardımcı oldunuz en büyük yaramı kapattınız ,şimdi ben başörtümü her takışımda sana ve yanımda yardımcım olan tüm kardeşlerime dua ediyorum,inşlah benden sonrada bunu isteyenler olur uğurlu gelirim diyordum bugün yazılanları okuyuncada çok sevindim ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM..)

ve Aleykum selam nur nisa kardeşim canım sendne böyle sözleri duydukca inan bir okadar bmahcup birokadar mutlu oluyorum herşey senin sayende oldu sen istedin sen karar verdin ve beklemeden uyguladın daha öncede değim gibi cok ama cok guzel örneksin canım
Rabbşime emanetsin hayırlı aksamlar

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim ben 17 yaşındayım dinimin gereklerini yerine getirmeye çok gayret eden biriyim. ancak ailem müslümanız deyip de dinimizin gereklerini yerine getirmeyen hadislere inanmayan ve kuranda yazan şeylere sadece inanırım deyip de çoğu şeyi yalan olarak gören bir aile. inşallah anlatabilmişimdir. annem namaz falan kılar ama arada ve ben dinimin gereklerini yerine getirmek istediğimde gerici damgası yiyorum geçen sene anneme kapanmak istediğimi söyledim şiddetle karşı çıktı. benim o zaman imanım zayıfmış ki karşı koyup diretememişim. artık kapanmak istiyorum. ailemin buna karşı çıkmasını hiç istemiyorum. dinimin gereklerini yerine getirmek konusunda cesur olmam lazım. nasıl bir yol izlemeliyim? bana Allah rızası için yardımcı olun. çok çaresizim

seni çok iyi anlıyorum cnm ama sabretmen çok önemli biliyorsun dimi?benimde annem tepkiliydi fakat artık değil:) ben konuyu en son açtığımda olumlu yaklaştı.ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞ BU ANLARI.KAPANMAMA DAHA VAR FAKAT OLUMLU BİRŞEYLER DUYMAM ÇOK SEVİNDİRDİ BENİ.ALLAHA EMANET OL.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.canım senin adına çok sevindim rabbim tamamını erdirsin inşallah...fikrine katılıyorum ben istanbuldayım eğere olursa ben görüşmeyi çok isterim..hayırlısı olsun inşallah..selametle...

tabi cnm.görüşelim.benim 2 haftam dolu sınavlarım var malum.ondan sonra görüşürüz tabi.istanbulda olan başka arkadaşlarımda yazarsa görüşebiliriz.allaha emanet ol.

berat05

Yönetici

ALLAHÜ EKBER!!!

selam olsun Sahabesine

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
tabi cnm.görüşelim.benim 2 haftam dolu sınavlarım var malum.ondan sonra görüşürüz tabi.istanbulda olan başka arkadaşlarımda yazarsa görüşebiliriz.allaha emanet ol.

Allah zihin açıklığın versin canım..sınavlarında başarılar..görüşürüz inşallah...selemetle..

elmirah

Kayıtlı Kullanıcı
desteğiniz için Allah(C.C) razı olsun hepinizden. ben kapanmaya karar verdiğim gün pardesü alacaktım fırsat bulamadım. babamın sanki içine doğmuş bu bana konuyu açtı ve kapanmanın Kur'an'da yazmadığını iddia etti, insanların dinimizi çarpıttığını falan söyledi ben de ona kanıtlar sunarak iyice ikna etmeye çalıştım kabul etti sanırım ama hiçbir tepki vermedi ben kapanmayı düşündüğümü de ona söylemedim. izin aldığımı düşünür diye o yüzden pardesümü alayım görünce istediği tepkiyi versin. Allaha emanet olun

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
desteğiniz için Allah(C.C) razı olsun hepinizden. ben kapanmaya karar verdiğim gün pardesü alacaktım fırsat bulamadım. babamın sanki içine doğmuş bu bana konuyu açtı ve kapanmanın Kur'an'da yazmadığını iddia etti, insanların dinimizi çarpıttığını falan söyledi ben de ona kanıtlar sunarak iyice ikna etmeye çalıştım kabul etti sanırım ama hiçbir tepki vermedi ben kapanmayı düşündüğümü de ona söylemedim. izin aldığımı düşünür diye o yüzden pardesümü alayım görünce istediği tepkiyi versin. Allaha emanet olun

maşaALLAH kardeşim.
bence de al pardesünü , kararlıgını goster.
ben de aynı boyle yapmıştım.
bir de soyle bır durum var. eger sen ne ıstedıgını bılmezsen ve ne yaptıgın konusunda ıkıleme dusersen kım olursa olsun AHİRET hesabI gütmüyorsa seni ezmeye calısacaktır .
bunu bil.
ben kapandıgımda en buyuk en can yakıcı sozlerı babamdan duydum.
yedıgım dayagın haddı hesabı yoktu.

yenı kapanmıştım ve tam olarak yani bugunku kadar bılgı ve ılım sahıbı degıldım. ama sımdı kabul ettıler . cunku benım hayata karsı bır durusum var. bunun farkındalar..
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
DUALARIM SENINLE

mir_erhan

Moderator

ALLAHÜ EKBER!!!

selam olsun Sahabesine

Allah celle celalüh sizden razı olsun berat kardeşim.
Ellerine sağlık...
evet selam olsun...

ben buraya gelen kardeşlerin yorumlarını okuyorum kapanmış kardeşlerimin azim ve mücadelelerini okuyorum..
ki bu zamanda en büyük mücadele nefs ile yapılırken
kardeşlerim bırak onu insanlarla ailelerle mücadeleyi bile kazanmışlar.
ben HELAL olsun diyorum ..
MAŞALLAH diyorum.
gurur duyuyorum
duygulanıp hamdu senalar ediyorum Yüceler Yücesine
hani imreniyorum..
ve ben biliyorum ki Allah celle celalüh ve melekleri sizleri selamlıyorlar
biliyorum ki seviliyorsunuz ki bu yolda bu mücadele sizlere nasip oldu...
ki en büyük ve ilk şerefe nail olan Annemiz Sümeyye annemizin mücadelesi gelir aklımıza..
ve Rabialar gelir...kimler gelmezki...
ben imreniyorum sizleri . biliyorum ki zor bir dava ama hor bir dava da olsa
karşılığı var bunu biliyorum..
hemde müjde ile ebediyen var...
selam ve dua ile

kalbiminurlandır

Ellerine sağlık...
evet selam olsun...

ben buraya gelen kardeşlerin yorumlarını okuyorum kapanmış kardeşlerimin azim ve mücadelelerini okuyorum..
kardeşlerim bırka onu insanlarla ailelerle mücadeleyi bile kazanmışlar.
MAŞALLAH diyorum.
hani imreniyorum..
ve ben biliyorum ki Allah celle celalüh ce melekleri sizleri selamlıyorlar
ki en büyük ve ilk şerefe nail olan Annemiz Sümeyye annemizin mücadelesi gelir aklımıza..
selam ve dua ile

ALLAH CC RAZI OLSUN
selametle

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM.....kardeşlerim aileniz anneniz,babanız,çevreniz yüzünden baskı görüpte horlanıp örtünemeyen dinini yaşayamayan kardeşlerim....her yazdıklarınızı inanın pür dikkat okuyorum,hepimizin ortak derdi ailemiz bizi böle kabul etmeyişleri.her ayrı yazılanda kendimdende bir parça buluyorum,bir zamanlar nasılda zordaydım kardeşlerim gibi diyorum.sizler adına yürekten dua ediyorum,diyeceğim şu;sakın azminizden vazgeçmeyin olmaz demeyin,olmazı bile olduran rabbim sonsuz şükürler olsun,dün akşam annem yanıma uğradı elinde bir kitap vardı bazı sayfaları işaretlemiş bana sende okusana dedi,şaşırdım kitap ahiret hayatını anlatan içinde ilahiler olan dini bir kitaptı nası buldu bilmiyorum vesile olan rabbime sonsuz şükürler olsun.baktım gözlerim doldu,inançlıydı biliyorum beni göre göre dahada istekli olmuştu,çok sevindim kitabı birgünlüğüne bana bıraktı sonra alrım dedi.anlatmamdaki amaç şu kardeşlerim ümitsiz olmayın benim de başörtüm için savaşım vardı ama ben kazandım şimdi dularım sizler için,ummadığınız şeyler siz rabbinize bir adım attınızmı oluyormuş.ALLAHA EMANET OLUN......

berat05

Yönetici

ALLAHÜ EKBER!!!

selam olsun Sahabesine

berat05

Yönetici
ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

SELAMUN ALEYKÜM.....kardeşlerim aileniz anneniz,babanız,çevreniz yüzünden baskı görüpte horlanıp örtünemeyen dinini yaşayamayan kardeşlerim....her yazdıklarınızı inanın pür dikkat okuyorum,hepimizin ortak derdi ailemiz bizi böle kabul etmeyişleri.her ayrı yazılanda kendimdende bir parça buluyorum,bir zamanlar nasılda zordaydım kardeşlerim gibi diyorum.sizler adına yürekten dua ediyorum,diyeceğim şu;sakın azminizden vazgeçmeyin olmaz demeyin,olmazı bile olduran rabbim sonsuz şükürler olsun,dün akşam annem yanıma uğradı elinde bir kitap vardı bazı sayfaları işaretlemiş bana sende okusana dedi,şaşırdım kitap ahiret hayatını anlatan içinde ilahiler olan dini bir kitaptı nası buldu bilmiyorum vesile olan rabbime sonsuz şükürler olsun.baktım gözlerim doldu,inançlıydı biliyorum beni göre göre dahada istekli olmuştu,çok sevindim kitabı birgünlüğüne bana bıraktı sonra alrım dedi.anlatmamdaki amaç şu kardeşlerim ümitsiz olmayın benim de başörtüm için savaşım vardı ama ben kazandım şimdi dularım sizler için,ummadığınız şeyler siz rabbinize bir adım attınızmı oluyormuş.ALLAHA EMANET OLUN......

KARDEŞİM ÇOK MUTLU OLDUM

RABBİME sonsuz hamd ve şükürler olsun....

Ben yazmıştım....İnanın çok çok sevindim...Anneniz ve diğerlerinin anneleri

hepsi hepsi doğruyu görecekler inşallah....Alışacaklar en azından...kabullenecekler

hamd olsun....

selam ve dua ile

berat05

Yönetici
Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Ellerine sağlık...
evet selam olsun...

kardeşlerim bırak onu insanlarla ailelerle mücadeleyi bile kazanmışlar.
MAŞALLAH diyorum.
gurur duyuyorum
duygulanıp hamdu senalar ediyorum Yüceler Yücesine
hani imreniyorum..
ve ben biliyorum ki Allah celle celalüh ve melekleri sizleri selamlıyorlar
selam ve dua ile

Allah C.C. razı olsun değerli kardeşimiz Sizde bizleri yalnız bırakmıyorsunuz

Hamd O'na..şükürler O'na

Biz neyizki....şükürler olsun.....

İmtihan dünyasında Rabbim Sırati Müstakimden ayırmasın bizleri

kalbiminurlandır

VEALEYKUMSELAM RAHMETULLAHU VE BEREKETUHU GÜZEL KARDEŞİM
maşaALLAH
şükürler olsun RABBİME.
Yazınızı sevinçle okudum
selam ve dua ile... :H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt