Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim..baş örtü ile ilgili hikayemi paylaşmıştım sizinle..şimdi artık kapalıyım allahın izniyle..herşey yolunda şükür rabbime..imanım gün geçtikçe dahada güçleniyor bunu kalbimin rabbim deyince yanmasından anlıyorum..rabbim hepimizi affetsin inşallah

oy canım sende mi kapandın :)inan sevindim canım Rabbim sana ahirette takva elbisesi giydirmeyide nasip etsin sizler cok guzel örneksiniz helede sen nişanlına karşı direnmiştin hatta ayrılmıstın kapanabilmek için canım
Rabbim isteyen herkese nasip eylesin

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
burcum çok şanslısın.bende kapanmayı çok istiyorum fakat ailem iyi bakmıyor buna.elimden geleni yapıyorum kapanamasamda.herkesin dilediği olur inş...

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
sizler adına çok sevindim arkadaşlar ALLAH banada nasip eder inş.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
ayrıca benimle aynı sorunları yaşayanları okudukça dahada güçlü oluyorum.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleyküm arkadaşlar. Ben de 2005 yılında, üniversiteyi okurken kapanmaya karar verdim. Ailemin kapanmama karşı olacağını düşünüodum.. Annemi arayıp konuyu açtığımda hayır olmas cevabıyla karşı karşıya kaldım. Aradan bir ay geçti. Benim psikolojim iyice bozulmaya başladı. Tek isteğim ALLAH'ın rızasını yerine getirmek, kapanmaktı.. Başörtüsüyle yatıp başörtüsüyle kalkıodum.Ne yapacağımı bilmiyordum. İzin vermiyorlardı. En sonunda elime başörtümü aldım hiç bir şeyi umursamadım. Taktım başörtümü okuluma gittim. Okulda yasaktı tabi. Okul dışında görenler şaşırmıştı. O gün en huzurlu en sevinçli günümdü. Dün gibi hatırlıyorum. Bunları yazarken bile heyeceanlanıorum. Bir hafta sonra eve geldiğimde ailem şaşırmıştı. Onlara bıraksaydım ( Yavaş yavaş alıştılar. Akrabalarımdan çok söz işittim. Neden diyenler. Namazını kılıosun başını niye örtüosun diyenler. Neler neler.. Duymadım hiç birini. Mutluluğumun huzurumun üstüne geçemedi hiç bir şey. En ilginci ailem hiçbir şey demedi..
Kapanmak isteyip de kapanamayan arkadaslarım. Gercekten engelleri engel olarak görmeyin. Hiç bir engel, engel değil kapanmaya. Gercekten cok istiyorsanız bir şekilde oluyo. Keşke daha önce kapansaydım diyeceğinizi biliorum.. ALLAH hepinizin yardımcısı olsun. Hepinize her namazımdan sonra dua edicem İNŞAALLAH. ALLAH kabul eder inşaallah
.

berat05

Yönetici
vealeykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu

vealeykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu

Selamun aleyküm arkadaşlar. Ben de 2005 yılında, üniversiteyi okurken kapanmaya karar verdim. Ailemin kapanmama karşı olacağını düşünüodum.. Annemi arayıp konuyu açtığımda hayır olmas cevabıyla karşı karşıya kaldım. Aradan bir ay geçti. Benim psikolojim iyice bozulmaya başladı. Tek isteğim ALLAH'ın rızasını yerine getirmek, kapanmaktı.. Başörtüsüyle yatıp başörtüsüyle kalkıodum.Ne yapacağımı bilmiyordum. İzin vermiyorlardı. En sonunda elime başörtümü aldım hiç bir şeyi umursamadım. Taktım başörtümü okuluma gittim. Okulda yasaktı tabi. Okul dışında görenler şaşırmıştı. O gün en huzurlu en sevinçli günümdü. Dün gibi hatırlıyorum. Bunları yazarken bile heyeceanlanıorum. Bir hafta sonra eve geldiğimde ailem şaşırmıştı. Onlara bıraksaydım ( Yavaş yavaş alıştılar. Akrabalarımdan çok söz işittim. Neden diyenler. Namazını kılıosun başını niye örtüosun diyenler. Neler neler.. Duymadım hiç birini. Mutluluğumun huzurumun üstüne geçemedi hiç bir şey. En ilginci ailem hiçbir şey demedi..
Kapanmak isteyip de kapanamayan arkadaslarım. Gercekten engelleri engel olarak görmeyin. Hiç bir engel, engel değil kapanmaya. Gercekten cok istiyorsanız bir şekilde oluyo. Keşke daha önce kapansaydım diyeceğinizi biliorum.. ALLAH hepinizin yardımcısı olsun. Hepinize her namazımdan sonra dua edicem İNŞAALLAH. ALLAH kabul eder inşaallah
.

Ne güzel kardeşim ALLAH celle celaluhu YOLUMUZU SIRAT-I MUSTAKİM' den ayırmasın inşallah

SİZDE çok güzel bir örneksiniz

Rabbim daim etsin KALBİMİZİ DİNİ ÜZERİNE SABİT KILSIN

HAYIRLI CUMALAR tüm kardeşlerime

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var.sadece kapanma değil birçok şeyde zorluklar yaşıyorum bende yaşayacağımı düşünüyorum daha doğrusu.dua edin bana...

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar...ben bunları okudukça sevincimi ikiye katlıyorum benim gibi düşünenler varmış demek çok güzel...kapanmayı düşünmeye başladığım günden itibaren çok güzel gelişmelerle karşılaştım ve resmen sınandığımı düşünüyorum.tabi zorluklarda çıkyor;her güzel şeyin bir zorluğu muhakkak olurmuş...ama inancımızı hiç yitirmedim.inşallah sonunda örtüme kavuştum diyerek müjdeli haberlerimi paylaşırım eşim bile inanılmaz bir şekilde değişti hiç ummazdım arkadaşlar sanki bir mucize bu hayatta olmaz diye bir şey yokmuş bunu öğrendim....allaha emanet olun.rabbim gerçekten canı gönülden kapanmak isteyenlere biran önce nasip etsin;zorluklar göstermesin....

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar...ben bunları okudukça sevincimi ikiye katlıyorum benim gibi düşünenler varmış demek çok güzel...kapanmayı düşünmeye başladığım günden itibaren çok güzel gelişmelerle karşılaştım ve resmen sınandığımı düşünüyorum.tabi zorluklarda çıkyor;her güzel şeyin bir zorluğu muhakkak olurmuş...ama inancımızı hiç yitirmedim.inşallah sonunda örtüme kavuştum diyerek müjdeli haberlerimi paylaşırım eşim bile inanılmaz bir şekilde değişti hiç ummazdım arkadaşlar sanki bir mucize bu hayatta olmaz diye bir şey yokmuş bunu öğrendim....allaha emanet olun.rabbim gerçekten canı gönülden kapanmak isteyenlere biran önce nasip etsin;zorluklar göstermesin....

ve Aleykum Selam canım hosgeldin ne guzel şeyler yazmışsın :)
nur nisacım sen istedin ve adımlarını Bak Mevlam sana o adımları atarken nasıl yardımcı olmus seni yanlız bırakmamıs öyle O guzel Rabbim benim kulunu yanlız boynu bükük bırakırmı heleki kulu O nun rızasını kazanmak için birşeyler yapıyorsa bu yazdıkların diğer arkadaşlarımızada örnek olsun onlarda adımlarını atsın göreceklerki gerisi gelecektir
Zorlluklarına gelince canım hemencecik elde ettğimiz birşeydenmi cok buyuk haz alırız yoksa biraz ugrasıp mucadel ettiğimizden mi O zorluklarda bizim imtihanlarımız sen kapanıyorsun ya onun sevabının yanında bu sınavlarınıda gecersen sevabı kat kat artıyor canım
Eşin için cok sevindim İnşallah en kısa zamanda kapandım haberlieride alırz ben merakla bekliyorum canım

mir_erhan

Moderator
Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var.sadece kapanma değil birçok şeyde zorluklar yaşıyorum bende yaşayacağımı düşünüyorum daha doğrusu.dua edin bana...

selamün aleyküm..sevgili kardeşim öncelikle emin ol her namazda dualarımız seninle Allah celle celalühün izni ile sıkıntılarından kurtulup hayırlı kapılara ulaşacaksın..

ama burda tecrübeli ve gerçekten bilen kardeşlerimiz var elbet hemen hemen herkes elinden geleni yapacaktır..yeterki siz biraz yardımcı olup sıkıntılarınızı kardşlerimizle paylaşın...
Allah celle celalüh yar ve yardımcınız olsun
selam ve dua ile

mir_erhan

Moderator

ve aleyküm selam ve rahmetülahi ve berekatüh.

maşallah kardeşim ...
inşallah en kısa zamanda da alırız o güzel haberi..
ama ben sürekli takip ediyorum ve yüreğim sizin için rahat kapanacaktır diyor
ve buna çok iyi inanıyorum..
sadece sabır gösterdikçe meyvelenecek herşey..
Allah celle celalüh senin ya yardımcın olsun

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
ailemle yaşadığım zorluklar.onlar benim gibi düşünmüyor kısmen.kapanmama karşı çıkacaklar ileride ve şuanda sorun yaşıyorum bununla ilgili.çok saolun.insan bazı şeylerin farkına varıp yaşantısını değiştirince tabiki her konuda sıkıntı yaşıyor tahmin edersiniz.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ailemle yaşadığım zorluklar.onlar benim gibi düşünmüyor kısmen.kapanmama karşı çıkacaklar ileride ve şuanda sorun yaşıyorum bununla ilgili.çok saolun.insan bazı şeylerin farkına varıp yaşantısını değiştirince tabiki her konuda sıkıntı yaşıyor tahmin edersiniz.

canım inan bana o yaşadıgın zorlukları hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz buraya bir arkadaşımız yazmıştı babası izin vermemişti 6 aydır babasından saklı kapandıgını anlatmıstı bizlere dedimki ozaman ben kendi kendime burcu senin cektiğin zorlukmuymus canlarımız neler cekiyorlar ama yinede kimse döndüremiyor onları
bitanem eminim onlara anlatıyorsundur kapanmak isteğini en uygun zamanlarını kolla anlat kararlı oldugunu anlayana kadar ailen seni bir basörtusu için red edecek değil canım hangi anne baba yapabilirki bunu oyuzden sabırlı ve karalı ol
hem canım Rabbim sığın bol bol dua et bak nasıl karşılıgını verecektir sana Rabbim
biliyorsun sende hemenceik el elde ettğimiz şeyin mutlulugumu guzeldir yoksa zorluklar cekerek elde ettıgımızın mi ozorluklarda sınavın senin canım İnşallah hepsini guzel ger biranönce seninde kapandım haberleri duyarız

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı

canım neden ailen olumlu yaklaşmıyorki...
hangi anne, baba istemezki evladının imamlı, inançlı biri olarak büyümesini hayatını öyle devam ettirmesini...
bazı aileleri anlayamıyorum ya neden böyle durumlarda çocuklarınız yanında olmuyorsunuz onun her iki cihanda mutlu olabilmesi için inançlı bi şekilde hayatını sürdümesine mani oluyorsunuz...
sanki kızınız açık oldugunda daha mı iyi ya...
kardeşim ya inşallah rabbimin izniyle kapanırsın....
canım ailen karşı çıkar ama sen kendinden emin bi şekilde hareket edersen seni anlayacaklarını umut ediyorum canım ya..
şimdi olmasa bile mutlaka birgün sana hak verecekler ve senin yürümek istedigin yolda yanında olacaklardır. inşallah..
canım hayırlı haberlerini en kısa zamanda almak umuduyla...
rabbime emanet ol...
selam ve dua ile..

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
çok saolun ümitlendirdiniz.dualarımı eksik etmeyeceğim.

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim ben belki bu siteyi bulumasaydım halen kafam karışık muallakta oluyor olacaktım çok şanslıymışım.gerçekten arkadaşlar yürekten isteyince oluyormuş,birde hayırlı bir şey istemek çok önemli rabbimden.ben hayırlı bişey istemek için rabbime sığındım o beni boş göndermedi.şimdi kimse umurumda değil;en büyük destekcim hiç yanımda olmz dediğim eşim;arkadaşlar ne olur karamsar olmayın kötülüğe iyilikle yaklaşınca istemesini bilince rabbim veriyor.GÖKÇEAYAN kardeşim olsun sen iyilik yap denize at insan bilmezse balık bilir derler,içine ferah tut,kendim için aklımdan geçirdiğim tüm dualar senin içinde geçerli sende ve benim gibi düşünen tüm kardeşlerim daima dualarımda.inşallah sende rabbimden bukadar sıkıntılara rağmen güzelliklerle karşılaştırılırsın.inşallah ikimizde en kısa zamanda muradımıza ereriz ve bizim gibi olan tüm kardeşlerimiz.rabbim cümlenizden razı olsun.Allaha emanet olun.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
çok saol.inş.bu güne kadar hayırlısı olsun dedim zaten.

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaslar....öncelikle rabbimin hikmetine sonsuz şükürler olsun....dün akşam yaşadıklarımı paylaşmak istyrum sizinle;eşimin ailsiyle tesettüre girme isteğimi paylaştım,eşim sonsuz desteği ile yanımdaydı.oturduk konuştuk hatta hiç istekli olmayan görümcem bile sen yaparsan cesaretlenir arkandan gelir dedi;çok sewindim benimde içimde var dedi.kayınpederim benim böle bir seye vesile olmama çok duygulandı hadi yarın hemen kapan diyor,birlikte eşarplar denedik herkez çok yakıştı dedi dünyalar benim oldu,ama ben yakıştı desiler diye yapmıyorum zaten rabbimin bir emri bu.inşallah tek isteğim anneciğiminde uygun tavırlar göstermesi şimdi tek problem o.oda duyduğu zaman sevinsin istyrum.bugünde onunla fikirlerimi paylaşıcam ve muradıma ericem Allahın izniyle......dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar şu son adımıda atlatayım inşallah annemde eşimin ailesi gibi beni yanıltır......Allaha emanet olun.....

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaslar....öncelikle rabbimin hikmetine sonsuz şükürler olsun....dün akşam yaşadıklarımı paylaşmak istyrum sizinle;eşimin ailsiyle tesettüre girme isteğimi paylaştım,eşim sonsuz desteği ile yanımdaydı.oturduk konuştuk hatta hiç istekli olmayan görümcem bile sen yaparsan cesaretlenir arkandan gelir dedi;çok sewindim benimde içimde var dedi.kayınpederim benim böle bir seye vesile olmama çok duygulandı hadi yarın hemen kapan diyor,birlikte eşarplar denedik herkez çok yakıştı dedi dünyalar benim oldu,ama ben yakıştı desiler diye yapmıyorum zaten rabbimin bir emri bu.inşallah tek isteğim anneciğiminde uygun tavırlar göstermesi şimdi tek problem o.oda duyduğu zaman sevinsin istyrum.bugünde onunla fikirlerimi paylaşıcam ve muradıma ericem Allahın izniyle......dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar şu son adımıda atlatayım inşallah annemde eşimin ailesi gibi beni yanıltır......Allaha emanet olun.....

canım ya inan bana gözlerim dolu dolu yazdıklarını okudum ve öyle cevaplıyorum ne guzel şeyler bunlar Allahım sana binlerce şükürler olsun şu arkadaşımızın duaların en guzel şekliyle cevap verdin nasılda yardımcı oldun binlerce şükür sana
bitanem İnşallah anneciğinde böyle guzel tepki verir olumsuz olursa bile sakın üzülme emin ol oda seni anlayacak sonradan benim annem bana karşı cıkar gibi oldu ama inan şimdi bana esapr alırken o benden hevesli
bence en kısa zamanda kapan canım cunku 10 dakikamızın garantimiz yok ...
İnşallah sen ailenizde diğer ki,şlerede vesile olcaksın ne mutlu sana heleki görümcenin eşinin kardeşinide dogru yola yöndirmiş olacaksın ne buyuk sevap canım bu
En ama en kısa zamanda guzel haberlerini bekliyorum hayırlı gunler

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt