Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
evet canım tesettur cok pahalı gecen bir yazlık yarım parduse alayım dedim gözlerime inanamdım mecburen bir suru taksite girerek aldım :(
olsun canım bak Rabbime sen 1 adım gittin ya o sana 100 adım gelecektir sen onu mutlu ettin şuan ya o herzaman yanında canım

tutamkamon

Kayıtlı Kullanıcı
ben çalıştığım için kapanamıyorum kapanmamda mümkün değil ama elimden geldiği kadar dergaha gidip zikirlerimi çekiyorum kalbimi hiç bozmadım iyilik yapmak insanlık görevidir ama birgün evlenirsem kapanmayı düşünüyorum çünki örtündüğüm zaman kendimi çok huzurlu hissediyorum Allah banada nasip eder inşallah

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
can kırıkları Allah mübarek etsin.inşALLAH daim olur.hiç bir engel,zorluk,gaflet seni yolundan ayırmaz.
her ne kadar müslüman hanımlar olarak farz olduğu için tesettüre giriyor isek de islamı temsil ettiğimizi unutmadan hal ve hareketlerimizi düzenlemeliyiz.
bize bahşedilen bu şerefi hakkıyla yaşamalı,örnek bir müslüman olmaya gayret etmeliyiz.
okuyup öğrenmeli,bilgilenmeliyiz.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
sevincimi mutluluğumu paylaştığınız için rabbim razı olsun sizden .....artık benden sonra gelecek kardeşlerimin kapanması için daha çok dua edeceğim........ne mutlu bir duygu.....selametle

cakILL

Kayıtlı Kullanıcı
hayirli olsun guzel kardesim ne guzel haber ins Allah tez zamanda bizede nasip eder... amin, amin , amin...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah kardeşim tez zamanda kapanırsınız inşaallah

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim,ben istanbuda olduğum için uygun pardüse alma şansım var.siz öyle pahalı alamıyoruz diyince üzüldüm.maaşALLAH tam tesettürü tercih etmeniz de çok takdire şayan.ilk etapda sadece başı örtmeyi düşünebilirdiniz.Allah daim eylesin.burçinciğim,bakalım tesettüre girdiğinde melekler senin için dua ederken yürümek nasıl bi his....
ve Rabbinin peygamberinin sana hoş nazarla bakması....
bence sen bu gece uyuyamayacaksın sevinçden....
ben de çok sevindim...:a15:

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim,ben istanbuda olduğum için uygun pardüse alma şansım var.siz öyle pahalı alamıyoruz diyince üzüldüm.maaşALLAH tam tesettürü tercih etmeniz de çok takdire şayan.ilk etapda sadece başı örtmeyi düşünebilirdiniz.Allah daim eylesin.burçinciğim,bakalım tesettüre girdiğinde melekler senin için dua ederken yürümek nasıl bi his....
ve Rabbinin peygamberinin sana hoş nazarla bakması....
bence sen bu gece uyuyamayacaksın sevinçden....
ben de çok sevindim...:a15:

:a45::a45::a45:EVET SEVİNCİMDEN SÜREKLİ GÖZLERİM DOLUYOR....EVE GELENE KADAR AÇIKLARA BAKTIKCA YAZIK KELİMESİNİ KULLANDIM DUA ETTİM ONLARA........UYKU YOK BANA :a15::a15::a15::a14:

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
can kırıkları bende inan cok sevindim senin adına hayırlı olsun cnm ALLAH daim etsin inş.bende 13 14 yaşlarında kapanmıştım iyikide öle olmuş...:a12:

KüBrA1988

Kayıtlı Kullanıcı
"DOKUNMAYIN BA$ÖRTÜME YA$AYAMAM BEN ONSUZ

SORUYORUM SIZE BALIK YA$AR MI SUSUZ?"

Ben almanyada ya$iyorum 7 ay$imdan berri kapaliyim kendi istek ve irademle kapandim. Beni destekleyen herkezden ALLAH razi olsun, desteklemeyip kösteklik edenleride Rabbim islah eylesin. Almanya gibi bir yerde basörtü ve pardüse ile ya$amak zor. Ama Rabbimin a$ki kör etti gözlerimi görmüyorum bana yan yan bakanlari, kafalarini sallayanlari..
aksine onlara dua ediyorum Rabbim hidayet nasib eylesin diye..
Sancaktir Ba$örtümüz, bayraktir ba$örtümüz...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
burçincim senden bana hakkını helal etmeni istesem edermisin

:a45:HAKKIM VARSA HELAL OLSUN:a45::a45:GALİBA İÇİNDEN BİŞEY GEÇİRDİN:a03:BENİM HAKKIM HERKEZE HELALDİR ABLA UÇAN KUŞA BİLE RABBİM GÖNLÜNE ALLAH SEVDASI VEREN HERŞEYE HELALDİR...:a45:
:a03:HELAL OLSUN ! HELAL OLSUN! HELAL OLSUN!:a03:

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
kübra1988 kardeşim ne mutlu sana ....ve seni yetiştiren aileye..........

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
bu gün kalbim çokkırıldı baş örtüleri tesettür kıyafetleri ama en önemlisi pardesü ne kadar pahalı ya.... açıkların elbisesi sudan ucuz ken bizlere neden bu kadar insiyatifsiz davranıyolar...... ah ah babamın bana yolladığı 100 ytlyi neye vereceğimi şaşırdım en ucuz pardesü 110 ytlyken ben nasıl kapanacağım kardeşlerim nasıl kapanacak maddiyatı olan var olmayan var.....RABBİME ŞÜKÜR BABAMIN İYİ BİR İŞİ MAAŞI VAR NEYSE BEN YİNE MAAŞI BEKLİYCEM AMA ...............SIKI DURUN ŞİMDİ KAPANDIM.........................ALLAH'A ŞÜKÜR DUANIZI EKSİK ETMEYİN ÖLENE KADARDA AÇILMAK NASİP OLMASIN BANA ......NE KADAR MUTLUYUM BAŞIMDAKİ ÖRTÜYLE......İYİ Kİ BU SİTEYE GİRDİM VE İYİ Kİ VARSINIZ SİZLERİ TANIMASAMDA ÇOOKKKKKK SEVİYOR VE SAYGI DUYUYORUM SELAMETLE

Elhamdulillah. Senin adına çok sevindim kardeş.Rabbim Ölümü tadana kadar iffetli bir hayat geçirmeni nasip etsin inşallah.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
:a45:HAKKIM VARSA HELAL OLSUN:a45::a45:GALİBA İÇİNDEN BİŞEY GEÇİRDİN:a03:BENİM HAKKIM HERKEZE HELALDİR ABLA UÇAN KUŞA BİLE RABBİM GÖNLÜNE ALLAH SEVDASI VEREN HERŞEYE HELALDİR...:a45:
:a03:HELAL OLSUN ! HELAL OLSUN! HELAL OLSUN!:a03:

asla içimden kötu birşey geçirmedim canım nedeni burda yeri olmadıgı için acıklamak istememiştim ama söyleyeyim o yaşanan seyden sonra burada hemen hemen herkese birebir cevp verip bana vermemen dedim burçin bana kırgın benim kırgınlıgım gecti ve ben unuttum canım bende senden helallik istedim

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
yok abla ben onu kast etmedim hani hep rumuzumuz yazıyo dedim beni erkek filanmı sandı....ters bişeymi yaptımda helallik istedi diye düşündüm.....aşk olsun abla ya ben seni severek takip ediyorum ben sana kırılmam (not:kaynanama kırılırım ......ha ha ha.....)seni seviyorum abla sana saygım büyük rabbimin sevdiği kullarından olursun inşaallah.....

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
yok abla ben onu kast etmedim hani hep rumuzumuz yazıyo dedim beni erkek filanmı sandı....ters bişeymi yaptımda helallik istedi diye düşündüm.....aşk olsun abla ya ben seni severek takip ediyorum ben sana kırılmam (not:kaynanama kırılırım ......ha ha ha.....)seni seviyorum abla sana saygım büyük rabbimin sevdiği kullarından olursun inşaallah.....

tamamdır ozaman :) bende seni seviyorum canım :)
tekrar hayırlı olsun canım ....
Rabbim isteyen herkese yaşattısın bu duyguyu

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
sevincimi mutluluğumu paylaştığınız için rabbim razı olsun sizden .....artık benden sonra gelecek kardeşlerimin kapanması için daha çok dua edeceğim........ne mutlu bir duygu.....selametle

maşALLAH elhamdülillah rabbim şuurlu kapalılardan eylesin hayırlı olsun kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt