selamun aleyküm arkadaslar....öncelikle rabbimin hikmetine sonsuz şükürler olsun....dün akşam yaşadıklarımı paylaşmak istyrum sizinle;eşimin ailsiyle tesettüre girme isteğimi paylaştım,eşim sonsuz desteği ile yanımdaydı.oturduk konuştuk hatta hiç istekli olmayan görümcem bile sen yaparsan cesaretlenir arkandan gelir dedi;çok sewindim benimde içimde var dedi.kayınpederim benim böle bir seye vesile olmama çok duygulandı hadi yarın hemen kapan diyor,birlikte eşarplar denedik herkez çok yakıştı dedi dünyalar benim oldu,ama ben yakıştı desiler diye yapmıyorum zaten rabbimin bir emri bu.inşallah tek isteğim anneciğiminde uygun tavırlar göstermesi şimdi tek problem o.oda duyduğu zaman sevinsin istyrum.bugünde onunla fikirlerimi paylaşıcam ve muradıma ericem Allahın izniyle......dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar şu son adımıda atlatayım inşallah annemde eşimin ailesi gibi beni yanıltır......Allaha emanet olun.....
canım ya inan bana gözlerim dolu dolu yazdıklarını okudum ve öyle cevaplıyorum ne guzel şeyler bunlar Allahım sana binlerce şükürler olsun şu arkadaşımızın duaların en guzel şekliyle cevap verdin nasılda yardımcı oldun binlerce şükür sana
bitanem İnşallah anneciğinde böyle guzel tepki verir olumsuz olursa bile sakın üzülme emin ol oda seni anlayacak sonradan benim annem bana karşı cıkar gibi oldu ama inan şimdi bana esapr alırken o benden hevesli
bence en kısa zamanda kapan canım cunku 10 dakikamızın garantimiz yok ...
İnşallah sen ailenizde diğer ki,şlerede vesile olcaksın ne mutlu sana heleki görümcenin eşinin kardeşinide dogru yola yöndirmiş olacaksın ne buyuk sevap canım bu
En ama en kısa zamanda guzel haberlerini bekliyorum hayırlı gunler