affınıza sığınarak ve belki pek haddim olmayarak bir şeyi vurgulamak geldi içimden. pek çok kardeşim güzel açıklamışlar tesettürün nasıl olması gerektiğini. umuyorum ki yazılanlar ciddiyetle okunur ve ciddiye alınır da fiilen harekete geçilir. zira şahsım adına ben açık arkadaşlarımı kapalılardan çok daha namuslu, çok daha dindar, çok daha dinini seven kişiler olarak görüyorum. genelleme yapmıyorum, ancak çevremde 38 beden olup da 36 beden kot pantolon giyen, 170 boyuyla 10cm topuklu rugan ayakkabılar giyen, alev kırmızısı başörtüsü ve palto giyen, erkeklerle sarmaş dolaş gezmekten hiç mi hiç rahatsızlık duymayan o kadar akılsız var ki.. ve çok iyi biliyorum ki dinden uzak yaşayan insanlar bunları gördükçe bu dinden de, müslümanlardan da daha çok nefret ediyorlar. kimisi de açılıp açılıp kapanıyor. evde anasının yanında otururken kapalı, işe girince açılıyor filan.. Allah böylelerini artık benden uzak tutsun inşaAllah çünkü gördüğüm yerde saçını başını yolmak geliyor içimden. biraz dikkat lütfen.. ona buna kendimi beğendireceğim diye takılmaz tesettür. bu aynı zamanda ciddi bir sorumluluk, bir yaşam tarzıdır. Allah emrediyor diye kapanıyoruz, Allahı sevdiğimiz ve Ondan korktuğumuz için. yoksa kimse yazın sıcağında pişmeye, okulda insanlar tarafından dışlanmaya, güzelliğini saklamaya meraklı değil. hamdolsun bize ilim verip o ilimle amel etmemizi sağlayana.