Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
bak bakk şunu dinle: şimdi ben bizim caddedeyim siteden içeri girdim annemi gördüm çıkmış cadeye yolumu gözlüyo ama o beni görmüyo....sonra aradı beni dediki; ilknur kızım geç kaldın nerdesin...dedim ki: geliorum falan..inşallah beni aramaya çıkmamışsındır dedim:D diyoki :yooo evdeyim hiç merak etmedim :D :D :D: :D :Dya annem yaa :)

G

Goldenrose

bak bakk şunu dinle: şimdi ben bizim caddedeyim siteden içeri girdim annemi gördüm çıkmış cadeye yolumu gözlüyo ama o beni görmüyo....sonra aradı beni dediki; ilknur kızım geç kaldın nerdesin...dedim ki: geliorum falan..inşallah beni aramaya çıkmamışsındır dedim:D diyoki :yooo evdeyim hiç merak etmedim :D :D :D: :D :Dya annem yaa :)

katıldııııım :):):):) ah şu annelerimiz:) tipik hakeretleri:)

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
ayy canım acıdımı biyerin geçmiş olsun :D :D :D sen benim sandalyeden uçuşlarm görsen en iyi pilot bile yapamaz o manevraları :D :D

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
61390_156529477699626_132935546725686_418503_7055963_n.jpg

BeNiM KaPaLı OLMaMı YüCe RaBBiM EMReDiYoR. PeKi Ya SeNiN AÇıK

OLMaNı KiM EMReDiYoR ?

NEYE13

Kayıtlı Kullanıcı
bende kapanmak istiyorum ama cesaretim yok... ne aile baskısı ne de koca baskısı.. tamamen kendimle ilgili.. içimde biryerler de istek var ama cesaret yok. ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum... korku acaba yapmazsam ya sıkılırsam.. tekrar açılmaktan korkuyorum...ne olur bana yardım edin.. bu içimdeki tarifi belirsiz duygu selini nasıl ortadan kaldıracağım..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
KAPANMAK İSTEYEN TÜM KARDEŞLERİM

Zaman öylesine çabuk geçiyor ki
Siz sorularınıza cevap ararken....
Kapanmak isteğinizi her bir an ertelerken
Zamanın geçtiğini görmüyor musunuz

Eğer nefs ve şeytan olmasaydı insanlar nasıl imtihana tabi tutulacaktı???

İşte bizimde bu dünyada imtihanlarımızdan birisi bu...
Sizler okul,iş,kariyer diye düşünmeye devam ederseniz bir bakmışsınız bu huzursuzlukla yaşamınız devam etmiş gençliğiniz uçup gitmiş..
Bize verilmiş olan görevleri yapmak için ne kadar zaman verilmiş biliyor muyuz?

Ölümün Ne Zaman Geleceğini Biliyor musunuz?

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm

"Allah, imanı tam olanlara Firavun'un karısını örnek verir; hani o demişti ki: "Rabbim! Bana kendi katında, cennette bir ev yap, beni Firavun ve işkencesinden ve onun zalimlerinin elinden kurtar!…"[Tahrim 11]

Sevgili kardeşlerim. Allah teala Ayetin başında Allah imanı tam olanlara ASiYE annemizi örnek veriyor.
Peki neden örnek veriyor. Ne yaptı da Allah teala onun Adını Zikretti Yüce kelamda.
Sıradan bir hayatmı.
Asiye Annemiz, Sümeyye Annemiz. hele Yoldaş olan
En sıkıntılı anlarda Efedimizile sıkıntıları göğüsleyen
onurlu vakarlı dik ve eşsiz duruşuyla örnekler ötesi olan Annemiz Hz. HATİCE...

bizleri bunları bilmiyorsak okumuyorsak yaşadıklarını yaşamayı göze alamıyosak diyecek birşey kalmıyor.
Bunları okursak bilirsek o zaman kararlarımız daha net kesin ve duruşumuz da daha dik ve o kadar da kararlı olur
Allah teala yar ve yardımcınız olsun bu kötü zamanda
ama üzülmeyin tasalanmayın. İnanıyorsanız üstün olan sizsiniz.

selam ve dua ile

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Bütün elbiseleri gördüm; iffet ve sakınmaktan daha iyi elbise görmedim...!
Hz.ömer (r.a.)

melek 08

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm arkadaşlar.bende yeni kapandım kapanalı bir ay oldu.o kadar huzurluyumki anlatamam.kapanmayı hep istiyordum eşimde istiyordu oğlum daha küçük sevmiyordu etrafımızdada pek fazla kapalı yok.oğlumu alıştırmam biraz zor oldu ama şimdi o da alıştı.insan istedikten sonra gerisi boş.isteyen herkese allahım nasip etsin.inanın daha önce neden kapanmadım diye pişmanlık duyuyorum.

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm arkadaşlar.bende yeni kapandım kapanalı bir ay oldu.o kadar huzurluyumki anlatamam.kapanmayı hep istiyordum eşimde istiyordu oğlum daha küçük sevmiyordu etrafımızdada pek fazla kapalı yok.oğlumu alıştırmam biraz zor oldu ama şimdi o da alıştı.insan istedikten sonra gerisi boş.isteyen herkese allahım nasip etsin.inanın daha önce neden kapanmadım diye pişmanlık duyuyorum.
ne kadar şanslısınız ... :) allah daim eylesin hayırlı olsunn....allah bana ve tüm kardeşlerimede nasip eylesin inşallah:( allahaemanet olun:) :)

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlarınızdan mı utanıyorsunuz
çevrem ne der diye mi çekiniyorsunuz.
bunları düşünüyoruz da Rabbimiz ne der diye düşünmüyoruz hiç.
kuldan utandığımız kadar Allah dan utanmış olsa idik şimdi çok daha iyi bir insan olmuştuk.

narinn

Kayıtlı Kullanıcı
bende kapanmak istiyorum ama cesaretim yok... ne aile baskısı ne de koca baskısı.. tamamen kendimle ilgili.. içimde biryerler de istek var ama cesaret yok. ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum... korku acaba yapmazsam ya sıkılırsam.. tekrar açılmaktan korkuyorum...ne olur bana yardım edin.. bu içimdeki tarifi belirsiz duygu selini nasıl ortadan kaldıracağım..

s.a arkadaşım, ben de sizin gibiydim.çevremde baskı yoktu ama cesaret edemiyordum kapanmaya.tekrar açılırsam yada iyi kapanamazsam vs...sürekli erteledim sonra isteğim kaybolmaya başladı. Anladım ki ertelemek şeytanın oyunlarından başka birşey değil.Bir anda karar verdim ve kapandım.çok şükür 4 aydır kapalıyım.sonrasında Rabbim yardım ediyor.İnan erteledikçe soğuyorsun kapanmaktan.bahaneler yada ertelemek kendini oyalamaktan başka birşey değil.şunu düşünüzünüz yarın RABBİMİZİN huzuruna çıkınca ne diyeceğiz.hiç bir bahane gerekçe değil. bu sitedeki yazıları okuyunuz önceki yıllardakinden başlayarak.ve ertelemeyiniz gerçekten zaman su gibi akıyor,imkanınız varken ve de hem de isteğiniz kayboldan kapanmayı ertelemeyiniz. Allah kapanmak isteyen kardeşlerimize nasip eylesin.

narinn

Kayıtlı Kullanıcı

Ne güzel.Allah tamamına erdirsin.hayırlı olsun .İnşaallah diğer kardeşlerimizde kapanırlar.Rabbim yardımcıları olsun.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Embedded media from this media site is no longer available

Değerli kardeşlerime;

Yürüyeceksin...
ağlayacaksın belki,
belki ağlatacaklar seni,
ama sen gözyaşını azığın yapıp yürüyeceksin....
belki kıymetin bilinmeyecek,
belki halin sorulmayacak,
belki vefasızlar seni unutacak ama,
sen en vefalı dostun yolunda yürüyeceksin...

11718468in5tu3.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt