Selam Aleyküm kardeşlerim duanın toplanmasını hatmini ben yaparım dedim ama yine eğer duayı yapmak isteyen kardeşlerim varsa onlarda yapabilir. Benim için farketmez Rabbim hepimizi affedip dualarımızı kabul etsin inşallah.Biz bu sitede Allah rızası için birbirimizi seviyoruz ve dua ediyoruz kimse birbirinin kalbini kırmasın onları açık ya da kapalı ayırımı yapmadan Allah rızası için bir çatı altında bu sitede buluşalım Rabbim herkesin kalbine göre mukafatını versin Allah o kadar büyüktür ki herşeye Kadir'dir Rahim'dir Rahman'dır affedicidir O'nun herşeye gücü yeter yaptıklarına yapacaklarını biz bilemeyiz insanları günahkarmış örümcek kapalıymış gibi düşüncelerle ön yargılı yaklaşmamalıyız elhamdülillah hepimiz müslümanız Rabbim ülkemize dirlik düzen versin iç ve dış düşmanlardan bizleri korusun kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin inşallah.AMİN
Rabbim bizleri affedip huzuruna layık etsin ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Hayırlı yaşlar hayırlı ömürler hayırlı ölümler versin layığıyla, her sene bu günleri görmek nasip etsin sevdiklerimizle ailemizle hep beraber nice senelere inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Görünür görünmez kazalardan belalardan musibetler kötü art niyetli insanların şerrinden gelmeden bizleri esirgesin.
Selam ve dua ile.