Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 5 (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
t.ederim Allah razı olsun Cevdet abımız yapsaydı çok iyi olurdu ama istemediyse birşey diyemeyiz tabikide ilk sayfaya baktım en cok okuyan
LEYLA BELGİN adlı kardeşimiz var eğer sizde uygun görürsenz ben duayı onun yapmasını rica ediyorum tabi kendısıde bizi kırmazda evet derse sizlerde onaylarsanız bu kardeşimiz yapsın derım ben hayırlı geceler selametle

Allah razı olsun kardeşim siz nasıl uygun görürseniz duasını yaparım ne zaman biterse o zaman duasını yaparız inşallah. Rabbim bizleri affedip dualarımızı kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm kardeşlerim duanın toplanmasını hatmini ben yaparım dedim ama yine eğer duayı yapmak isteyen kardeşlerim varsa onlarda yapabilir. Benim için farketmez Rabbim hepimizi affedip dualarımızı kabul etsin inşallah.Biz bu sitede Allah rızası için birbirimizi seviyoruz ve dua ediyoruz kimse birbirinin kalbini kırmasın onları açık ya da kapalı ayırımı yapmadan Allah rızası için bir çatı altında bu sitede buluşalım Rabbim herkesin kalbine göre mukafatını versin Allah o kadar büyüktür ki herşeye Kadir'dir Rahim'dir Rahman'dır affedicidir O'nun herşeye gücü yeter yaptıklarına yapacaklarını biz bilemeyiz insanları günahkarmış örümcek kapalıymış gibi düşüncelerle ön yargılı yaklaşmamalıyız elhamdülillah hepimiz müslümanız Rabbim ülkemize dirlik düzen versin iç ve dış düşmanlardan bizleri korusun kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin inşallah.AMİN
Rabbim bizleri affedip huzuruna layık etsin ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Hayırlı yaşlar hayırlı ömürler hayırlı ölümler versin layığıyla, her sene bu günleri görmek nasip etsin sevdiklerimizle ailemizle hep beraber nice senelere inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Görünür görünmez kazalardan belalardan musibetler kötü art niyetli insanların şerrinden gelmeden bizleri esirgesin.
Selam ve dua ile.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşlerim duanın toplanmasını hatmini ben yaparım dedim ama yine eğer duayı yapmak isteyen kardeşlerim varsa onlarda yapabilir. Benim için farketmez Rabbim hepimizi affedip dualarımızı kabul etsin inşallah.Biz bu sitede Allah rızası için birbirimizi seviyoruz ve dua ediyoruz kimse birbirinin kalbini kırmasın onları açık ya da kapalı ayırımı yapmadan Allah rızası için bir çatı altında bu sitede buluşalım Rabbim herkesin kalbine göre mukafatını versin Allah o kadar büyüktür ki herşeye Kadir'dir Rahim'dir Rahman'dır affedicidir O'nun herşeye gücü yeter yaptıklarına yapacaklarını biz bilemeyiz insanları günahkarmış örümcek kapalıymış gibi düşüncelerle ön yargılı yaklaşmamalıyız elhamdülillah hepimiz müslümanız Rabbim ülkemize dirlik düzen versin iç ve dış düşmanlardan bizleri korusun kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin inşallah.AMİN
Rabbim bizleri affedip huzuruna layık etsin ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Hayırlı yaşlar hayırlı ömürler hayırlı ölümler versin layığıyla, her sene bu günleri görmek nasip etsin sevdiklerimizle ailemizle hep beraber nice senelere inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Görünür görünmez kazalardan belalardan musibetler kötü art niyetli insanların şerrinden gelmeden bizleri esirgesin.
Selam ve dua ile.

Selamunaleykum Allah razı olsun amin amin amin

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı

toplam--------138.100
kalan----------11.900

allah cümleten kabul etsin ALLAHIM TÜM MUMİNLERİ BAGIŞLA AMİN

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben 400 tane daha okudum..allaha emanet olun..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün aleyküm, Rabbimiz c.c sevabınızı ziyadesiyle yazsın inşallah..Ben 5.000 tane alayım inşallah..Bir kısmını arkadaşlarıma da dağıtacağım..Rabbimiz c.c istiğfarlarımızı kabul eylesin, aff-ı mağfiretimize vesile kılsın..Hayırlı bayramlar dilerim..Selam ve dua ile.

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
toplam--------138.100
kalan----------11.900

allah cümleten kabul etsin ALLAHIM TÜM MUMİNLERİ BAGIŞLA AMİN
SELMÜN ALEYKÜM ERCIYES KARDEŞ GERCEKTEN DE KAYSERİLİMİSİNİZ BENİM BABANNEMDE ERCİYESTEN İDİ KÜCÜK KEN BIR KAC SEFER GİTMİŞTİM.SİZE BİR SORUM VAR ŞİMDİ OKUNAN ESTEĞFIRULLAHMI .YOKSA 6.A MI BAŞLANDI TAKİP EDEMEDİM. NEOKUNUYORSA BANA YAZARMISINIZ BEN 1000.ALAYIM NE İSE FARKETMEZ.A.E.O.
:H

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum aldigim 500 de okudum toplam 1400 yapti 600 daha aliyorum insallah selam ve dua ile...

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
Vealeykumselam sitenin abisi allah razı olsun abi bu arada sana düz 2000 yazdım hesap karışmasın diye eger kızdıysan 2007 yazıyım abi seni seviyoruz a.e.ol:G

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM
ALLAH RAZI OLSUN
BENDE SİZLERİ SEVİYORUM
"ALLAH" CÜMLEMİZİ KENDİSİNE KUL,
HABİBİ Hz MUHAMMEDE ÜMMET OLANLARDAN EYLESİN İNŞ.
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
SELMÜN ALEYKÜM ERCIYES KARDEŞ GERCEKTEN DE KAYSERİLİMİSİNİZ BENİM BABANNEMDE ERCİYESTEN İDİ KÜCÜK KEN BIR KAC SEFER GİTMİŞTİM.SİZE BİR SORUM VAR ŞİMDİ OKUNAN ESTEĞFIRULLAHMI .YOKSA 6.A MI BAŞLANDI TAKİP EDEMEDİM. NEOKUNUYORSA BANA YAZARMISINIZ BEN 1000.ALAYIM NE İSE FARKETMEZ.A.E.O.
:H

ve aleyküm selam kardeşim şuan daha 5. kampanyadayız bu kampanyamız da ''ESTAĞFİRULLAH'' 6. kampanya daha bellii değil iyi günler...

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim şuan daha 5. kampanyadayız bu kampanyamız da ''ESTAĞFİRULLAH'' 6. kampanya daha bellii değil iyi günler...
TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM ***ALLAH **RAZI OLSUN:evet EĞER DAHA OKUNULACAK VARSA BENDE YUKARDA BELİRTMİŞTİM 1000.OKURUM.SEDECE''ESTAĞFURULLAH''MI DİYE OKUNACAK?HAYIRLI ARİFELER.A.E.O :H

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM ***ALLAH **RAZI OLSUN:evet EĞER DAHA OKUNULACAK VARSA BENDE YUKARDA BELİRTMİŞTİM 1000.OKURUM.SEDECE''ESTAĞFURULLAH''MI DİYE OKUNACAK?HAYIRLI ARİFELER.A.E.O :H

Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim sadece ''ESTAĞFİRULLAH'' DİYE OKUYORUZ SANIRIM SAYIYI AZ KALDI 1000 TANE OKURSANIZ İYİ OLUR ASLINDA ;) SİZEDE HAYIRLI ARİFELER RABBİM BU MÜBAREK GÜNDE CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL ETSIN İNŞAALLAH SELAM VE DUA İLE

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kar deşlerim ben aldığım 1000 taneyi okudum allah kabul etsin a.e.o

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum cümleten arkadaşlar Allah razı olsun son durum

toplam-------146.500

kalan---------3.500

allah kabul etsin

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm
aldığım 1000 taneyi okudum.fazladan 700 daha okudum.Allah C.c Hepimizin tevbelerini kabul etsin bu mübarek günün hürmetine inşallah.Herkeze hayırlı bayramlar.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben 250tane daha okudum..allah kabul etsin..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt