s.a ne diyon kardeşimsizinki doğru yol değil hepiniz içinize kapanmışsınız. Sen cennete benden dahamı yakınsın ey kardeşim?
Allah size doğru yolu göstersin.
s.a ne diyon kardeşimsizinki doğru yol değil hepiniz içinize kapanmışsınız. Sen cennete benden dahamı yakınsın ey kardeşim?
Allah size doğru yolu göstersin.
s.a abim maşallah 4 tane attınız trabzonsporda zorda olsa kazandı :BTeşekkur ederım aslanım kardeşim senin için a.önül dinliyodum ama biraz ara verdim şimdi Kayserispor un macını dınlıyom bıtsın yıne dınlerım A.e.ol
S.A.KARDEŞİM EVET GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİN.ARİFE GÜNÜ MUTLAKA 1000 İHLAS OKUYALIM.BEN YILLARDIR OKUYORUM.İHMAL ETMEYELİM.ÇOK SEVAPMIŞ VE ALLAHTAN İSTEDİĞİN DİLEĞİNİ BOŞ CEVİRMEZMİŞ.BU YÜZDEN ARİFE GÜNÜNE İŞ BIRAKMADIM Kİ RAHAT OKUYAYIM DİYE.HEP BERABER OKUYALIM İNŞALLAH.SELAMETLE AEOSelam Aleyküm kardeşlerim almış olduğum 5 taneyi okuduğum gibi 10.000 tanede teyzeme okuttum tekrar okumaya başlıyorum Rabbim kabul etsin bizleri affedip huzuruna layık etsin Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak hepimize doğruden cennetinden bir köşk nasip etsin inşallah.AMİN..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Selam ve dua ile..Bu kampanya bitince ihlas şerif okuyabilirmiyiz özellikle arefe günü 1.000 tane okumak çok sevapmış yinede siz bilirisniz kardeşlerim ben sadece bir öneri sundum.Allah'a emanet olun Allah sonumuzu hayırlara vesile etsin.
S.A.KARDEŞİM EVET GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİN.ARİFE GÜNÜ MUTLAKA 1000 İHLAS OKUYALIM.BEN YILLARDIR OKUYORUM.İHMAL ETMEYELİM.ÇOK SEVAPMIŞ VE ALLAHTAN İSTEDİĞİN DİLEĞİNİ BOŞ CEVİRMEZMİŞ.BU YÜZDEN ARİFE GÜNÜNE İŞ BIRAKMADIM Kİ RAHAT OKUYAYIM DİYE.HEP BERABER OKUYALIM İNŞALLAH.SELAMETLE AEO
Vealeykumselam ozaman 6 .kampanyamız 1.000 ihlasmı olsun ? arefe gününe kadar
s.a.kardeşim arefe gününe kadar değil,herkes arefe günü 1000 ihlas okusun inşallah.o gün çok sevapmış ve rabbim dilekleri kabul edermiş.ilk beni yazın 6. kampanya ya inşallah.çünki o gün yolda olucam yolda okucam inş.kardeşim.selametle AEO
s.a. ben 1000 tane daha alıyım Rabbıme emanet olun
s.a abim maşallah 4 tane attınız trabzonsporda zorda olsa kazandı :B
kayseri şampiyon kayseri
karştırmışım şampiyon trabzon
a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Ayrılık :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kerbelada :.
ahmet abi 500 tane almıştım onları okudum 500 daha alıyorum a.e.o
a.s zaten trabzonspor süperligde değil seneye 2 ligde şampiyon olacak:KSelamunaleykum aslan kardeşim Allah kabul etsin şu konuda sana katılmıyorum şampiyon ts diyorsun ama malesef KAYSERİSPOR olacak :K:K:K
ben de 500 tane alıyorum Allah kabul etsin
SELAMÜN ALEYKÜM
BEN 2007 TANE İLE DEVAM EDİYORUM.
ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
2007
gerçekten çok hoş bir rakam.espirisi çok güzel.
2007 yılını tövbeyle geçirirsin inş.
RABBİMDE tövbelerini kabul etsin.amin