Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 5 (1 Kullanıcı)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkur ederım aslanım kardeşim senin için a.önül dinliyodum ama biraz ara verdim şimdi Kayserispor un macını dınlıyom bıtsın yıne dınlerım A.e.ol
s.a abim maşallah 4 tane attınız trabzonsporda zorda olsa kazandı :B
kayseri şampiyon kayseri

karştırmışım şampiyon trabzon
a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Ayrılık :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kerbelada :.

ahmet abi 500 tane almıştım onları okudum 500 daha alıyorum a.e.o

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşlerim almış olduğum 5 taneyi okuduğum gibi 10.000 tanede teyzeme okuttum tekrar okumaya başlıyorum Rabbim kabul etsin bizleri affedip huzuruna layık etsin Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak hepimize doğruden cennetinden bir köşk nasip etsin inşallah.AMİN..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Selam ve dua ile..Bu kampanya bitince ihlas şerif okuyabilirmiyiz özellikle arefe günü 1.000 tane okumak çok sevapmış yinede siz bilirisniz kardeşlerim ben sadece bir öneri sundum.Allah'a emanet olun Allah sonumuzu hayırlara vesile etsin.
S.A.KARDEŞİM EVET GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİN.ARİFE GÜNÜ MUTLAKA 1000 İHLAS OKUYALIM.BEN YILLARDIR OKUYORUM.İHMAL ETMEYELİM.ÇOK SEVAPMIŞ VE ALLAHTAN İSTEDİĞİN DİLEĞİNİ BOŞ CEVİRMEZMİŞ.BU YÜZDEN ARİFE GÜNÜNE İŞ BIRAKMADIM Kİ RAHAT OKUYAYIM DİYE.HEP BERABER OKUYALIM İNŞALLAH.SELAMETLE AEO

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.KARDEŞİM EVET GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİN.ARİFE GÜNÜ MUTLAKA 1000 İHLAS OKUYALIM.BEN YILLARDIR OKUYORUM.İHMAL ETMEYELİM.ÇOK SEVAPMIŞ VE ALLAHTAN İSTEDİĞİN DİLEĞİNİ BOŞ CEVİRMEZMİŞ.BU YÜZDEN ARİFE GÜNÜNE İŞ BIRAKMADIM Kİ RAHAT OKUYAYIM DİYE.HEP BERABER OKUYALIM İNŞALLAH.SELAMETLE AEO

Vealeykumselam ozaman 6 .kampanyamız 1.000 ihlasmı olsun ? arefe gününe kadar

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Vealeykumselam ozaman 6 .kampanyamız 1.000 ihlasmı olsun ? arefe gününe kadar

s.a.kardeşim arefe gününe kadar değil,herkes arefe günü 1000 ihlas okusun inşallah.o gün çok sevapmış ve rabbim dilekleri kabul edermiş.ilk beni yazın 6. kampanya ya inşallah.çünki o gün yolda olucam yolda okucam inş.kardeşim.selametle AEO

laves

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. ben 1000 tane daha alıyım Rabbıme emanet olun

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.kardeşim arefe gününe kadar değil,herkes arefe günü 1000 ihlas okusun inşallah.o gün çok sevapmış ve rabbim dilekleri kabul edermiş.ilk beni yazın 6. kampanya ya inşallah.çünki o gün yolda olucam yolda okucam inş.kardeşim.selametle AEO

Tamam anladım inşallah yapalım

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben 500 tane daha alıyorum..allah kabul etsin..

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum son durum
132.000 kalan 18.000 maşallah allah razı olsun allah istigfarlarımızı kabul etsin a.e.ol

SEEM

Kayıtlı Kullanıcı
ben de 500 tane alıyorum Allah kabul etsin

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum aslan kardeşim Allah kabul etsin şu konuda sana katılmıyorum şampiyon ts diyorsun ama malesef KAYSERİSPOR olacak :K:K:K
a.s zaten trabzonspor süperligde değil seneye 2 ligde şampiyon olacak:K
bu senede zor ama işallah kayserisporu şampiyon olarak görürüz
a.e.o

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm 2500 tane daha okudum Rabbim kabul etsin inşallah.AMİN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt