Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 2 (1 Kullanıcı)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben daha okumadım 100 taneyi okuyacam işallah bugün a.e.o

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
BEN 2000 ALDIM YA SİZ ONU 4000 YAPIN GERIYE 875 KALIYOR ONU ARKDAŞLAR ARALARINDA OKUSUN OLURMU YALNIZ BANA 2 GUN SÜRE VERİCEKSINIZ

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
BEN 2000 ALDIM YA SİZ ONU 4000 YAPIN GERIYE 875 KALIYOR ONU ARKDAŞLAR ARALARINDA OKUSUN OLURMU YALNIZ BANA 2 GUN SÜRE VERİCEKSINIZ
s.a allah razı olsun sizden ne kadar iyisiniz allah sizi resule s.a.s me komşu eylesin allah yar ve yardımcınız olsun a.e.o

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
s.a allah razı olsun sizden ne kadar iyisiniz allah sizi resule s.a.s me komşu eylesin allah yar ve yardımcınız olsun a.e.o

ve aleyküm selam güzel kardeşim Rabbim cümlemizden razı olur inşaALLAH amin cümlemizi güzel kardeşim ne güzel dua ettin sen öyle akşam akşam çok t.ederim :A:A selam ve dua ile hayırlı geceler kardeşim

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı

:GSelamunaleykum Allah razı olsun yaa harikasın Allah kabul etsin ekremeee kardeşimin duasına amin diyorum bu arada kalan 475 oldu sayende A.E.OL:G

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam güzel kardeşim Rabbim cümlemizden razı olur inşaALLAH amin cümlemizi güzel kardeşim ne güzel dua ettin sen öyle akşam akşam çok t.ederim :A:A selam ve dua ile hayırlı geceler kardeşim
s.a allah cümlemizden razı olsun ben 25 tane daha alayım kardeşim okuyacak a.e.o

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM KALAN KACSA BEN ALIYORUM RABBİME EMANET OLUN VE SAYIYI BİLDİRİN

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
:GSelamunaleykum Allah razı olsun yaa harikasın Allah kabul etsin ekremeee kardeşimin duasına amin diyorum bu arada kalan 475 oldu sayende A.E.OL:G

ve aleyküm selam Rabbim hepimizden razı olsun inşaAllah 4500 den 3000 bugün okudum geriye kalan 1500 yarın okurum arkadaşlar ona görede duasını yaparsınız Allah şimdiden kabul etsın inş Allah sizlerden de razı olsun bızlere böyle güzel kanpanyaları açarak okumamıza vesile oluyorsunuz Rabbim fazlasıyla sevabını yazsın inşaAllah hayırlı geceler...

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
s.a allah cümlemizden razı olsun ben 25 tane daha alayım kardeşim okuyacak a.e.o

Vealeykumselam ekremee kardeşim Allah razı olsun yaw maşallahımız var haa 2 günde 10000 yaklaştık kardeşinede selamlarımızı ilet Allah razı olsun.Bu arada A.önül dinliyorum sayende.:):G:G

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam Rabbim hepimizden razı olsun inşaAllah 4500 den 3000 bugün okudum geriye kalan 1500 yarın okurum arkadaşlar ona görede duasını yaparsınız Allah şimdiden kabul etsın inş Allah sizlerden de razı olsun bızlere böyle güzel kanpanyaları açarak okumamıza vesile oluyorsunuz Rabbim fazlasıyla sevabını yazsın inşaAllah hayırlı geceler...

AMİN kardeşim 3.kampanyamızda yolda inşallah.Allah razı olsun hayırlı akşamlar.A.E.OL:G

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim.

ALLAH aşkına biri bana şunu iddia etsin.
nerede böyle güzel bir kardeşlik ortamı var.nerede böyle tek bir ricayla binlerce dua okunuyor.nererde böyle samimiyet var.

ALLAHIM ŞU SİTEDE NASIL MUHABBET EDİYOR VE KONUŞUYORSAK,YARIN MAHŞERDEDE EFENDİMİZİN ETRAFINDA YİNE BÖYLE MUHABBET ETMEYİ NASİP ETSİN.
HADİ HEP BERABER.....AMİN
AMİN
AMİN

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim.

ALLAH aşkına biri bana şunu iddia etsin.
nerede böyle güzel bir kardeşlik ortamı var.nerede böyle tek bir ricayla binlerce dua okunuyor.nererde böyle samimiyet var.

ALLAHIM ŞU SİTEDE NASIL MUHABBET EDİYOR VE KONUŞUYORSAK,YARIN MAHŞERDEDE EFENDİMİZİN ETRAFINDA YİNE BÖYLE MUHABBET ETMEYİ NASİP ETSİN.
HADİ HEP BERABER.....AMİN
AMİN
AMİN

hiç bir yerde yok emin olabılırsınz abi dualarınıza da yürekten AMİN dıyorum inşaAllah Allah sizlerden de fazlasıyla razı olsun inşaAllah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt