cennet_agaci
Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm ben 2000 daha alıyorum
esselamü aleyküm ben 2000 daha alıyorum
ben senin o güzel B)B) ALLAHINA B)B) kurban olayım.
MAŞAALLAH
MAŞAALLAH
MAŞAALLAH
hadi bitti bitiyor.yokmu her okudugu kelimeye sevap alacak kardeşim.selametle
t.ederim abi saol ne kadr kaldı bı toplamı yapabılırmısınız ??
s.a allah razı olsun sizden ne kadar iyisiniz allah sizi resule s.a.s me komşu eylesin allah yar ve yardımcınız olsun a.e.oBEN 2000 ALDIM YA SİZ ONU 4000 YAPIN GERIYE 875 KALIYOR ONU ARKDAŞLAR ARALARINDA OKUSUN OLURMU YALNIZ BANA 2 GUN SÜRE VERİCEKSINIZ
s.a allah razı olsun sizden ne kadar iyisiniz allah sizi resule s.a.s me komşu eylesin allah yar ve yardımcınız olsun a.e.o
BEN 2000 ALDIM YA SİZ ONU 4000 YAPIN GERIYE 875 KALIYOR ONU ARKDAŞLAR ARALARINDA OKUSUN OLURMU YALNIZ BANA 2 GUN SÜRE VERİCEKSINIZ
s.a allah cümlemizden razı olsun ben 25 tane daha alayım kardeşim okuyacak a.e.ove aleyküm selam güzel kardeşim Rabbim cümlemizden razı olur inşaALLAH amin cümlemizi güzel kardeşim ne güzel dua ettin sen öyle akşam akşam çok t.ederim :A:A selam ve dua ile hayırlı geceler kardeşim
:GSelamunaleykum Allah razı olsun yaa harikasın Allah kabul etsin ekremeee kardeşimin duasına amin diyorum bu arada kalan 475 oldu sayende A.E.OL:G
s.a allah cümlemizden razı olsun ben 25 tane daha alayım kardeşim okuyacak a.e.o
A.S GERİYE KALAN 450 ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN A.E.OSELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM KALAN KACSA BEN ALIYORUM RABBİME EMANET OLUN VE SAYIYI BİLDİRİN
ve aleyküm selam Rabbim hepimizden razı olsun inşaAllah 4500 den 3000 bugün okudum geriye kalan 1500 yarın okurum arkadaşlar ona görede duasını yaparsınız Allah şimdiden kabul etsın inş Allah sizlerden de razı olsun bızlere böyle güzel kanpanyaları açarak okumamıza vesile oluyorsunuz Rabbim fazlasıyla sevabını yazsın inşaAllah hayırlı geceler...
A.S GERİYE KALAN 450 ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN A.E.O
AMİN kardeşim 3.kampanyamızda yolda inşallah.Allah razı olsun hayırlı akşamlar.A.E.OL:G
S.A. KARDEŞİM TAMAM ALDIM KABUL ETTİM YARIN AKŞAM BİTER RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN
selamün aleyküm kardeşlerim.
ALLAH aşkına biri bana şunu iddia etsin.
nerede böyle güzel bir kardeşlik ortamı var.nerede böyle tek bir ricayla binlerce dua okunuyor.nererde böyle samimiyet var.
ALLAHIM ŞU SİTEDE NASIL MUHABBET EDİYOR VE KONUŞUYORSAK,YARIN MAHŞERDEDE EFENDİMİZİN ETRAFINDA YİNE BÖYLE MUHABBET ETMEYİ NASİP ETSİN.
HADİ HEP BERABER.....AMİN
AMİN
AMİN