Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 2 (1 Kullanıcı)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim.

ALLAH aşkına biri bana şunu iddia etsin.
nerede böyle güzel bir kardeşlik ortamı var.nerede böyle tek bir ricayla binlerce dua okunuyor.nererde böyle samimiyet var.

ALLAHIM ŞU SİTEDE NASIL MUHABBET EDİYOR VE KONUŞUYORSAK,YARIN MAHŞERDEDE EFENDİMİZİN ETRAFINDA YİNE BÖYLE MUHABBET ETMEYİ NASİP ETSİN.
HADİ HEP BERABER.....AMİN
AMİN
AMİN

:G AMİN
AMİN
AMİN

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Vealeykumselam ekremee kardeşim Allah razı olsun yaw maşallahımız var haa 2 günde 10000 yaklaştık kardeşinede selamlarımızı ilet Allah razı olsun.Bu arada A.önül dinliyorum sayende.:):G:G
S.A ÖYLE SEVİNDİMKİ ANLATAMAM ABDURRAHMAN ÖNÜLÜ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN ALLAH YÜZÜNÜZÜ AHİRETTE VE BU YALAN DÜNYADA HEP GÜLDÜRSÜN.BİDE HANGİ İLAHİYİ DİNLİYORSUNUZ A.E.O

BUNUDA DİNLEYİN .: Abdurrahman Önül / Allah Der :.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
3.kampanya yine ihlasmı olucak yoksa farklı bir dua mı olucak ben bıara yoktum oyüzden ilk kampanyadan haberım yok ne okunduğunu bılmıyorum ondan soruyorum selametle

Hayır o süpriz yarın ihlası şerifin duasını yaparız arkasına hemen inşallah 3. gelecek bu sefer sayıyı artıracaz kardeşlerim maşallahımız var AEOL:G

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim.

ALLAH aşkına biri bana şunu iddia etsin.
nerede böyle güzel bir kardeşlik ortamı var.nerede böyle tek bir ricayla binlerce dua okunuyor.nererde böyle samimiyet var.

ALLAHIM ŞU SİTEDE NASIL MUHABBET EDİYOR VE KONUŞUYORSAK,YARIN MAHŞERDEDE EFENDİMİZİN ETRAFINDA YİNE BÖYLE MUHABBET ETMEYİ NASİP ETSİN.
HADİ HEP BERABER.....AMİN
AMİN
AMİN
KİMSE SİZE ANLATAMAZ ÇÜNKÜ BÖYLE Bİ SİTE YOK ÖYLE DEĞİLMİ ALLAH ERKAN ABİDEN RAZI OLSUN DUANIZADA CANI GÖNÜLDEN AMİN DİYORUM

.: Abdurrahman Önül / Allah Der :.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. KARDEŞİM ALDIM DİYE YAZDIM KARDEŞİM HEYCANDAN ANLAMADINIZ GALİBA ALLAH KABUL ETSİN DUALARINIZI VESİLE OLAN KARDEŞLERİMİZDENDE ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN

:) allah razı olsun abim ozaman yarın duasını yapıp yazarız inşallah abim A.E.OL:G

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Allah Herkesten Razi Olsun Yarin Duasini Yapalim 3.kampanyamizi Acalim Allaha Emanet Olun Kardeşlerim Ben Cikiyorum.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Hayır o süpriz yarın ihlası şerifin duasını yaparız arkasına hemen inşallah 3. gelecek bu sefer sayıyı artıracaz kardeşlerim maşallahımız var AEOL:G

anladım Allah izin verdiği sürece ondan da alırız inşaAllah yalnız duasını akşam yaparsanız memnun olurum ancak akşama doğru bitiririm sizde a.e.o selametle

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
anladım Allah izin verdiği sürece ondan da alırız inşaAllah yalnız duasını akşam yaparsanız memnun olurum ancak akşama doğru bitiririm sizde a.e.o selametle

Selamunaleykum kardeşim inşallah akşama dogru duayı yazacağız Allah (c.c)şimdiden kabul etsin A.E.OL :G

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm ben aldıklarımın hepsini bitrdim şimdi allahın izniyle duasın yapabılırsınız Allah kabul etsın

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a aldıklarım bitti allah kabul etsin a.e.o

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
:GSelamunaleykum ozman duayı yazıyorum inşallah.ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN.

Amin! Euzubillahimineşeydanurracimbismillahirrahmanirrahim.Elhamdu lillahi rabbi’l-alemin, ve’l-akibetu lil-muttekin va’s-salatu ve’s-selamu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabi ecmain.
Ey yüceler yücesi rabbim! Okuduğumuz İhlas-ı şeriften ve diğer surelerden,zikirlerden,dualardan hasıl olan sevabı Efendimiz(s.a.v.)mubarek ruhlarına hediye ediyoruz,kabri şeriflerine ulaştır.
Hz.Adem(a.s)Efendimiz’e kadar gelip geçen bütün peygamberlerin ruhlarınada hediye ediyoruz vasıl eyle Allahım!
Ehli beyt’in,Ashab-ı kiram efendilerimizin,ahirete göçen bütün mü’min lerin,Annelerimizin,Babalarımızın ve tüm ecdadımızın ve kabir aleminde Fatiha bekleyen kimsesizlerin ruhlarınada hediye ediyoruz vasıl eyle Allah’ım!
Kuran-ı kerim hürmetine bizleri ve bütün müminleri iki cihanda aziz eyle.Maddi ve manevi dertlerimize şifalar ihsan eyle.Bizlere son nefeste iman ile çene kapamayı nasip eyle.Evlatlarımızı Analarına,Babalarına hürmetkar eyle.Dileklerimizi kabul eyle Allahım!
Ey gayb hazinelerinden put pereslerede,ateşpereslerede rızık veren Allahım.Sen ki düşmanları bile gözetiyorsun dostlarını hiç mahrum bırakırmısın?Rızkımızı helalinden ihsan eyle.
Ey Allahım!Bizi kulluguna kabul eyle.Zira sen her kimi kulluguna kabul edersen aziz edersin.Her ne kadar hasis isede.Kimide red edersen hakir edersin,velev ne kadar nefs isede.
Allahım!dualarımızı duaları kabul olunan kutbul aktabın ve evliyaların duaları hürmetine kabul eyle.İçteki ve dıştaki düşmanlarımızı kahr eyle.
Ahirete göçen bütün geçmişlerimizin ruhlarına bil hassa Allah rızası için el Fatiha

Kasım hadi--------450 İhlas-ı şerif
aliye_aliye--------250 İhlas-ı şerif
hüsranur---------200 İhlas-ı şerif
cennet_ağacı----4500 İhlas-ı şerif
bahar_58---------100 İhlas-ı şerif
mahsun kul-------100 İhlas-ı şerif
erciyes1984------1300 İhlas-ı şerif
resulaydın--------750 ihlas-ı şerif
nilgün------------100 ihlas-ı şerif
keltepe-----------300 ihlas-ı şerif
gonlumun gulu----500 ihlas-ı şerif
ekremeee---------200 ihlas-ı şerif
meltem-----------100 ihlas-ı şerif
afra_nur----------300 ihlas-ı şerif
laves-------------200 ihlas-ı şerif
leyla Belgin-------200 ihlas-ı şerif
cevdet-71--------450 ihlas-ı şerif

Toplam=10.000
kalan =00000

AMİN

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
amin Amin Amin.....

Rabbim Kusursuz Kabul Etsin Inşallah....

A.e.olun Dua Ile...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN
AMİN
AMİN.
Elhamdülillah,RABBIM yüzümüzü kara çıkatrmadı.kardeşlerimizin destegiyle bu işide hallettik.
Ahmet,ALLAH senden razı olsun,çok güzel bir duayla son noktayı koydun.RABBİM kabul buyursun ve her harfine mislince kardeşlerimize sevap versin.AMİN.
artı durmak yok.her daim duayla oyurup duayla kalkacagız.ona göre bir program yapıyorsun,ama fazla kardeşlerimizi sıkmayalımki,hem işlerini görsünler,hemide diger kardeşlerimizin dualarına icabet etsinler.
hadi RABBİMİN İZNİ İLE KAMPANYA-3 BAŞLAT.selametle.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum abim Allah hepimizden razı olsun abi herkes azar azar alsın bitince tekrar alalım kimse kendini sıkmasın Allah kabul etsin.Kampanya 3 yazmaya baslıyorum yine sen öndelik yap abi A.E.OL

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Amin! Euzubillahimineşeydanurracimbismillahirrahmanirrahim.Elhamdu lillahi rabbi’l-alemin, ve’l-akibetu lil-muttekin va’s-salatu ve’s-selamu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabi ecmain.
Ey yüceler yücesi rabbim! Okuduğumuz İhlas-ı şeriften ve diğer surelerden,zikirlerden,dualardan hasıl olan sevabı Efendimiz(s.a.v.)mubarek ruhlarına hediye ediyoruz,kabri şeriflerine ulaştır.
Hz.Adem(a.s)Efendimiz’e kadar gelip geçen bütün peygamberlerin ruhlarınada hediye ediyoruz vasıl eyle Allahım!
Ehli beyt’in,Ashab-ı kiram efendilerimizin,ahirete göçen bütün mü’min lerin,Annelerimizin,Babalarımızın ve tüm ecdadımızın ve kabir aleminde Fatiha bekleyen kimsesizlerin ruhlarınada hediye ediyoruz vasıl eyle Allah’ım!
Kuran-ı kerim hürmetine bizleri ve bütün müminleri iki cihanda aziz eyle.Maddi ve manevi dertlerimize şifalar ihsan eyle.Bizlere son nefeste iman ile çene kapamayı nasip eyle.Evlatlarımızı Analarına,Babalarına hürmetkar eyle.Dileklerimizi kabul eyle Allahım!
Ey gayb hazinelerinden put pereslerede,ateşpereslerede rızık veren Allahım.Sen ki düşmanları bile gözetiyorsun dostlarını hiç mahrum bırakırmısın?Rızkımızı helalinden ihsan eyle.
Ey Allahım!Bizi kulluguna kabul eyle.Zira sen her kimi kulluguna kabul edersen aziz edersin.Her ne kadar hasis isede.Kimide red edersen hakir edersin,velev ne kadar nefs isede.
Allahım!dualarımızı duaları kabul olunan kutbul aktabın ve evliyaların duaları hürmetine kabul eyle.İçteki ve dıştaki düşmanlarımızı kahr eyle.
Ahirete göçen bütün geçmişlerimizin ruhlarına bil hassa Allah rızası için el Fatiha

Kasım hadi--------450 İhlas-ı şerif
aliye_aliye--------250 İhlas-ı şerif
hüsranur---------200 İhlas-ı şerif
cennet_ağacı----4500 İhlas-ı şerif
bahar_58---------100 İhlas-ı şerif
mahsun kul-------100 İhlas-ı şerif
erciyes1984------1300 İhlas-ı şerif
resulaydın--------750 ihlas-ı şerif
nilgün------------100 ihlas-ı şerif
keltepe-----------300 ihlas-ı şerif
gonlumun gulu----500 ihlas-ı şerif
ekremeee---------200 ihlas-ı şerif
meltem-----------100 ihlas-ı şerif
afra_nur----------300 ihlas-ı şerif
laves-------------200 ihlas-ı şerif
leyla Belgin-------200 ihlas-ı şerif
cevdet-71--------450 ihlas-ı şerif

Toplam=10.000
kalan =00000

AMİN
amin amin amin süpersiniz a.e.o

.: Abdurrahman Önül / Geldim Sana :.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
ekremeee kardeşim 3.kampanyaya katılmıyonmu_?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt