sehidearzu yazdı:
eee ben acizede laf düşsün artık..bayan arkadaşlarıma destek mahiyetinde bi iki kelime de ben söyleyim boş söz degil bilimle konuşuyum.biz bayanlara yakışanı yapalımda susturalım abilerimizi

formu okudumda cogunluk onlar konuşmuş nedenki acep

eger bi kadın gercekten çok konuşuyorsa,olur olmaz herseye cene calıp baş agrıtıyorsa(bazen bende yaparım bunu

)kocasına düşen ona özel bi ilgi göstermektir..neden diceksiniz abilerim,çünkiii,çok konuşan bi hanımın maddi yada manevi mutlaka bi derdi vardır.
çözümsüz derdin çeneye vurmasınada;''dırdır''demek ne derce dogrudur?
ciddi bi iletişim kurulup,sohbet ortamı hazırlandıgında,böyle birinin, ya eşinden ,ya akrabalarından,ya evladında,veya patronundan dertli oldugu anlaşılacaktır.
çözüm samimi bir sevgi iletişimi kurmaktır beyler.
peki soruyorm sizlere
bebekler niçin anlamsız sesler cıkarır bagırır cagırır ve ilgi verdiğindede neden susar!!!???

bebklerin hedefi noktasız virgülsüz ilgi çekmek,farkedilmek ve sevilmektir.bunları alıncada susar

yanlışım varsa söyleyin susturun beni

neyse devam ediyormB)
bi örnekte arabanızdan verelim abiler.
evet araba. hergün bakım yaptıgınız arabanız olagan dışı sesler cıkarsa sesin nereden geldiğine kulak verilir dinlenilir,niçin çıktıgını araştırır dimi???peki arabanın hayatınızdaki önemi eşinizden dahamı kıymetli.sonuçta araba bir ömür size yoldaş degil işi bittimi sizi yarı yolda bırakır okadar ilgi göstersenizde faydası yoktur bi ömür size katlanmıyacagı bellidir.ama eşiniz ...
peki eşinizden olagan dışı sesler geldiği zaman napmalı!!! hemen bunu ciddiye almalı(tıpki arabadaki gibi) kaynagını ve çıkış sebebini bulmalı sonrada ilgi ve sevgiyle gidermeli degilmidir.ama bukadarcık ilgi bile vermek zor gelir dimi beyler???
eh biraz fazla yüklendim belki ama kusura bakmayın hak ettiniz

kusur işlediysek affola B)B)B)
Allaha emanet olun B)B)B)vesselam