Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kadının sesi Meselesi; (1 Kullanıcı)

Ahmet arif484

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Kadının sesi Meselesi;

allah razi olsun kardeşim.Çok güzel bir konuya temas etmişsin.güzel açıklama olmuş.allah islam alemden fitneyi fesadı uzak,biz müslümanlara gercek bir iman,şuur versin.Sizlere de
yardım eylesin..Aminn..a.e.o

ilyas sakarya

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Kadının sesi Meselesi;

SELAMUN ALEYKÜM ÖNCELİKLE BU ÇALIŞMAYI YAPANLARADAN ALLAH RAZI OLSUN BEN DE BU KONUDAN ÇOK RAHATSIZIM TOPLUMSAL BOZUKLUKLARDAN BENİM GÜZEL SAKARYAM BİLE DEĞİŞTİ HERKES AÇIK BEN BU DURUM DAN RAHATSIZ OLUYORUM AMA NE FAYDA NACİZANE BİLGİLERİMİ ANLATTIĞIMDA HERKES BANA HAK VERİYOR AMA UYGULAMIYOR ÇÜNKÜ ONLARİÇİN HERŞEYİN FAZLASI ZARAR ZAMANA AYAK UYMALI DÜŞÜNCEŞİ VAR BU DURUM BİZLERİ YIPRATIYOR BENİM DE İKİZ KIZLARIM OLCAK BEN ŞİMDİKTEN ONLARIN GELECEĞİNDEN KORKU DUYUYORUM ALLAH HERKEZİN YARDIMCISI OLSUN VE ALEYKÜMSELAM...............

:(B)

yamanni

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun inş.hayatımızada geçirmemize vesile oldun.ama ne yazıkki günümüz bayanlar haramı güya zaruret diye bazen isteklerine bağlı olarak helalleştiriyorlar:(.cenab ı hak cümlemizin yardımcısı olsun aeo

saol kardesim.cumlemizden insallah.

mukaddesSS

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar Benim Bu Konuda Birkaç Sorum Olacak.kadinin Sesinin Haram Olmasinin Sebebi Fitneye Sebebiyet Verebilecek Olmasindan Geliyor Yanliş Anlamadiysam.yani Karşidaki Erkekte Bazi Hoş Olmayan Düşüncelere Sebebiyet Vermeyecek.peki Ayni Hükmün Beyler Için De Geçerli Olmasi Gerekmez Mi?kimi Insanlarin Sesi Var Insani Tek Kelimeyle Büyülüyor.beni Aydinlatirsaniz Sevinirim

mukaddesSS

Kayıtlı Kullanıcı
foruma yeni üye oldum.emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.İslamiyetle henüz yeni tanışma aşamasında bulunduğum için aklımda herhangi bir soru kalmaması gerek.bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim hazır konu bayanın sesi iken İslamiyette bayanın yeri hakkında beni aydınlatabilir misiniz?şimdiden teşekkür ediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt