Kaan Erdem
Yönetici
öncelikle niyet önemlidir...Bu kimse, sünnet olduğu için güzel koku sürünür, şık giyinirse; camiye saygı için, camide yanına oturan müslümanları incitmemek için, temiz olmak için, sıhhatli olmak için, İslam’ın vakarını, şerefini korumak için niyet edince, her niyeti için ayrı sevaplar kazanır.
Koku sürünmekte ve diğer mubah işlerde niyetin önemi büyüktür. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Allahü teâlâ, sizin suretlerinize, mallarınıza bakmaz. Kalblerinize ve amellerinize bakar.) [Müslim]
(Allah için koku sürünen, misk gibi kokar halde, başka maksatlarla koku sürünen de leşten daha pis kokarak Mahşer yerine gelir.) [İ.Gazali]
umarım ve ümid ederim ki sayın abiniz bu niyettedir..selam ve dua ile kalınız selametle...
Koku sürünmekte ve diğer mubah işlerde niyetin önemi büyüktür. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Allahü teâlâ, sizin suretlerinize, mallarınıza bakmaz. Kalblerinize ve amellerinize bakar.) [Müslim]
(Allah için koku sürünen, misk gibi kokar halde, başka maksatlarla koku sürünen de leşten daha pis kokarak Mahşer yerine gelir.) [İ.Gazali]
umarım ve ümid ederim ki sayın abiniz bu niyettedir..selam ve dua ile kalınız selametle...
Peki arkadaş bişey sorucam merak ettimde parfüm sıkan erkeklerde var özellikle benim abim şişeyi resmen boşaltıyor bune dicen sadece biz bayanlara günah değildir herhalde ters anlama beni sadece aklıma geldi merak ettim kadın erkek ayrımı yapmıyorum
Selametle kal..