Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kadinin disarda parfum surmesi ... (1 Kullanıcı)

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..

değerli kaan abiciğim, paylaşımın için Rabbim razı olsun inşallah..
abiciğim,tabiki niyet önemli..güzel koku eğer şehveti hareketlendiriyosa bunun vebali vardır ALLAH muhafaza..ve bunu kadınlarla sınırlandırmamak gerekir..şimdiki parfümler maşallah nasılda başdöndürücü..ama erkeklerde böyle parfümlerden değil de,misk kokularından sürseler,biraz manevi hava ortamı yaratsalar ne güzel olurdu..
bu parfüm olayını sadece kadınlara yüklememek lazım..ama eşi için süslenen,koku süren erkek ve bayanlardan ALLAH cc razı olsun inşallah..
NİYET HAYIR,AKIBET HAYIR...

selam ve dualarımla...

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim..haklısın dediklerinde..bende çok uzun zamandır kullanmıyorum..o kadar güzel misk kokuları varki..çoğu arkadaşım bana bu parfüm hangisi diye sorarlar...selam ve dua ile klaın kardeşim selametle...:H

değerli kaan abiciğim, paylaşımın için Rabbim razı olsun inşallah..
abiciğim,tabiki niyet önemli..güzel koku eğer şehveti hareketlendiriyosa bunun vebali vardır ALLAH muhafaza..ve bunu kadınlarla sınırlandırmamak gerekir..şimdiki parfümler maşallah nasılda başdöndürücü..ama erkeklerde böyle parfümlerden değil de,misk kokularından sürseler,biraz manevi hava ortamı yaratsalar ne güzel olurdu..
bu parfüm olayını sadece kadınlara yüklememek lazım..ama eşi için süslenen,koku süren erkek ve bayanlardan ALLAH cc razı olsun inşallah..
NİYET HAYIR,AKIBET HAYIR...

selam ve dualarımla...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
(Allah için koku sürünen, misk gibi kokar halde, başka maksatlarla koku sürünen de leşten daha pis kokarak Mahşer yerine gelir.) [İ.Gazali]

aleykümselam..niyet önemlidir..selametle kalın inşALLAH.ALLAH cc emanet olun selametle...

Sağol içimi rahatlattın biz bayanların daha dikkatli olmasıda bir gerçek Rabbim çok büyük Selametle kal Rabbime emanetsin

2.diriliş

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Paylaşimin Için Selametle Kal

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
KAAN ERDEM;484797]aleykümselam kardeşim..haklısın dediklerinde..bende çok uzun zamandır kullanmıyorum..o kadar güzel misk kokuları varki..çoğu arkadaşım bana bu parfüm hangisi diye sorarlar...selam ve dua ile klaın kardeşim selametle...:H

o kadar sevindim ki abiciğim,ne güzel..inşallah Rahmanın rızasını kazanmak ümidiyle,her daim böyle manevi hava içinde,etrafımızdaki insanları etkileyebilelim inşallah..belki Rahmanın sevdiği kul olabiriz ve kullarınında da bu yolda adım atabilmeleri için sebep oluruz inşallah..
Ben samimi ve gerçek duygularımlasöylüyorum,senin ve buradaki abilerim ve ablalarımdan ALLAH ın cc rızasını kazanmak için mücadelede olduğunu gördükçe, ümidimi kaybetmiyorum inşallah...
selam ve dualarımla..

Kaan Erdem

Yönetici
amin..amin..amin..değerli ve kıymetli edepli kardeşim..ALLAH cc razı olsun..selam ve dua ile kalınız..ALLAH cc emanet olunuz...

KAAN ERDEM;484797]aleykümselam kardeşim..haklısın dediklerinde..bende çok uzun zamandır kullanmıyorum..o kadar güzel misk kokuları varki..çoğu arkadaşım bana bu parfüm hangisi diye sorarlar...selam ve dua ile klaın kardeşim selametle...:H

o kadar sevindim ki abiciğim,ne güzel..inşallah Rahmanın rızasını kazanmak ümidiyle,her daim böyle manevi hava içinde,etrafımızdaki insanları etkileyebilelim inşallah..belki Rahmanın sevdiği kul olabiriz ve kullarınında da bu yolda adım atabilmeleri için sebep oluruz inşallah..
Ben samimi ve gerçek duygularımlasöylüyorum,senin ve buradaki abilerim ve ablalarımdan ALLAH ın cc rızasını kazanmak için mücadelede olduğunu gördükçe, ümidimi kaybetmiyorum inşallah...
selam ve dualarımla..

dindaremine

Kayıtlı Kullanıcı
evet ama erkeklerde sürüyo herkesin dikkat etmesi lazım dimi...

mürtap

Kayıtlı Kullanıcı
Müslüman temiz,pak olduktan sonra parfüm v.s gibi hoş kokulara gereksinim duymaz,duymamalıdırda..
temizlik imandan gelir...

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim ALLAH razı olsun emeğine sağlık selm ve dua ile a.e.o

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel Koku.... :))

Güzel Koku.... :))

KAAN ABİCİĞİM ARAMIZA KÖTÜ KOKULAR GETİREN O ŞAHISIN ,ŞİİRDEKİ GİBİ OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK PAYLAŞMAK İSTEDİM..VE İNŞALLAH RABBİM İYİLERLE HAŞR EYLESİN İNANÇLI OLAN ÜMMET_İ MUHAMMEDİ..

GÜZEL KOKU

BİR IRMAK İKİ KOLA AYRILIYOR BİR YERDE,
KISA BİRZAMAN SONRA BİRLEŞTİLER İLERDE..

BİRİ DER DİĞERİNE:"NE TEMİZ AKIYORSUN?
ESANSLA MI KARIŞTIN,NE GÜZEL KOKUYORSUN?

ŞÖYLE CVP VERİYOR,TEMİZ AKIP GİDEN KOL,
GÜL BAHÇESİNDEN GEÇTİM,YEŞİL KIRLAR OLDU YOL..

KUSURA BAKMA LÜTFEN,SEN DE GERÇEĞİ SÖYLE?
ŞU SENDEKİ PİS KOKU NEYİN NESİDİR ÖYLE?

CVP VERİR BERİKİ:"BEN DE GEÇTİM PİSLİKTEN,
BAŞKA NE BEKLENİR Kİ,GÜBRELİKTEN,ÇÖPLÜKTEN?

BENİ KOKLAYAN OLSA,AĞZA GELİR YÜREĞİ,
DAYANAMAZ KIRILIR BURNUNUN DİREĞİ..

BU KISA HİKAYEDEN,İBRET ALMAK GEREKİR,
DAİMA İYİLERLE DÜŞÜP KALKMAK GEREKİR..

H.KÜÇÜK-ÇORUM
SELAM VE DUALARIMLA..

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim..çok sağ ol..selam ve dua ile kalın selametle inşALLAH...

KAAN ABİCİĞİM ARAMIZA KÖTÜ KOKULAR GETİREN O ŞAHISIN ,ŞİİRDEKİ GİBİ OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK PAYLAŞMAK İSTEDİM..VE İNŞALLAH RABBİM İYİLERLE HAŞR EYLESİN İNANÇLI OLAN ÜMMET_İ MUHAMMEDİ..

GÜZEL KOKU

BİR IRMAK İKİ KOLA AYRILIYOR BİR YERDE,
KISA BİRZAMAN SONRA BİRLEŞTİLER İLERDE..

BİRİ DER DİĞERİNE:"NE TEMİZ AKIYORSUN?
ESANSLA MI KARIŞTIN,NE GÜZEL KOKUYORSUN?

ŞÖYLE CVP VERİYOR,TEMİZ AKIP GİDEN KOL,
GÜL BAHÇESİNDEN GEÇTİM,YEŞİL KIRLAR OLDU YOL..

KUSURA BAKMA LÜTFEN,SEN DE GERÇEĞİ SÖYLE?
ŞU SENDEKİ PİS KOKU NEYİN NESİDİR ÖYLE?

CVP VERİR BERİKİ:"BEN DE GEÇTİM PİSLİKTEN,
BAŞKA NE BEKLENİR Kİ,GÜBRELİKTEN,ÇÖPLÜKTEN?

BENİ KOKLAYAN OLSA,AĞZA GELİR YÜREĞİ,
DAYANAMAZ KIRILIR BURNUNUN DİREĞİ..

BU KISA HİKAYEDEN,İBRET ALMAK GEREKİR,
DAİMA İYİLERLE DÜŞÜP KALKMAK GEREKİR..

H.KÜÇÜK-ÇORUM
SELAM VE DUALARIMLA..

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum bende uzun bir süredir kullanmiyorum.Ayrica bu konuyu bizlere sundugunuz için Allah razi olsun.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Peki arkadaş bişey sorucam merak ettimde parfüm sıkan erkeklerde var özellikle benim abim şişeyi resmen boşaltıyor bune dicen sadece biz bayanlara günah değildir herhalde ters anlama beni sadece aklıma geldi merak ettim kadın erkek ayrımı yapmıyorum :)
Selametle kal..

birruh

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,
Peygamberimiz bir hadîsinde "Bana kadın ve güzel koku sevdirildi. Gözümün nuru da namazdır" buyururlar.
Peygamber efendimiz koku ve namazı aynı cümle içinde kullanıp kokuyu yüceltmiştir.

Hz. Âişe "Ben Allah Resulu'nu hoşlandığı en güzel koku ile kokutacağım, hatta çaldığım koku onun başında ve sakalında parlayıp şakıdığım görünceye kadar devam ederdim" buyurmaktadır.

Bu hadisten anlaşıldığıyla Peygamberimiz kokuyu saç ve sakalına sürerdi.

Ebû Saîd el-Hudr? de şöyle demiştir: "Allah Resulu'nun "her baliğ olan kimseye cuma günü gusletmek, misvak kullanmak, güzel koku sürünmek vacibdir' dediğine şehadet ederim."

bunları ben biliyordum ama yorum size kalmıştır.paylaşım için sağol a.e.olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt