Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KADININ DİNİ YARIMDIR (2 Kullanıcı)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KADININ DİNİ YARIMDIR

BEN KONUYU BAŞKA YÖNE SÜRÜKLEMİYORUM BAKIN BÜTÜN GÜN ERKEKLERİN OLDUGU ORTAMDA ÇALIŞMAK FARKLIDIR HAFTADA BİR ERKELERLE AYNI ORTAMI 10 DAKİKALIGINA PAYLAŞMAK FARKLIDIR.BU KONUYLA İLGİLİ MUHAMMET KUTSAL BEYİN YAZISI VAR BULUP YORUM YAPICAM AMA YAZIP EVE GÖTÜRÜN VE SAKİN KAFAYLA OKUYUN.BAHANE ARAMIYALIM ALLAH KADINLARA KOCANIZA KADINLIK EVLADINIZA ANNELİK YAPIN DEMİŞ.KADIN ÇALIŞIYOR KAZANCINI BAKICILARA SÜSÜNE VE YOL PARASI OLARAK HARCIYOR.

VEYSEL BEYYY

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:
fatoş hanım siz aldınız konuyu nereye surukledınız ben ne zaman dedim kadın dısarı cıkmasın erkek var dıye yanlıs dusunuyorsunuz? aynı bana özelden gelen bı mesajı sıze aktarayım ısım vermıyorum yazıyor kendısı ( veysel bey siz ne hakla kadınlara dınsız dıyorsunuz ) arkadaşlar ben nedense yazdıklarımda sureklı yanlıs anlasılmalar oluyor ben bunları yorumsuz koşesıne bırakıyorum. Lütfen bana kırılmayınız ....

ben sizin yazılarınız çok beğeniyorum yanlış anlaşılma yok bence fatoş kardeşimde çok mantıklı bi insan biraz daha dikkatli okursa yazılanları eminim anlar sizi

allah razı olsun kardeşim

aslında kadının kendine dışarda dikkat ettiği kadar erkete etse hiç sorun olmaz bence inanın çok şeylerle karşılaşıyoruz öyle şeyler duyuyoruzki bu insanlarda ar kalmamış diye düşünüyor insan keşke herkes bu sitedekiler gibi olsa o zaman ne kadının çalışması sorun olur nede güvensizlik olur sadece erkekler değil kadının dışarıdaki hayatını zorlaştıran diğer kadınlarda yani inançsız kadınlarda buna sebep oluyor erkelerde bütün kadınları aynı görüyor ve aynı muameleyi yapıyor

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

KADINLARA DİNSİZ DEDİGİNİZİ KİM DİYOR.SİZ ÖYLE BİR ŞEY DEMEDİNİZ HİÇ KİMSE DİYEMEZ ALLAHTAN BAŞKA.ARKADAŞLAR YAZILARI DİKKATLİ OKUYALIM KONULARI SAPTIRTMAYALIM.BİR İNSAN DİNLİMİ DİNSİZMİ ALLAH BİLİR YAZDIKLARIMIZA DİKKAT EDELİM :mad::mad::mad::mad:

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:
fatoş hanım siz aldınız konuyu nereye surukledınız ben ne zaman dedim kadın dısarı cıkmasın erkek var dıye yanlıs dusunuyorsunuz? aynı bana özelden gelen bı mesajı sıze aktarayım ısım vermıyorum yazıyor kendısı ( veysel bey siz ne hakla kadınlara dınsız dıyorsunuz ) arkadaşlar ben nedense yazdıklarımda sureklı yanlıs anlasılmalar oluyor ben bunları yorumsuz koşesıne bırakıyorum. Lütfen bana kırılmayınız ....

ben sizin yazılarınız çok beğeniyorum yanlış anlaşılma yok bence fatoş kardeşimde çok mantıklı bi insan biraz daha dikkatli okursa yazılanları eminim anlar sizi

allah razı olsun kardeşim

aslında kadının kendine dışarda dikkat ettiği kadar erkete etse hiç sorun olmaz bence inanın çok şeylerle karşılaşıyoruz öyle şeyler duyuyoruzki bu insanlarda ar kalmamış diye düşünüyor insan keşke herkes bu sitedekiler gibi olsa o zaman ne kadının çalışması sorun olur nede güvensizlik olur sadece erkekler değil kadının dışarıdaki hayatını zorlaştıran diğer kadınlarda yani inançsız kadınlarda buna sebep oluyor erkelerde bütün kadınları aynı görüyor ve aynı muameleyi yapıyor

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

ARKADASLAR OLAYA EL KOYUYORUM ASLINDA HEPIMIZIN GÖRÜSÜ AYNI AYNI SEYLERIN ETRAFINDA DÖNÜP DURUYOR KONULAR NIYE UZATIYORUZ

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

hayret bişey beni yanlış anlıyorsunuz bende biliyorum fatoş hanım. bende biliyorum kadının kocasına kadınlık evladına annelik yapmasıdır ama gunumuz hayat şartları malum siz kalkıp çalışan kadınları ayrı tutamassınızki bakınız her iş yerinde karma çalışılmaktadır. ama çalışmaya muhtaç olan kadınları unutmamak lazım sizin dediğiniz gibi bakıcıya suslenmeye vs seylerle ilgilenmeyen pek çok bayan vardır.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

VEYSEL BEY KONUYU BULDUM OKUYUN.SİTEDE BİZE ULAŞMASINI SAGLAYAN MUHAMMET KUTSAL.BEN SİZİ YANLIŞ ANLAMIYORUM BİRAZ DAHA KONUŞURSAK TARTIŞICAM BEN :mad: .EN İYİSİ BENİM SUSMAM

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

fatoş hanım kızmaya gerek yok konulara yanlıs acıdan bakıyorsunuz muhammed kardesımın yadıgı konu kadının bas ortusu ve ben bu konuyu çok iyi şekilde bilmekteyim ha gerekırsede çıktısını alır okurum siz hiç korkmayın ama size tavsıyem bi yazıyı okudugunuzda sadec gozden gecormeyın okyun ve ıyı anlayın

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

BAŞLIK BAŞ ÖRTÜSÜ AMA YAZI ÇALIŞAN KADINI ANLATIYOR SİZ Bİ OKUYUN.BEN YAZIYI GÖZDEN GEÇİRMİYORUM OKURKEN ELİMDE İŞLERİ BİLE BIRAKIYORUM.EN İYİSİ BEN YORUM YAPMİM ALLAHA EMANET OLUN .:mad::mad::mad:

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

böyle kızarak bir yere gelinmez benim namusuyla çalışan bayana saygım vardır.

GECE_YAGISI

Kayıtlı Kullanıcı

Veysel abi bu kadınlardan ne istiyorsun sen :D:D:D
şakaydı seni anlamayanı ben anlıyamıyorummmmmm

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşlerim aslında hepiniz haklısınız kapalıda olsan açıkta olsan çalıştığın yer çok nezihte olsa giderken gelirken otbüste dolmuşte yada serviste illaki erkekeler var hele otbüsler dolmuşlar ist. yaşayan birinin otobise falan binmeden işe gidip gelebilmesi çok zor otobüslerden tiksiniyorum ben o kadar sırnaşıyor o kadar yaklaşıyorlarki bazı erkekler insan o an deliriyor çıldırıyor

yani her ne şekilde olursa olsun erkekte kadında var bu toplumda bize düşen toplum içinde adabıyla dolaşabilmek

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşlerim aslında hepiniz haklısınız kapalıda olsan açıkta olsan çalıştığın yer çok nezihte olsa giderken gelirken otbüste dolmuşte yada serviste illaki erkekeler var hele otbüsler dolmuşlar ist. yaşayan birinin otobise falan binmeden işe gidip gelebilmesi çok zor otobüslerden tiksiniyorum ben o kadar sırnaşıyor o kadar yaklaşıyorlarki bazı erkekler insan o an deliriyor çıldırıyor

yani her ne şekilde olursa olsun erkekte kadında var bu toplumda bize düşen toplum içinde adabıyla dolaşabilmek

GECE_YAGISI

Kayıtlı Kullanıcı

bizde bunu konusuyoruz ama halen anlamayan bir çok arkaşımız var

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

alın en açık örneği kendini belli etti ben size demiştim özelden ne mesajlar geliyor diye anlamayan baska yerlere ceken ınsan cok.

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:
alın en açık örneği kendini belli etti ben size demiştim özelden ne mesajlar geliyor diye anlamayan baska yerlere ceken ınsan cok.

bu kimeydi anlayamadım

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

fidan hanım bu yazdıgım apo001 acmıs onaydı ve sızınle paylastım niye paylaştım benım yazdıgım konuyu ne yone cekmıs ya sankı ben soyluyorum efendımız soyluyor bunları ama anlamıyorlar ben yapılısım olarak cok sakın bırısıyım ama goruyorsunuz işte.

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

ayrıca benim paylaştıgım yazıyı okuyupta burda yorum yapmayıpta ozelden gorusen arkadaslar lutfen okuyunuz
ben KADINLAR DİNSİZDİR D E M İ Y O R U M
onlar başımın taçıdır

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

bu arada fatoş hanım içim rahat değil belki bilmeden size kırıcı konusmus olabılırım kusura kalmayınız lütfen

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

DUN_SURGUNU_YA

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm kardeşlerim Veysel kardeşimizin üzerine niçin bu kadar gidiliyor o bayanlar için kötü bir şey demiyor ki demek ki bazı arkadaşlarımız yazılanları iyice okuyup anlamıyorlar. Lütfen kardeşimize kırmayalım.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt