Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KADININ DİNİ YARIMDIR (1 Kullanıcı)

fidan

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KADININ DİNİ YARIMDIR

Siyahgulsevdalisi yazdı:
gurbetten ablacım sizin ile bizim aramızda ki fark elbet var bu da bir yönü siz dediniz ki ibadeti daha mı iyi oluyor ogle dememiş kardşeim yazısında iyi oku bence birde şöyle birşey var ki biz allahın izniyle cemaat hali yaşıyor namazda siz ile tek kendi halinizde efendimiz cemaatle kılınan namazın kaç derce üstün oldgunu soylemiştir bu yönden de bakabiliriz ancak kadının ibadet haneside evidir. çalışakn kadınlarımıza bişey demek istemiyorum yanlışta anlaşılmasını istemiyorum ama bir kadın düşünün ki evini ibadet hanm sayıyor ve bu şekilde her ab abdestli olarak evinden dolaşıyor bir kadın düşünün ki ibadet hanem dışında dünya neyime gerek diyor eşi istemeden evden çıkmıyor... Bu ulviyette bir hanım işte islamda kadın boyle olmalı ALLAH RAZI OLSUN s.a.

kardeşim çok haklısın ama ne yazıkki çalışmak zorundayız muhtaç olmamak yanlış yapmamak için anlımızın akıyla helal kazanmak derdindeyiz elbet evim ibadet hanem olur ve elbet eşimin izni olmadan evden çıkmam allah inş. allahın emrini bilen ve hak yolunda olan insanlarla evlilik nasip eder bize
a.e.o.

Zinnire

Kayıtlı Kullanıcı

her zamanki gibi guzel paylasma ve guzel yorum:)emegine saglik veys kardes

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

anlıyorum seni Fidan kardeşim zaten bu yüzden bende çalışan Hanım kardeşlerim yanlış anlamayın dedim... Hakkınızı Helal ediniz ama bu böyle En dogrusu Dediğim gibi en dogrusu Başka dgorularda var tabi hanımlarımız için. Hanımlarımız çalışmasın diyemem asla... nasıl bişey olur bilyor musun ? hem deriz biz hanımlarımızı Hanım doktorlar muayene etsin ama sonra denir ki biz kadınları okutmayız günah çalıştırmayız günah mantıksız olur... Ben kadının çalışmasına karşı degilim sevgili kardeşlerim yanlış anlaşılmasın Hakkınızı helal edin... tekrar...

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

hem deriz biz hanımlarımızı Hanım doktorlar muayene etsin ama sonra denir ki biz kadınları okutmayız günah çalıştırmayız günah mantıksız olur... Ben kadının çalışmasına karşı degilim
BUKADAR AÇIK VE NET YÜREGİNE SAGLIK.BENCE ÜZERİNE SÖYLENECEK LAF YOK SİZİ TEBRİK EDİYORUM

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

Siyahgulsevdalisi SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM KARDEŞİM YANLIŞ ANLAMADIM ZATEN HER KONUDA MAKUL VE MANTIKLI YAZILAR YAZIYORSUN ALLAH SENDEN VE DİĞER EMEK VEREN KARDEŞLERİMİZDEN RAZI OLSUN BİLMEDİKLERİMİZİ SİZDEN ÖĞRENİYORUZ ASIL SİZ HAKKINIZI HELAL EDİN

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

ASKER94 KARDEŞ EVET İSMİM VEYSEL

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

Ailesi kendisine güveniyorsa yada evli ise kocası kendisine güveniyorsa bir kadının çalışması yanlış değil diye düşünüyorum.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ASLINDA EN GÜZELİ BAYANLARIN ÇALIŞMAMASI.GÜVEN MESELESİ DEGİL.BAYANLAR ÇALIŞICAKSADA SADE BAYANLARIN OLDUGU ORTAMDA YADA EVE İŞ ALIP ÇALIŞMALI BENCE

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

FATOS_TELSIM yazdı:
ALLAH SABIRLARIN EN BÜYÜGÜNÜ SİZE VERSİN. AMA SİZ EN AZINDA EVLADINIZIN MEZARINI BİLİYORSUNUZ.PEKİ FİLİSTİN DEKİ ANNELER NE YAPSINLAR ONLAR EVLATLARININ NERDE OLDUGUNU BİLE BİLMİYORLAR.ALLAH SABIR VERSİN SİZLERE.EVET BİZ ÖZEL GÜNLERDE BİR ÇOK İBADATİ YAPAMIYORUZ AMA ŞU VAR NAMAZ VAKTİ GELDİGİNDE SECCADEYE OTURUP BOL BOL TESBİH VE SALAVAT ÇEKELİM SEVABIDA ÇOK.AYRICA BAYANLARIN ÇEKTİGİ ACILAR KÜÇÜK GÜNAHLARI SİLİYOR.
YAZDIKLARINA TAMAMEN KATILIYORUM BIZ OGLUMUZU KOLLARIMIZDA KAYBETTIK ALLAH ALDI.FAKAT ONLARINKI BOMBA VE KURSUN YÜZÜNDEN ÖLÜYOR DIN KARDESLERIM AGLARKEN BENIM OGLUM TEKRAR TEKRAR ÖLÜYOR SANKI AYNI ACIYI BENDE PAYLASIYORUM.HER ZAMAN DUA EDIYORUM ELIMIZDEN BASKA BISEY GELMIYOR.PROTESTO BILE EDEMIYORUZ.ALLAH IM KUL OLARAK NE KADAR ACIZIZ.

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

FATOS_TELSIM yazdı:
ALLAH SABIRLARIN EN BÜYÜGÜNÜ SİZE VERSİN. AMA SİZ EN AZINDA EVLADINIZIN MEZARINI BİLİYORSUNUZ.PEKİ FİLİSTİN DEKİ ANNELER NE YAPSINLAR ONLAR EVLATLARININ NERDE OLDUGUNU BİLE BİLMİYORLAR.ALLAH SABIR VERSİN SİZLERE.EVET BİZ ÖZEL GÜNLERDE BİR ÇOK İBADATİ YAPAMIYORUZ AMA ŞU VAR NAMAZ VAKTİ GELDİGİNDE SECCADEYE OTURUP BOL BOL TESBİH VE SALAVAT ÇEKELİM SEVABIDA ÇOK.AYRICA BAYANLARIN ÇEKTİGİ ACILAR KÜÇÜK GÜNAHLARI SİLİYOR.
YAZDIKLARINA TAMAMEN KATILIYORUM BIZ OGLUMUZU KOLLARIMIZDA KAYBETTIK ALLAH ALDI.FAKAT ONLARINKI BOMBA VE KURSUN YÜZÜNDEN ÖLÜYOR DIN KARDESLERIM AGLARKEN BENIM OGLUM TEKRAR TEKRAR ÖLÜYOR SANKI AYNI ACIYI BENDE PAYLASIYORUM.HER ZAMAN DUA EDIYORUM ELIMIZDEN BASKA BISEY GELMIYOR.PROTESTO BILE EDEMIYORUZ.ALLAH IM KUL OLARAK NE KADAR ACIZIZ.

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

FATOS_TELSIM yazdı:
ASLINDA EN GÜZELİ BAYANLARIN ÇALIŞMAMASI.GÜVEN MESELESİ DEGİL.BAYANLAR ÇALIŞICAKSADA SADE BAYANLARIN OLDUGU ORTAMDA YADA EVE İŞ ALIP ÇALIŞMALI BENCE

peki şuan sadece bayanların çalıştığı erkeklerin çalışmadıpı bı ıs yerı varmıdır?

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

VARDIR HALI DOKUMA KURSLARI

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

:) bence burda da erkekler mevcuttur suan tum ıs sektorlerı karma çalışmaktadır.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

VEYSEL BEY HALI KUSLARINDA ERKEKLER HAFTADA BİR DENETİM YAPARLAR AMA SİZİNLE MUHATTAP OLMAZLAR MÜDÜRLERLE KONUŞURLAR ÇOGU KEZ SİZİ GÖRMEZLER BİLE.BEN DEMİYORUM ERKEKLER BİZİ HİÇ GÖRMESİN GÖNÜL İSTERDİ GÖRMESİNLER AMA OLMUYOR.EVE İŞ ALIP ÇALIŞSINLAR YADA

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

BAKINIZ SİZDE DİYORSUNUZ HAFTA DA BİR ERKEK LER GELIYOR DIYE SONUÇTA HER İŞ SEKTORU NE FAALIYETTE OLURSA OLSUN KARMA DIR

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşlerim bu konuda aslında söylenece çok şey ama karşıtta çok şey ama siyahgülsevdalısı kardeşim şu cümlesi herşeyi özetliyor bence

hem deriz biz hanımlarımızı Hanım doktorlar muayene etsin ama sonra denir ki biz kadınları okutmayız günah çalıştırmayız günah mantıksız olur

edebiyle çalıştıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyoruz biz bayanlar ama acaba çalıştığımız yerdeki erkeklerde edeplimi yani bize bakınca aklından hiçbir geçirmiycekmi üstelik günümüzün büyük bölümü iş yerinde geçiriyoruz o insanlarla evde 2-3 saat belki sonra uyuyoruz

yani annemizin bizi göremediği kadar iş yerindekiler görüyor.
sadece çalışan bayan değil çalıştığı yerde çok önemli bence

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

VEYSEL BEY OZAMAN SOKAGADA ÇIKMAYALIM ERKEKLER VARÇÜNKÜ

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

fatoş hanım siz aldınız konuyu nereye surukledınız ben ne zaman dedim kadın dısarı cıkmasın erkek var dıye yanlıs dusunuyorsunuz? aynı bana özelden gelen bı mesajı sıze aktarayım ısım vermıyorum yazıyor kendısı ( veysel bey siz ne hakla kadınlara dınsız dıyorsunuz ) arkadaşlar ben nedense yazdıklarımda sureklı yanlıs anlasılmalar oluyor ben bunları yorumsuz koşesıne bırakıyorum. Lütfen bana kırılmayınız ....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt