Bence de çok mühim bir konu bu.öncelikle kadının çalışmaması konusunda katılıyorum.kadına taşıyamayacağı yükler yüklemek çok kötü.kadın çalıştığı süre boyunca evliliği,çocuğu,ev işini kısaca evde yapması gereken bir çok şeyi erteliyor.kendini çalışarak yıprattıkça yıpratıyor.bayan çok zor durumda kalmadığı sürece çalışmamalı.kadının doğası bu.kadın anadır.kadın eşinin tek destekleyicisi onun eli koludur.ve inanın bir ev kızı olarak(ben çalıştımda iş ortamlarını gayet iyi biliyorum)evde yapılan iş dışarda çalışarak yapılan işten bin kat daha zordur.ev işi hiçbir zaman bitmez.analık her zaman devam eder.eşine olan vazifesi ömür boyu devam eder.hatta ev hanımlarına sigorta yapma konusu bile gündeme geldi.olmalı da.dışarda çalışıp mahremiyeti ister istemez göz önünde bulundurup rahatsız olmaktansa(üç kuruş için)evinde köle gibi çalışıp vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirip büyütmeyi,eşime karşı vazifelerimi yerine getirmeyi tercih ederim.zorunlu olarak çalışmayı bu konudan apayrı düşünüyorum.o olabilir.kadının hiçbir destekçisi yoktur tabi olabilir.neden olmasın.aslında kadının toplumda bu kadar ön plana çıkarılması batıcılıkla alakalı.batı ülkeleri daha fazla kazanç sağlamak daha güçlü olmak için kadını kullanmıştır.kadın hep kullanılıyor gerçekten.kadın savunmasız.kadın narindir,zayıftır.ben zayıf değilim diyen kardeşlerim gün gelecek ne kadar yorgun düştüklerini o zaman göreceklerdir.ne kadar yıprandıklarını.sonra keşkeler çıkacak karşısına,ama atı alan üsküdarı geçecek.biliyorsunuz kadınlıkta bir süre sonra bitecek.batının sömürgeciliğinde kaybolmuşuz.yazık.kadın kaldıramayacağı sorumlulukları kaldırıyor.aslında değil midir zayıf olan daha çok çalışır hırslı olur diye..inanın daha önce çalışan bir olarak hiçbir faydasını görmedim.dünyevi ihtiyaçlarımı,lükslüğümü karşılamak dışında.hepsi geldi geçti.ama evimde mutluyum.ve şahsi olarak son kez bir şey daha söyleyeyim:dışarısı hiç de güllük gülistanlık değil.insanların bakışlarından korkar oldum.çok rahatsız edici.kadın olmak zor kardeşlerim gerçekten zor.KURBAN OLDUĞUM ALLAH sabrını da veriyor,gücünü de veriyor.isyan etmeyin.çalışmayın.bırakın erkek çalışsın ya.ne istiyorsanız alsınlar.işleri ne.çok malda da gözünüz olmasın lütfen.dünya hayatı geçici her şeyde gözümüz kalıyor.normaldir.neyse.ÇALIŞMAYIN BACILARIM