FATMA_ERGUN
Kayıtlı Kullanıcı
RE: kadının çalışması
EVET KARDEŞİM BİR HOCADA AYNEN SİZİN GİBİ DEMİŞTİ. İNSANIN RIZKINI YANLIZ ALLAH VERİR. O İNSAN YETERKİ ALLAH YOLUNU GÖZETSİN, ALLAHIN EMİRLERİNİ YERİNE GETİRSİN, RIZKI ALLAHTAN BEKLESİN SONRASI MEVLAMA KALSIN ONUN NİMETLERİ ŞÜPESİZKİ BİTMEZ.
ya nasip yazdı:
ben aslında düşünüyorumda tamam ihtiyaç fakat bir kadın için ortamı müsait bir iş düşünemiyorum belki aklına gelen vardır ama ben düşünemiyorum hangi ortamda bir kadınakötülük düşünülemezki benim fikrim zaten bir kişi bukadar ince eleyip sık dokursa hiç bir şekilde çalışmak için kendine bir yol bulamaz.Bir kadın zaten çalışmaya kalksa başka bir kadına iş çıkar çocuk bakımı ev temizliği eşine yardımı çalışan kadının giyimi maddi manevi sıkıntı yapar bide şu varki Allah c.c emri üzere çalışmayan kişilerin ben şuna inanıyorum rızkı veren Allah az paraya bereketi çok paraya bereketsizliyi o veririnsan yeterki allahın rızasını gözetsin esasında Alah c.c miskini gözetin demiştir işte bunun için dilenene değil miskine yardım edelimB)B)B)
EVET KARDEŞİM BİR HOCADA AYNEN SİZİN GİBİ DEMİŞTİ. İNSANIN RIZKINI YANLIZ ALLAH VERİR. O İNSAN YETERKİ ALLAH YOLUNU GÖZETSİN, ALLAHIN EMİRLERİNİ YERİNE GETİRSİN, RIZKI ALLAHTAN BEKLESİN SONRASI MEVLAMA KALSIN ONUN NİMETLERİ ŞÜPESİZKİ BİTMEZ.