Esselamu aleykum;
Değerli kardeşim;
Müslüman olduğu ve halkı selamete çağırdığı için Nemrud tarafından yüksekce yaktırılmış ateşe attırılan İbrahim Aleyhisselamın sevgisine binaen onun yanmasına rıza göstermeyen ALLAH TEALA nın kerim sözlerini bir müşrik topluluğu için söylediğini görmek beni üzdü,şunu aklımızdan hep çıkarıyoruz bu dünyada ya müslümansın ya kafir ahirette ya cennetliksin ya cehennemlik her ikisinin de arası yoktur,ben ne cennete nede cehenneme gitmek istemiyorum diyemezsin ikisinden birine zoraki gireceksin,ben ne müslüman nede kafirim de diyemezsin ikisinden biri olmaya mecbursun,ikisinden biri olmak taraf tutmaktır,ben müslümanım ama kafirleride çok seviyorumda diyemezsin,hiç bir kitapta Peygamber şehit edenlerin,ALLAH TEALA ya aleni küfr edenlerin sevildiğine dair bir bilgi yoktur,hatta onlara lanet vardır,Efendimiz aleyhisselamın,hulefa-i raşidinin,ashabı kiramın veya ulemanın hiç bir sözünde de ehli kitap yada müşrüklere karşı bir sevgi olduğu bulunmamaktadır,japonları sevdiğini söylüyorsun çünkü islama zarar vermediklerini düşünüyorsun,bugün amerikanın yerinde süper güç olarak japonlar olsa yine amerikanın yaptığını yapacaktılar çünkü ALLAH TEALA asla yalan söylemez,ayeti kerimede kafirlerin fesat çıkarıcılar oldukları defalarca beyan edilmektedir,eğer japonyada ki müslümanlar için bir yardım yapılacaksa elimizden geleni muhakkak yapalım,fakat müşriklerin güçlenmeleri için onlara yardım etmekte ne oluyorki,ALLAH TEALA felaket verdiği kullarının bu felaketlere azgınlıkları sebebi ile ulaştıklarını buyuruyor,ALLAH TEALA müşrikin malını canını islam karşısında zayıf düşürüyor fakat bizler daha da güçlensinler diye seferberlik ilan ediyoruz...
Sözlerimiz nefsani değil,bilakis imanidir,kalbinizi kırmak veya sizi rencide etmekde değil gayemiz,yeterince tanınmış olduğumuzu düşünürsek,maksadımızıda bildiğinizide sizden umuyoruz...
Yazınızı sildiğiniz vakit bizde sileceğiz,hakkınızı helal ediniz...