tebrikler buket kardeşim bende aranıza yeni katıldım içimdeki deryaları dindirmek adına uzaktan takip ediyrum sizleri Rabbim hepimizi Hak yolundan ayırmasın Rabbim en başta eşimeoğluma ve tüm müsluman kardeslerımızıe onun layıgında kul olmayı nasit etsin
Bizim tayinimize daha çok var. 1. yılımızı bitirdik bu yıl.. Bakalım zaman ne gösterecek..
olsun;(
ben beklerim....
bak bura olursa benden bil çok dua ediyorum
hakkınızda hayırlısı canım evet uzaklık zor hele anne babaysa söz konusu... ben o korkuyla iç ayrılamadım burdan..
inşallah istediğiniz bir yer olur ama doğu olacaksa burası olsun itiraz istemem
itiraf ediyorum;
yuvamı,eşimi çok özledim.ya rab dinecek mi bu üzüntü vuslata erebilecekmiyim.herkez kızıyor bana yıpratma kendini seni umursamayan biri için diyor.ama ben anlam veremiyorum benim eşim çok vicdanlı merhametliydi kendinden önce başkasını düşünürdü.ben onun hico'suydum nasıl bu duruma geldik ortada hiç bişey yokken.ya rabbim aklımı sen koru,eğer senin (c.c) aşkını bulmasaydım bu dönemde halim nice olurdu,bırakma beni,ayırma beni kendinden yalvarıyorum.selamete çıkar beni... elhamdülillah ala külli hal...
hakkari şırnakla kıyaslama bile şaka maka kars doğu görevi yapılacak en iyi yerlerden biri hakkınıza hayırlısı inşallah
ayy gülüm benim muhabbetlerinizi gülerek,zevkle takip ediyordum futbol falan o yüzden erkek sandım sizleri,sonra bi kuş bana sizin bayan olduğunuzu fısıldadı hatta kuzenmişsiniz yanlış hatırlamıyorsam vaveyla ve çeşmi,istihbaratım sağlamdır umarım bi yanlışlık olmamıştır...
o kuş kimse ya o yanlış bilgi vermiş ya sen iyice karıştırıp çorba yapmışsın çeşmiyle ben kuzen deiliz ki benle bir umut kuzen
bir umut ve Vaveyla kuzen..
çeşmi arkadaş...
karıştırmışsın can..
dedim ya benim kuş doğru söylemiş ama ben karıştırmışım...
Ezan okundu canım.. Ben namaza gidiyorum.. Dualarımdasın.. Benim için de dua et olur mu?