Hicran-ı Aşk
Kayıtlı Kullanıcı
engel neye göre engel bizim gördüğümüzmü yoksa ALLAHIN BİLDİĞİ KALDIRACAĞI VEYA KALDIRMAYI İSTEMEDİĞİ engelmi....
sakin sabırlı ol göreceksin herşey güzel olacak öyle yada böyle
inşallah canım inşallah
engel neye göre engel bizim gördüğümüzmü yoksa ALLAHIN BİLDİĞİ KALDIRACAĞI VEYA KALDIRMAYI İSTEMEDİĞİ engelmi....
sakin sabırlı ol göreceksin herşey güzel olacak öyle yada böyle
bende itiraf ediyorum her gün Rabbime şükrediyorum sizler gibi insanların olduğu bi siteye üyeyim diye hele muhterem yakaış nemire hocamız melissa26 kalbunkesir berat ablamız mehtap kardeşim buket zeynep tsunami sizleri Allah c.c için çok seviyorum daha adını sayamadığım kardeşlerim bana çok şeyler kattınız ALLAH C.C sizlerden razı olsun hakkınızı helal edin. sayın yakaış nemire hocam melissa26 yorumlarınızı okurken içim titriyor inşallah bizlerde sizler gibi olabiliriz
hicran kardeşim var bide inşallah ikimiz aynı anda kapandık diye konu açarız
HADİ hadi icraat biraz hissetmek yetmez hayırlı haberler inşallah
hımmm güzel kızımla bi fotoğraf yollarım size ama sor bi tane kapalı resmin varmı diye haa bitane var enkısa zamanda yollarım canım benimee bizde resim bekliyoruz buketcim
biz hepimiz burda kardeş gibi olduk, ama hepimiz... kaygılarımız sevinçlerimiz dostluğumuz herşey canım... ama sakın kendini dışarda hissetme olurmu sakın biz burdayız dost kardeş olmak için uzaktayız görmüyoruz birbirimizi ama biliyoruz dualarımız bır.... katıl aramıza bir tek an yabancılık hissetmezsin eminim.... ben şunu anladım çok dostum oldu ama geçen eşimede söyledim tüm dostlarım içinde siz başkasınız ki aynı yatakta uyuyup aynı sofrada yemek yediğim insanlar... çünkü burdaki herkes birbirinin ahiretini düşünüyor... gerçek sevgi gerçek dostluk bu... sizi seviyorummmm çok hemde VE sadece ALLAH rızası için, gönüllerinizin güzelliği için...konuşmalarınızı okuyorum bazen .........sanki yıllardır dost yıllardır sırdaş gibisiniz....
kah kıskanıyorum kah imreniyorum....bazen bende yazayım bişeyler paylaşayım diyorum bazen kendimi dışarıda gibi hissediyorum(bu da mı itiraf neama hepinize sonsuz saygı ve sevgi besliyorum .....
ve itiraf ediyorum benim teseetür aşkımı depreştiren sizsiniz
şimdi aynaya bakıyorum dönüp tekrar bakıyorum.....
hatta eşim bazen bazen dönüp dönüp bakıyo çoook hoşuma gidiyo çoooook
allah razı olsun inşaal hepinizden..
konuşmalarınızı okuyorum bazen .........sanki yıllardır dost yıllardır sırdaş gibisiniz....
kah kıskanıyorum kah imreniyorum....bazen bende yazayım bişeyler paylaşayım diyorum bazen kendimi dışarıda gibi hissediyorum(bu da mı itiraf neama hepinize sonsuz saygı ve sevgi besliyorum .....
ve itiraf ediyorum benim teseetür aşkımı depreştiren sizsiniz
şimdi aynaya bakıyorum dönüp tekrar bakıyorum.....
hatta eşim bazen bazen dönüp dönüp bakıyo çoook hoşuma gidiyo çoooook
allah razı olsun inşaal hepinizden..
sonsuuuuuz teşekkürler.....bende hepinizi çokkkk seviyorum....iyki buradayım iyki tanıdım sizleiri.................
antalya ya yolu düşen olursa buyursun gelsin inşaalah yada antalya olan ?varmı acaba?
bayaaa yakınız gerçekten gönüer bir olsun ama artık biiyorum oralara yolum düşürse uğrayacak kardeşlerim var....birde şunu fark ettim hepimiz hemen hemen aynı yaşlardayız dimi?mersinde var iki kardeşimiz antalyada varmı bilemem ama bende sana çok yakınım taaaaaaaaa en doğusunda türkiyenin....
berat abla aslında şanslısın ben hiç öle olamadım keşke olabilseydim
Hepiniz çok guzelsiniz CAN(lar) rim...
Birbirimize bakarak kendimizi goruyoruz, sevgiyi , sevgiliyi goruyoruz degil mi Rabbim asil aranan, asil özlenen sensin...Ya Rab!
Bak seni ozluyor gonuller, seni ariyor diller, seni istiyor yürekler, ver Rabbim ver, bizlere SEN' i ver ....
Hepinizi çok seviyorum, ne guzel yurekleriniz var, olmak istediginiz belli, cennet ehli , kokusu bir, sanki havasi suyundan belli...
basörtulu degiliz diyenlerde biriz , bir sira size de gelir, çünku seven dinlenilir , ben demiyorum Resul s.a.v diyor, o da Allah c.c istedi diye
Rabbul alemin ise , iste bu Rabbim korumak ister Hak erlerini iste... siz o basörtu ile Hakkin bir neferisiniz, askerisiniz, anlayin iste...
nasil taniyacagiz sizi kufur ehlinden ayrilin diye, ah,, Rabbim bagisla bizleri ne biliriz?
bayaaa yakınız gerçekten gönüer bir olsun ama artık biiyorum oralara yolum düşürse uğrayacak kardeşlerim var....birde şunu fark ettim hepimiz hemen hemen aynı yaşlardayız dimi?
26-27-28