Kusura bakmayın kardeşlerim son zamanlarda sık sık siteye giremiyorum hakkınızı helal edin kardeşimin düğün telaşı var 20 şubata az kaldı darısı tüm bekar kardeşlerimize olsun hayırlısıyla inşallah. 3 haftadır misafirlerimiz var rahatsızlığım devam ediyor farenjit olmuş boğazım birde belimi incittimbirde misafir çocukları bigisayarın monitörünü düşürüp interneti bozdular bilgisayarımızda çalışmıyor kaç gündür halada çalışmıyor, kardeşimin leptopunu kullanıyorum şimdi ama elimden geldiğince günlük dualarımı yapıyorum Allah kabul etsin.
selamün aleyküm,
Rabbim dualarımızı kabul etsin
geçmiş olsun leylacım siteye giremesende dua et yeter. dr a git mutlaka ben gitmedim boğazımın acısını iki hafta çektim. huzursuz etti beni. demek bilgisayarda bozuldu. bizimde geçen hafta virüs vardı tamire gitti. kotayı çook yemiş virüs. insanlar neden böyle şey yapıyor anlamıyorum. biz hiçbirşey indirmiyoruz kotayı aşmayalım diye. laptopu kullandım ben de idare ettim. oluyor böyle şeyler napalım. Allahım gelip geçici dert hastalık versin çekemeyeceğimizden fazlasını vermesin.Kusura bakmayın kardeşlerim son zamanlarda sık sık siteye giremiyorum hakkınızı helal edin kardeşimin düğün telaşı var 20 şubata az kaldı darısı tüm bekar kardeşlerimize olsun hayırlısıyla inşallah. 3 haftadır misafirlerimiz var rahatsızlığım devam ediyor farenjit olmuş boğazım birde belimi incittimbirde misafir çocukları bigisayarın monitörünü düşürüp interneti bozdular bilgisayarımızda çalışmıyor kaç gündür halada çalışmıyor, kardeşimin leptopunu kullanıyorum şimdi ama elimden geldiğince günlük dualarımı yapıyorum Allah kabul etsin.
amin amin aminAllahım!
Yalnız sana inanır yalnız senden yardım dileriz...
Kardeşlerimizin günahsız ağızlar ile yaptıkları duaları kabul eyle...
Bizi de razı olduğun kullarından eyle...
Bizi bir an bile olsa nefsimizle başbaşa bırakma...
Bize acı bize merhamet et...
Bizi kendine kul kabul et...
Burada beraber olduğumuz kardeşlerimile cennette de beraber olmayı ve cemalini görmeyi bize nasip eyle...
"Senin herşeye gücün yeter..."
"AMİNNN..."
selamün aleyküm .
hamd olsun bende dua vazifelerimi yerine getirmeye devam ediyorum.
Allah ım sen kardeşlerimizi her türlü kaza bele sıkıntı ve musibetlerden koru.
dua ve ibadetlerini kabul eyle .amin
selam ve dua ile
dualarımı yaptım şükür allahın izniyle ikindi namazıma kalkıyorum selam ve dua ile
selamün aleyküm,
Rabbim dualarımızı kabul etsin
rabbim muhabbetinizi arttırsın
tüm kardeşlerimizin hayır duaları kabul olsun mevalm cümlemizden razı olsun inşa-ALLAH efendimizin ümmettim rabbimiizn kulum dediklerinden oluruz..
haklarınızı helal edin kardeşlerim bana inşa-ALLAH.
selam ve dua ile. hayırlı ve bereketli akşamlar..
görevim tam bitmedi ama yoklamamı vereyim dedim rabbim kabul eylesin inşallah..[ /COLOR]
Rabbim cümlemizin dualarını kabul eylesin inşallah
Allah kabul etsin inşallah.
az daha rapor vermeyi unutuyordum..
Selam Aleyküm kardeşlerim Allah hepinizden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inş.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin dualarını kabul etsin içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak nasip etsin Rabbim.
Allah ülkemize dirlik düzen geçim bolluk bereket,mutluluk hayırlı rızk kapıları hayırlı iş kısmet kapıları, sağlık afiyet hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile nasip etsin Rabbim.
Hastalara şifa dertlilere deva, borçlulara eda,evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş, çocuksuzlara hayırlı çocuk nasip etsin Rabbim inş.
Hayatımızdaki engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun
Allahım!
Yalnız sana inanır yalnız senden yardım dileriz...
Kardeşlerimizin günahsız ağızlar ile yaptıkları duaları kabul eyle...
Bizi de razı olduğun kullarından eyle...
Bizi bir an bile olsa nefsimizle başbaşa bırakma...
Bize acı bize merhamet et...
Bizi kendine kul kabul et...
Burada beraber olduğumuz kardeşlerimile cennette de beraber olmayı ve cemalini görmeyi bize nasip eyle...
"Senin herşeye gücün yeter..."
"AMİNNN..."
Kusura bakmayın kardeşlerim son zamanlarda sık sık siteye giremiyorum hakkınızı helal edin kardeşimin düğün telaşı var 20 şubata az kaldı darısı tüm bekar kardeşlerimize olsun hayırlısıyla inşallah. 3 haftadır misafirlerimiz var rahatsızlığım devam ediyor farenjit olmuş boğazım birde belimi incittimbirde misafir çocukları bigisayarın monitörünü düşürüp interneti bozdular bilgisayarımızda çalışmıyor kaç gündür halada çalışmıyor, kardeşimin leptopunu kullanıyorum şimdi ama elimden geldiğince günlük dualarımı yapıyorum Allah kabul etsin.
selamun aleyküm ...
gruba girme durumum varmıdır , varsa ne yapmam gerekiyor .
yardımcı olursanız sevinirim ... allaha emanet olunuz ...