dün akşam ve yatsı nazmalarını kıldım.dualarımı yaptım.bugun sabah namzına gene uyanamamışım ama kaza yaptım duamıda kaza ettim.birdee ben görevimi çok fazla iyi yaapamıyormuşum gibi geliyor içim rahat o yüzden huzursuz oluyorum.aklımda bu onuda takılı oluyor.bu zamana kadar ihmail ettiğim zamanında dualarını edemddiğim namazlarıma uyanamayıp geciktirdiğim ve hiç geçirmeden düzenli olarak duasını yaptığım zanlardaki kardeşlerimin tüm grubun hepsine 300 FATİHA benden hediye.RABBİM dertlerinizin dermanını versin.hayır kapılarını açsın.özle niyetlerinizi tez ve hayırlı bi zamanda daha da güzel şekilde kadaerinize yazsın.ALLAH cc görür gibi yaşamanın bilinci sizi sarsın inşALLAH.EFENDİMİZ öndriniz KURANI KERİM rehberiniz ve sahabelerde inşALLAH bu yolda sizlerin arkadaşı olsun.özellikle tüm aile bireyleriyle birlikte ve sevdiklerinile birlikte RABBİM szileri el ele islam yolunda koştursun.sizlere hayırda yarışacak eşler nasip etsin.yuvanız edebin hayanın imanın takvanın ihlasın sevginn güven ve bağlılığının huzurn timsali olsun.siz hayırlı evlat olun sizede hayırlı evlatlar versin RABBİM.
bekarlarımıza varsa sevdikleriyle birlikte yoksa da RABBİM kendi sevdiği beğendiği bi kulunu sizlere eş olarak göndersin.bu eş sizin eksik kalan kısımları bizzat kendisi uygualamalı bi şeklde anlatarak bu eksikliğinizi iman nuru ile doldursun.eşiniz bir ömrünü ALLAH cc yoluna adamaya bu yolda an be an EFENDİMİZİN iiznden gitmeye and içssin.bu andı sizin ve çocuklarınızın içmesi içinde niyetlensin ve size hep tatlı dillle güler yüzle yaklaşsın.eşiniz evinize bi mescit açsın odanızın birini eraber mescit yapın sizin seccadenizi eşiniz sersin kış günleri su soğuksa sırf sizin naamzınızı kılmanız için abdest suyunuzu bile ııtsın.evninizin mescidinde beraber dua edin zikredin şükredin hamd edin.aylar öncesinden mübarek gecelere beraber hazırlık yapın.beraber dua biriktirin ve önemli gecelerde huzuru ilahiye sunun inşALLAH.özel namaz kıyafetleriniz olsun.günlük beraber dini kitaplar okuun islam için eziyetlere katlanan iinsaların hayatlarnı,EFENDİMİZİ anlatan kitapları okuyun duygulanıp beraber göz yaı dökün,gece namazların kalkın beraber,eşiniz olcak kişi size yüz görümlüğü olrak size KABE ye gitmeyi teklif etsin evli olanlarmız da beraberliklerinin yıl dönümlerindeki hediyleri bu şekilde değiştirsinler.sonraa doğum gunlerinizde eşinizi size meselaa 1 hatim okusun onu hediye etsin.41 YASİNİ ŞERFİ okusun bunu hediye etsin.küçük bi kutu içinde yazılı bi kağıtta versin bunu size buyur duasını dileğin gibi yap desin.bu devrin sahabe ailesinden biride sizler olursnuz inşALLAH.
bu saydıklarımdan çok daha güzel beraberlikleri RABBİM sizelere lutfeyelsin.hakkınıızı helal edin.selametle...