Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
açıkcası bende hep bu düşünce vardı hepsini yapamıyorum diye yaptığım ibadetleride terkediyordum..ama şimdi bunun ne kadar yanlış olduğunu anladım..Allah razı olsun
Rabbim razı olsun çok güzel bir yazı paylaştınız kardeşim. Zaten Ahmet Şahin çok beğendiğim bir yazarlardan biri.İnşallah bu faydalı bilgilerinden daha çok istifade edelim kardeşlerim...
Allah razı olsun bende ümitsizlik ve çaresizlik arasında kıvranıp duruyordum. SübhanAllah yardım ediyor. insallah hep sevdigi kullardan oluruz. Rabbim rahmetini ve merhametiniz bizden esirgeme. AMİN !!!
Her şeyinizi kaybedebilirsiniz; ama ümidinizi asla! Çünkü ümidini kaybeden her şeyini kaybetmenin de ötesinde kayıplara düşmüş demektir.
– De ki: “Ey çok günah işleyerek kendi öz canlarına kötülük etmede ileri giden kullarım! ALLAH (cc)ın rahmetinden ümidinizi kesmeyiniz. ALLAH (cc) dilerse bütün günahları mağfiret eder. Çünkü Gafur ve Rahimdir: Çok affedicidir, merhamet ve ihsanı fazladır. (zümer süresi-53)