Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Islami. Gen.tr Ailesi (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm cevdet ağbi,
Kendi adımı görünce çok duygulandım benide aileden görmeniz ve aranıza almanız beni çok mutlu etti .Allah razı olsun, elinize ,yüreğinize sağlık.Çok güzel olmuş.Akıp giden isimlere bakarken bira an sanki o isimler hacca giden hacı kafilesi gibi geldi çok duygulandım .Rabbim bu güzel ailemizdeki herkezi hacca gitmeyi nasip etsin inşallah.a.e.o

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Abicim çok Sağolasin. Emeğine Sağlik Ismimi Orada Görmek Hiç Aklima Gelmemişti. Ama Banada Yer Vermişsin çok Mutlu Oldum. Rabbimde Seni Her Iki Cihandada Mutlu Etsin Inşallahh. Amin

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Cevdet kardesim,ellerine saglik harika olmus.Bazen yasamak cok zor geliyor bana ve boyle guzel bir video veya kardeslik duygusunu hissettigimde yasamaya daha pozitif bakabiliyorum.Hayatin sadece acilarla dolu olmadigini hissediyorum.Bana yasama umidi veren videon icin Allah razi olsun.Yalniz olmadigimi hissettirdigin icin cok tesekkur ederim.Allah a emanet ol.

VE ALEYKÜN SELAM KARDEŞİM SİZİ ŞU AN HAYATTAN BIKŞI BİR DURUNDA OLDUĞUNUZU GÖRÜYORUM HER KÖTÜ GÜNÜ BİR İYİ GÜNÜ VARDIR BUNU UNUTMAYIN HAYAT ACI VE TATLI GÜNLERLE DOLUDUR HERKESİN DERDİ KENDİNE BÜYÜKTÜR İSTERSEN DEĞİŞELİM SEN BENİMKLİNİ CEK BEN SENİNKİNİ KABUL ETMİYECEĞİNİZDEN ADIM GİBİ EMİNİM NEYSE HAZLA KAFANI AĞRITMAYIM EĞER BİR AZCIK TEBESSÜM ETTİRDİKSE NE MUTLU BİZE ALLAH HER DAİN GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE :gulegule

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı

EsSelanuAleyküm Cevdet Kardeşim ;

Bilgisayarda uzun uğraşlar sonucu bir "klip" oluşturdum..bunu siteye nasıl taşıyacağım ?..

Kusura bakma müsait misin diye sormadım ama ?...şayet kısaca tarif imkanınız varsa öğrenmek isterim.. şimdiden teşekkür ederim Kardeşim..

Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

Asİ_GeNç

Kayıtlı Kullanıcı
S.a güzeldi ellerine ve yüreğine sağlık abicim ALLAH'a emanet olun....

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

EsSelanuAleyküm Cevdet Kardeşim ;

Bilgisayarda uzun uğraşlar sonucu bir "klip" oluşturdum..bunu siteye nasıl taşıyacağım ?..

Kusura bakma müsait misin diye sormadım ama ?...şayet kısaca tarif imkanınız varsa öğrenmek isterim.. şimdiden teşekkür ederim Kardeşim..

Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

VE ALEYKÜM SELAM TALİP AMCA SİZ DÜN YAZMIŞSINIZ GALİBA BU MESAJI AMA BEN YENİ GÖRDÜM DÜN GÖRSEM O ZAMAN CEVAP VERİRDİM NEYSE AMCA BAK ÖNCELİKLE YUO TUBE YE ÜYE OLMAN GEREK VE SONRA BİLGİ SAYARINA KAYDETTİĞİN VİDEOYU YUO TUBE YÜKLEYECEKSİN YALNIZ VİDEO FAZLA UZUN OLMAMASINA DİKKAT ET BEN BURADAN TAM ANLATAMAM BİR BİLGİSAYARDAN ANLAYAN BİRİNE SORUN BİRAZ KARIŞIK RABBİME EMANET OLUN AMCA SELAM VE DUA İLE

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm cevdet abi
ellerine saglık cok begendim ismimi gördüm mutlu oldum cok sagol
koymaya deger buldugun için allah razı olsun

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm.
gerçekten çok güzel olmuş.

selam ve saygılarımla emeğinize sağlık. ALLAHA EMANET OLUN

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm cevdet abi
ellerine saglık cok begendim ismimi gördüm mutlu oldum cok sagol
koymaya deger buldugun için allah razı olsun

ve aleyküm selam kardeşim beğendiğinize cok sevindim allah sizden razı olsun rabbime emanet olun selam ve dua ile

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM KENDİNİZE İYİ BAKIN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA
EMEĞİNE SAĞLIK "ALLAH" RAZI OLSUN
ALLAH'A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam cevdet abicim bir süredir aranızda yoktum...ve ALLAHa şükür aranızdayım şimdilik...ellerine sağlık çok güzel olmuş...bu kardeşini unutmadığın için ALLAH razı olsun...hayırlı geceler...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA
EMEĞİNE SAĞLIK "ALLAH" RAZI OLSUN
ALLAH'A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BİR KAC GÜNE KADAR DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIM İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam cevdet abicim bir süredir aranızda yoktum...ve ALLAHa şükür aranızdayım şimdilik...ellerine sağlık çok güzel olmuş...bu kardeşini unutmadığın için ALLAH razı olsun...hayırlı geceler...

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ARAYI FAZLA ACMAYIN ÖZLETMEYİN TEKRAR ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt