Selamunaleyküm...
Çok güzel bir video olmuş..
emeğinize sağlık..
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN
Selamunaleyküm...
Çok güzel bir video olmuş..
emeğinize sağlık..
selamun aleykum abim çok güzel bir çalışma olmuş...emeğine sağlık hatırlarsan bir zaman lar video bile yükleyemiyordunama maşaALLAH işleri büyütüp aşmissın bile tekrardan tşk.selam ve dua ile
s.a. cevdet abi,
ilk basta sunu söylemeliyim Allah senden bin kat razi olsun. cok harika olmus. emegine saglik. Allah bile kac saat ugrasmisindir bu video yla! ve hicte acemi oldugun belli degil. cok güzel olmus :G Allaha emanet olun. SElam ve dua ile Fikriye
aleyküm selam cevdet abi çok güzel olmuş çok beğendim. emeğin ve hayır dualların için rabbim razı olsun.yaradana emanet olun hayırlı günler.
S.A. HAYIRLI GÜNLER İSMİMİ GÖRÜNCE MUTLU OLDUM BENİDE UNUTMAMIŞSINIZ SAĞOLUN...
ÇOK GÜZEL OLMUŞ HAZIRLADIKLARINIZ ELLERİNİZE SAĞLIK...
RABBİM CÜMLENİN DUALARIYLA BİRLİKTE SİZİNKİNİDE KABUL EDER İNŞALLAH...
SELAMETLE KALIN...
eline sağlık abi
güzel olmuş
her konuya değinmişsin nerdeyse
Selamün Aleyküm çok güzel olmuş hele de adımı görünce ayrı bir duygulandım inşallah herşey gönlünce olur selametle.Haa bu arada adım geçecek mi diyede içim içimi yiyordu bunu da belirteyim.
selamunaleykum abicim Allah razi olsun senden tek kelimeyle superrrrr çok sevindim ve memnun oldum ama devaminida bekleriz ona gore... Allah butun islerinde kolayliklar versin insallah selam ve dua ile..
selamünaleyküm.
Güzel bir basari,deneyim olmasina ragmen cok güzel olmus kutlarim