Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Islami. Gen.tr Ailesi (1 Kullanıcı)

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cid-be16d7dad725ce0d.spaces.live.com
selamun aleykum abim çok güzel bir çalışma olmuş...emeğine sağlık hatırlarsan bir zaman lar video bile yükleyemiyordun:Dama maşaALLAH işleri büyütüp aşmissın bile tekrardan tşk.selam ve dua ile

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. cevdet abi,
ilk basta sunu söylemeliyim Allah senden bin kat razi olsun. cok harika olmus. emegine saglik. Allah bile kac saat ugrasmisindir bu video yla! ve hicte acemi oldugun belli degil. cok güzel olmus :G Allaha emanet olun. SElam ve dua ile Fikriye

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam cevdet abi çok güzel olmuş çok beğendim. emeğin ve hayır dualların için rabbim razı olsun.yaradana emanet olun hayırlı günler.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum abim çok güzel bir çalışma olmuş...emeğine sağlık hatırlarsan bir zaman lar video bile yükleyemiyordun:Dama maşaALLAH işleri büyütüp aşmissın bile tekrardan tşk.selam ve dua ile

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HATIRLAMAZ OLURMUYUM AMA BEN COOOOK İNATCIYIMDIR KAFAMA KOYDUĞUMU YAPARIM ALLAHIN İZNİ İLE VE YAPMAYADA DEVAM EDİYORUM
RABBİME EMANET OL KARDEŞİM

iklim.ela

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. HAYIRLI GÜNLER İSMİMİ GÖRÜNCE MUTLU OLDUM BENİDE UNUTMAMIŞSINIZ SAĞOLUN...
ÇOK GÜZEL OLMUŞ HAZIRLADIKLARINIZ ELLERİNİZE SAĞLIK...
RABBİM CÜMLENİN DUALARIYLA BİRLİKTE SİZİNKİNİDE KABUL EDER İNŞALLAH...
SELAMETLE KALIN...

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı
:) eline sağlık abi
güzel olmuş
her konuya değinmişsin nerdeyse :D

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
:B:BS.A KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK SELAM VE DUA İLE :H

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. cevdet abi,
ilk basta sunu söylemeliyim Allah senden bin kat razi olsun. cok harika olmus. emegine saglik. Allah bile kac saat ugrasmisindir bu video yla! ve hicte acemi oldugun belli degil. cok güzel olmus :G Allaha emanet olun. SElam ve dua ile Fikriye

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN EVET BİRAZ UĞRAŞTIM AMA DEĞER SİZLER İCİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. HAYIRLI GÜNLER İSMİMİ GÖRÜNCE MUTLU OLDUM BENİDE UNUTMAMIŞSINIZ SAĞOLUN...
ÇOK GÜZEL OLMUŞ HAZIRLADIKLARINIZ ELLERİNİZE SAĞLIK...
RABBİM CÜMLENİN DUALARIYLA BİRLİKTE SİZİNKİNİDE KABUL EDER İNŞALLAH...
SELAMETLE KALIN...

A.S. KARDEŞİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM ALLAH RAZI OLSUN SİZDE SELAMETLE KALIN

ozlem_37

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm çok güzel olmuş hele de adımı görünce ayrı bir duygulandım inşallah herşey gönlünce olur selametle.Haa bu arada adım geçecek mi diyede içim içimi yiyordu bunu da belirteyim.

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum abicim Allah razi olsun senden tek kelimeyle superrrrr çok sevindim ve memnun oldum ama devaminida bekleriz ona gore... Allah butun islerinde kolayliklar versin insallah selam ve dua ile..

gulbaharxx

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm.
Güzel bir basari,deneyim olmasina ragmen cok güzel olmus kutlarim

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden InsaAllah; çok Güzel olmus abi :G Rabbim razi olsun InsaAllah ileride daha güzelini beklerim.:B Kainatin efendisine emanet olun..Selametle kalin InsaAllah..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm çok güzel olmuş hele de adımı görünce ayrı bir duygulandım inşallah herşey gönlünce olur selametle.Haa bu arada adım geçecek mi diyede içim içimi yiyordu bunu da belirteyim.

ve aleyküm selam kardeşim burada bana selam veren kardeşlerimi aldım ve sizde selam vermişsiniz ama ilerde allah izin verirse hepimizi tektek almayı düşünüyorum rabbime emanet olun selam ve dua ile

beyazz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm Cevdet abi ismimiz geçsin geçmesin çoook güzel olmuş eline emeğine sağlık devamını bekleriz.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum abicim Allah razi olsun senden tek kelimeyle superrrrr çok sevindim ve memnun oldum ama devaminida bekleriz ona gore... Allah butun islerinde kolayliklar versin insallah selam ve dua ile..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BEN SİZE BİRAZ KIRILDIM NEDENİ BANA KİMSE FORUM ACMIYOR DEMİŞTİNİZ BEN ACTIM AMA BİR SELAM BİLE YAZMADINIZ YİNEDE ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm.
Güzel bir basari,deneyim olmasina ragmen cok güzel olmus kutlarim

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EVET YAPANLARIN BİZDEN FAZLALIĞI VARMI DİYE DİŞİNDİM VE İNSAN NE İSTERSE YAPA BİLECEĞİNİ İSPATLADIM VE AYRICA BEN CAHİL BİRİYİM DEMEKKİ İNSAN İSTESE COK ŞEY YAPAR RABBİME EMANET OLUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt