Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Islami. Gen.tr Ailesi (3 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden InsaAllah; çok Güzel olmus abi :G Rabbim razi olsun InsaAllah ileride daha güzelini beklerim.:B Kainatin efendisine emanet olun..Selametle kalin InsaAllah..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM ALLAH RAZI OLSUN AMELİYATINDA BAŞARILI GECTİĞİNE SEVİNDİM BAK KORKACAK BİŞİ YOKMUŞ DEMİ RABBİME EMANET OLUN KARDEŞİM BENİM.B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm Cevdet abi ismimiz geçsin geçmesin çoook güzel olmuş eline emeğine sağlık devamını bekleriz.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM YİNE YAPACAM ALLAH İZİN VERİRSE AMA BU SEFER TEK TEK YAZACAM RABBİME EMANET OLUN

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH(cc) RAZI OLSUN..

ALLAH(cc) RAZI OLSUN..

EsSelamuAleyküm Cevdet Kardeşim;

Elinize-emeğinize sağlık olsun..Güzel olmuş Kardeşim..
Bir ara formülü verirseniz biz de mutfağa girer pişirmeye çalışırız inşaAllah..

Allah(CC) razı olsun..Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

EsSelamuAleyküm Cevdet Kardeşim;

Elinize-emeğinize sağlık olsun..Güzel olmuş Kardeşim..
Bir ara formülü verirseniz biz de mutfağa girer pişirmeye çalışırız inşaAllah..

Allah(CC) razı olsun..Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

VE ALEYKÜM SELAM ABİCİM BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM TABİ HERZAMAN HAZIRIM EĞER BİR FAYDAM OLURSA SİZİN GİBİ BİR ABİMİZE NE MUTLU BİZLERE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Abim emeğine ve yüreğine sağlık :B süper olmuş çok ama çok beğendim
Selametle abim :G

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM KUSURA BAKMAYIN VİDEO YAPMASINI YENİ ÖĞRENDİM O YÜZDEN ACELE ETTİM YAZMADIĞIM VE UNUTTUĞUM KARDEŞLERİM VARSA ŞİMDİDEN ÖZÜRDİLERİM İLERDE BAŞKA BİR DAHA YAPACAM RABBİME EMANET OLUN

[FLASH]http://www.youtube.com/v/o_4RWvgfgaE&rel=1[/FLASH]

çok güel olmuş vallah çok beğendim cevdet abi ama ben yoktum.inşaalllah bi dahaki videonda bende olurum

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
çok güel olmuş vallah çok beğendim cevdet abi ama ben yoktum.inşaalllah bi dahaki videonda bende olurum

selamün aleyküm kardeşim cok özür dilerim inan şu an bende üzüldüm ama ben bana selam verenler foarmundan aldım bu listeyi o listede siz yok sunuz herhal onda olmuştur ama hatamı telafi ederim bir gün rabbime emanet olun selam ve dua ile

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim cok özür dilerim inan şu an bende üzüldüm ama ben bana selam verenler foarmundan aldım bu listeyi o listede siz yok sunuz herhal onda olmuştur ama hatamı telafi ederim bir gün rabbime emanet olun selam ve dua ile

üzülme abicim benim olur böyle sende haklsın bidahakini o zaman sabırsızlıkla bekliyorum.ALLAHa emanet ol.ALLAH razı olsun düşünmen yeter

adviye_34

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Cevdet Kardeşim Ellerine Sağlik çok Güzel Olmuş Rabbim Razi Olsun çok Duygulandim Adimi Görünce. Selam Ve Dua Ile Kal

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm cevdet ağbi,
Kendi adımı görünce çok duygulandım benide aileden görmeniz ve aranıza almanız beni çok mutlu etti .Allah razı olsun, elinize ,yüreğinize sağlık.Çok güzel olmuş.Akıp giden isimlere bakarken bira an sanki o isimler hacca giden hacı kafilesi gibi geldi çok duygulandım .Rabbim bu güzel ailemizdeki herkezi hacca gitmeyi nasip etsin inşallah.a.e.o

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm cevdet ağbi,
Kendi adımı görünce çok duygulandım benide aileden görmeniz ve aranıza almanız beni çok mutlu etti .Allah razı olsun, elinize ,yüreğinize sağlık.Çok güzel olmuş.Akıp giden isimlere bakarken bira an sanki o isimler hacca giden hacı kafilesi gibi geldi çok duygulandım .Rabbim bu güzel ailemizdeki herkezi hacca gitmeyi nasip etsin inşallah.a.e.o

MELİHAC ABLA GEÇEN YAKALAYAMADIM SİZİ YAZDIM AMA GÖRMEDEİNİZ ANNENİZ NASIL OLDU Bİ GELİŞME VARMI ABLA İNŞALLAH BU SEFER GÖRÜRSÜNÜZ

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
çok Güzel Olmuş Cevdet Abi Elinize Emeğinize Sağlik Allah Razi Olsun.a.e.o

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
ES SELAMUN ALEYKÜM DEĞERLİ CEVDET ABİ.ÇOK HOŞ OLMUŞ.ELLERİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK OLSUN İNŞAALLAH.BU AİLEDE İSMİMİZİN UNUTULMAMASI ÇOK MUTLULUK VERİCİ.ALLAHC.C. RAZI OLSUN.TEŞEKKÜR EDERİM.SELAM VE DUA İLE.RAHMAN'A C.C. EMANET OLUNUZ...B)

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Abicim çok Sağolasin. Emeğine Sağlik Ismimi Orada Görmek Hiç Aklima Gelmemişti. Ama Banada Yer Vermişsin çok Mutlu Oldum. Rabbimde Seni Her Iki Cihandada Mutlu Etsin Inşallahh. Amin

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Cevdet kardesim,ellerine saglik harika olmus.Bazen yasamak cok zor geliyor bana ve boyle guzel bir video veya kardeslik duygusunu hissettigimde yasamaya daha pozitif bakabiliyorum.Hayatin sadece acilarla dolu olmadigini hissediyorum.Bana yasama umidi veren videon icin Allah razi olsun.Yalniz olmadigimi hissettirdigin icin cok tesekkur ederim.Allah a emanet ol.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Cevdet Kardeşim Ellerine Sağlik çok Güzel Olmuş Rabbim Razi Olsun çok Duygulandim Adimi Görünce. Selam Ve Dua Ile Kal

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt