Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
RE: İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.BENİM ANLAMADIĞIM NİYE CHAT ODALARINA GİRİLİYOR?BİZİM BURADAKİ GİBİ ALENİ OLARAK GİRERSİN,BİLGİ EDİNİR,GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞIRSIN.CHAT ODALARINA GİRENLER BÖYLE ŞEYLERİ GÖZE ALIYOR DEMEKTİR.ALLAH KORUSUN CÜMLEMİZİ NEFSİMİZE UYMAKTAN.ALLAH RAZI OLSUN ALİYE KARDEŞİM.EMEĞİNE SAĞLIK.A.E.O.

ve aleyküm selam ablacım, durum bu işte, insanın aklı almıyor malesef.. bizim dinimizden bu kalitede insanlar çıkmamalı.. hele ki kutsal değerleri hiçe sayan birileri hiç olmamalı.. bunu alet edip kullananları....
Rabbimiz ıslah etsin. selametle

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Akide-i Tevhid yazdı:
Selamun Aleykum

Öncelikle bu işe Allah'ın yüce dini olan İslamiyet'imizi alet etmelerinden dolayı Kınıyorum! Hiç mi Allah'tan korkuları yok bunların? Hiçmi Vicdanları yok. Sızlamaz mı vicdanları bunların??? Bir takım zevkler uğruna kendilerini neden ateşe atarlar anlamam. Kendilerini kandırıyorlar. Madem bu işle uğraşıyorsunuz bari İslamiyet'i alet etmeyin. Sözleri bir çuval yalandan başka bir şey değil. Kıyamet yaklaştı her gün birazdaha yaklaşıyoruz. Kıyamet'e dünden daha yakınız ve her geçen gün dahada yaklaşıyoruz. İnsanlık hesabı unutmuş kafasına göre takılıyor. İnsan, 'kendi başına ve sorumsuz' bırakılacağını mı sanıyor? (KIYAMET SURESİ / 36) Allah'a düşman olan İnsan çok nankör.. Rabbim onlara hidayet versin. Bu insanları Allah'a havale ediyorum. Şüphesiz Allah kıyamette hüküm verecektir..

İnsanları sorgulama (zamanı) yaklaştı...(ENBİYA SURESİ / 1)

Aliye kardeşim Allah (c.c.) razı oLsun kardeşim. Bu paylaşımınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Herkeze ibret olmuştur İnşaAllah.

Allahaısmarladık

ve aleyküm selam abim.. Rabbim sizlerden de her daim razı olsun inşallah. Rabbimiz ıslah eylesin inşallah.. inş. ibret olur..teşekkür ederim güzel yorumunuz için..
selametle kalın

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

nurela yazdı:
bu tarz chat olayını hiç düşünmemiştim,Allah'ım ne zamana geldik!Rabbim cümlemizi ihlaslı,iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın inşallah.Amin.Ayrıca böyle bir yazıyla uyardığınız için Allah razı olsun.

amin kardeşim.Allah razı olsun

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

mabet_bekcisi yazdı:
ben burda okuduğum bişey daha gözüme daha bir çarptı erkek nuır cemaatindeyim diyor burda cemmate yakışmayan bir ifade gördüm.tabiki herkes görevini hakkıyla ihya etiyor ama keşke böyle şeyler olmasa cemaati karalamışlar resmen.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.. GERÇEK BİR KONUŞMA BU VE ERKEK İNANDIRICI OLMAK ADINA CEMAAT İSMİ SÖYLÜYOR.. BELKİ O CEMAATİN MENSUBU BİLE DEĞİL, ADINI DUYMUŞ VE RASTGELE SÖYLÜYOR DA OLABİLİR.. YORUMA AÇIK BİR DURUM YANİ..

serkan390

Kayıtlı Kullanıcı

Allah c.c. sizden razı olsun... emin olun ki; çok doğru bi konuya dikkat çekmişsiniz, ne yazık ki bu ağlanıcak hale gülen sahtekarlar da var... Allah'a emanet olun, dileğim O'ndan O bizi bunlardan korusun... selam ve dua ile hoşçakalın...

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:
ben burda okuduğum bişey daha gözüme daha bir çarptı erkek nuır cemaatindeyim diyor burda cemmate yakışmayan bir ifade gördüm.tabiki herkes görevini hakkıyla ihya etiyor ama keşke böyle şeyler olmasa cemaati karalamışlar resmen.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.. GERÇEK BİR KONUŞMA BU VE ERKEK İNANDIRICI OLMAK ADINA CEMAAT İSMİ SÖYLÜYOR.. BELKİ O CEMAATİN MENSUBU BİLE DEĞİL, ADINI DUYMUŞ VE RASTGELE SÖYLÜYOR DA OLABİLİR.. YORUMA AÇIK BİR DURUM YANİ..
:mad::mad::mad::mad: insanın saçını başını yolası geliyo ya.bu nasıl cahilliktir nasıl hevestir.ya.:mad::mad::mad::mad::mad:

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

metfamu yazdı:
s.a. aliye kardeşim eline yüreğine sağlık şimilerde belkide gerekli bir konu ama işin açıkçası pek anlamam bu msn sohbetlerinden nasıl gelişir nasıl olur ama.bu alıntı olan yazıdaki cemaat ifadeleri rahatsız etti beni.iki cemaattede bu kapasitede insanlar olduğunu sanmıyorum.heleki ismailağa cemaati diye ifade edilen cemaate kara çarşaflılar gözüyle bakılması beni üzdü.zaen cemaat olma şuuruna varan bir insan böyle şeyler yapmaz sanırım. o yüzden bu yazıdaki diyalogları abartılı buldum.hatta birazda maksadını aşmış olabileceğini düşünüyorum.
insanları sanal alemde sohbet etmenin zararlarını gösterelim derken cemaat insanlarını rencide etmeye dönüşmüş.
müslümana her daim ferasetli olmak yakışır.Rabbim istikametten ayırmasın.nefsimize ve şeytana uydurmasın Allaha emanet olun

aleyküm selam kardeşim.. bu aldatmaca da olabilir.. fakat her kalitede insan her yerde vardır. bu da bir gerçek. bunlar gerçek de olabilir, inandırıcı olmak için söylenen yalanlar da...
yorum için teşekkür ederim kardeşim.. inşallah faydalı olur diyelim.Allah razı olsun. selametle kalın

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

eng-yas yazdı:
evet arkadaşım burada bazı arkadaşlar maalesef mesenelere girip konuşuyorlar ondan sonrada çirkin laflar üretiyorlar ben bir ikitanesini öğrendim ve isimlerini biliyorum buradan onları açıklayacağım bayan olduğunu söyleyebilirim

her yerde olabiliyor böyle insanlar..

Kader_sultan

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeism paylastigin icin saol emegine saglik cok güzel bir konu yaa keske herkes böle düsünse :( B)

dualarla

Kayıtlı Kullanıcı

B) dikkat etmemiz gereken bi noktaya deginmissin.. Allah razı olsun kardes....B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

ADALETIMAHZA yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:

S.A.KARDEŞİM BAŞTA BEN DE ÖYLE DÜŞÜNDÜM AMA SONRA BİR DE ŞÖYLE BAKTIM OLAYA.ETKİLEMEK İÇİN SAYGIN CEMAATLERDEN SEÇMİŞLER.BİRİNİ ETKİLEMEK İÇİN HELEKİ İSLAMİ AÇIDANSA,BÖYLE SAYGIN CEMAATLERDENİM DENMİŞ DİYE DÜŞÜNDÜM.TABİ YİNE DE BU DEĞERLİ İSİMLERİN BÖYLE BİR KONUDA YERALMSI HİÇ HOŞ GELMİYOR İNSANA.A.E.O.

ve aleyküm selam ablam, öyle malesef..

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

alıye canım tekrardan okdum cunku ck guzel paylastıgın için sagol...

ama boyle olmasını saglamk bızlerın elınde....

gerek nefsımıze gerek kendımıze terbıyemıze sahıbp cıktıgımızda zaten boyle olmazmı...aradakı mesafeyı ıyı ayarlayıp tuttugumuzda sonuc bu olur zaten... tekrardan sagllB)B)

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. kardeşim çok güzel bir konuydu emeğine sağlık ne mıtlu banaki sizin gibi aklı başında mantıklı gençler çıkarttı karşıma hepiniz Allah'a cc. emanet olun

Ferhan1982

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferhanaktas.spaces.live.com

SELAM-IN ALEKÜM ABİLERİM ABLALARIM KARDEŞLERİM. GERÇEKTEN GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİNİZ. ALLAH(C.C) HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.GERÇEKTEN DE CHAT'İN BİR HASTALIK OLDUĞUNU BİLİYORUM.FAKAT BU DENLİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM.ALLAH (C.C) MUHAVAZA YA BİLİNCSİZCE BENDE BÖLE BİRŞEYE ALET OLSAYDIM.ALLAH (C.C) ESİRGESİN. KARDEŞLERİM EĞER ŞU AN BİLE BU NİYETTE OLAN VARSA LÜTFEN AKLINI BAŞINA TOPLASIN.HERKESİN KISMETİ KADERİ DOĞRULTUSUNDA KARŞISINA ÇIKAR.ASIL KISMET KALPTEDİR CHATTE DEĞİL.YETER Kİ GÖRMESİNİ BİLELİM.SELAMETLE...

Aksaa

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm Aliye kardeşim...
Bu yazıyı burada yayınlaman çok güzel ve isabetli olmuş.Allah razı olsun.
İnanılsın yada inanımasın bu gibi şeyler kesinlikle oluyor (maalesef)
Hatta şuan bir kardesimi bu konuda uyarmaya çalışan biriyim.
Çok üzdü beni hatta aşağıladı :( Bende bıraktım artık ne hali varsa görsün diye...

Allah kalplerde olanı en iyi bilendir, amacım farklı idi ama o arkadaşım farklı anladı...Galiba kıskandım sandı.O sebepten bıraktım yani...Dua edin inş.

Bana bu olayı hatırlattın o sebepten yazdım hakkınızı helal edin...
Tekrar sağolasın...ves selam...

hayat60

Kayıtlı Kullanıcı

bu yazıyı hazırlayan kardşimin ellerine sağlık allah razı olsun gerçekten konuyu en güzel şekilde özetlemiş . umarım bu tür hatalarda bulunan kardeşlerim varsa bu yazıyı okuyarak gerçekleri anlar ve hatalarından dönerler.tekrar teşekkür ediyorum. allaha emanet olun

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

MAVI DUSLER yazdı:
evet yazı güzel ve doğruluk payı %/100 ama söylermisiniz bunları bilmeyerek yapan varmı bilerek ve isteyerek yapılıyor her iki tarafta razı ne olacağını biliyor ki bilmeseler veya istemeseler böyle bir diolog bile geçmez aralarında evet pegamber efendizimizn o mübarek sözü noktalıyor bizim sözlerimizi bu konu için sözlerin en güzeline efendimize bırakıyorum sözü HZ.peygamber: (a.s)" kadın ve erkek bi başına kaldığında üçüncüleri şeytandır " başka söze ne gerek.....

Allah razı olsun kardeşim, sağolasınız. selametle kalın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt