ayshidayet yazdı:
s.a tamam doğru diyorsunuz gurbet kardeş ama herkes gerktiği gibi davranması gerekiyor hele hele de böyle bir sitede bu şekilde yorumlar yapılmaması gerekiyor küçükse eğer ablalarına abilerine annelerine ki burada aileyiz susmayıda bilecek herkes ona göre davransın burada konuyu kapatıcak olanda ufak kardeşimiz,a.e.o s.a
gurbetten yazdı:
ayshidayet yazdı:
s.a tamam doğru diyorsunuz gurbet kardeş ama herkes gerktiği gibi davranması gerekiyor hele hele de böyle bir sitede bu şekilde yorumlar yapılmaması gerekiyor küçükse eğer ablalarına abilerine annelerine ki burada aileyiz susmayıda bilecek herkes ona göre davransın burada konuyu kapatıcak olanda ufak kardeşimiz,a.e.o s.a
YANLI$ ANLADINIZ BEN TARAF TUTMUYORUM.(TABIKII UFAKLIGINI BILECEK DIGERI BÜYÜKLÜK YAPIP KABUL EDICEK) BURDA KASTEDILEN KARDE$IM KELIMESINI DIN KARDE$LIGI OLARAK ALGLIYORUM BEN, ARGO ALGILAMAK ISTEMIYORUM.UFAK ARKADA$IMA YAKI$MAZ BÖYLE BI$EY.EGER ARGO SÖYLEDIYSE BILE ÖZÜR DILER DEGILMI CENNETCIGIM ÖZRÜNÜ DILERSIN DEGILMI?BAK BÜYÜGÜN SENDEN HELALLIK DILIYOR HADI SENDENDE BEKLIYORUM.
YANLI$ ANLA$ILMAK ISTEMIYORUM BEN .SADECE BU SITEDE BU TÜR $EYLER BENI RAHATSIZ EDIYO CÖZÜLSÜN ISTIYORUM.SIZDE VE DIGER KARDE$LERIMDE HAKKINIZI HELAL EDIN BU GÜLLER SIZE HADI KABUL ETB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
handos yazdı:
1-a
2-c
3-c
4-c
5-b
6-b
7-b
8-a
9-c
10.cu soruya cvp yok uyan bi şey yok evet neymiş benim testimin sonucu?
RECEB BOZKUS yazdı:
S.ALEYKÜM
1-d(kendimi genelde pek iyi hissetmem ama A
2-D
3-E
4-C
5-A
6-B
7-C
8-B
9-A
10-E
HADİ HAYIRLISI
CENNET GULU yazdı:
Bahar_58 yazdı:
S.A
1b
2b
3a
4c
5c
6b
7c
8f
9c
10f
Bak cennet gülü kötü bisey yazma ha
korkma kötü bir şey yazmam ama ne yaptıysan şıklarına göre...
İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz. B)B)
dilekk yazdı:
1-b
2-a
3-a
4-c
5-b
6-b
7-c
8-b
9-a
10-f
şimdiden teşekkürler
M DENIZ yazdı:
1-b
2-d
3-a
4-c
5-b
6-b
7-b
8-e
9-c
10-f
MAXILITE yazdı:
1-a
2-b
3-e
4-c
5-b
6-b
7-b
8-c
9-c
10-e
merkala beklioruz..teşekkürler
Bahar_58 yazdı:
CENNET GULU yazdı:
Bahar_58 yazdı:
S.A
1b
2b
3a
4c
5c
6b
7c
8f
9c
10f
Bak cennet gülü kötü bisey yazma ha
korkma kötü bir şey yazmam ama ne yaptıysan şıklarına göre...
İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz. B)B)
Sagolasin canim cok Tesekkür ederim sanada zahmet oldu Ablasinin GülüB)
cemre5221 yazdı:
1-c
2-d
3-e
4-d
5-a
6-b
7-c
8-d
9-c
10-e
şimdiden teşekkür ederim...
gulhan1616 yazdı:
hanı cevaplar nerde merak edıyorum ama B)B)B)B)
dilsad03 yazdı:
1.c
2.a
3.d
4.b
5.c
6.c
7.b
8.b
9.c
10.d