hurrem34 yazdı:
1-b
2-d
3-a
4-d
5-d
6-b
7-e
8-b
9-c
10-f
bende çok merak ettim sonuç ne olucak acabaaaa?
AFRA_NUR yazdı:
selaaam bakalım nolceekkk çok merak ettim
1-a
2-b
3-b
4-c
5-b
6-b
7-c
8-c
9-c
10-e
mavi22 yazdı:
1a
2b
3c
4d
5b
6b
7c
8c
9d
10d
calik yazdı:
selamün aleyküm
1-a
2-c
3- hiçbiri
4-c
5-b
6-b
7-c
8-f
9-a
10-c daha uygun -çok detaylgörürüm yaşıyormuş gibi
s.a allah razı olsun kardeşim ya. beni tanıtmışsın.a.e.oCENNET GULU yazdı:
mavi22 yazdı:
1a
2b
3c
4d
5b
6b
7c
8c
9d
10d
İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisinizB)B)
m_muaz yazdı:
1,A
2,D
3,B
4,A
5,C
6,B
7,A
8,D
9,C
10,C
hee iyimiş sevdim bu testiCENNET GULU yazdı:
AFRA_NUR yazdı:
1-a
2-b
3-b
4-c
5-b
6-b
7-c
8-c
9-c
10-e
İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz.B)B)
KAAN ERDEM yazdı:
1A 2A 3A 4A 5B 6B 7C 8C 9C 10D SANIRIM ANORMAL BİR ŞEY ÇIKACAK.BURADA MİSAFİRLİİMİ SONLANDIRMADAN UMARIM CEVAP GELİR.SELAM VE DUA İLE.
AFRA_NUR yazdı:
hee iyimiş sevdim bu testiCENNET GULU yazdı:
AFRA_NUR yazdı:
1-a
2-b
3-b
4-c
5-b
6-b
7-c
8-c
9-c
10-e
İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz.B)B)
emeğine sağlık selametle A.E.O.B)B)B)
İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz. B)B)nigdeli yazdı:
1-C
2-D
3-B
4-C
5-C
6-B
7-C
8-D
9-C
10-C
calik yazdı:
S.A. ALLAH RAZI OLSUN
calik yazdı:
S.A. ALLAH RAZI OLSUN
calik yazdı:
S.A. ALLAH RAZI OLSUN
CENNET GULU yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
1A 2A 3A 4A 5B 6B 7C 8C 9C 10D SANIRIM ANORMAL BİR ŞEY ÇIKACAK.BURADA MİSAFİRLİİMİ SONLANDIRMADAN UMARIM CEVAP GELİR.SELAM VE DUA İLE.
İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç
birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever,
düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi
olarak tanırlar.B)B)
BENCE ÇOK GÜZEL BİR ŞEY ÇIKTI..
AYRICA ARADA BİR DE OLSA BURADA OLMANA ÇOK SEVİNDİM..