Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

..:: İnSaN kİşİlİk TeStİ ::.. (2 Kullanıcı)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
RE: .::İnSaN kİşİlİk TeStİ::.

CENNET GULU yazdı:
cennet_agaci yazdı:
s.a kardeşim hanı nerde kaldı bızım cvplar yoksa cvplamıckmısın???
ARKADŞIM ÖZÜR DİLERİM DE İLK YAPILANLARDAN İTİBAREN YAPMAYA BAŞLIYORUM ORAYADA GELİCEM...B)B)
KIZZZMA...:mad::D

1.cisi ben espiri yaptım
2.cisi bana arkadasım dıyemezsen güzelım ben senin ablan yaşındayım bu güne kadar kendımı zor tuttum ama yeter yanı sıtede senden yaş olarak kat kat büyük abılerın ve ablaların var onlara arkadasım yada kardeşim demenden cok rahatsız oluyorum ben bile benden buyuk ınsanlara olması gerektıği gibi davranıyorum senden de bunu beklıyorum kardeşim

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
Adres:Değer Bilmezler Mahallesi, Satılık Kalpler C

Kalb-i selim yazdı:
Selamun Aleykum

1- (a)
2- (c)
3- (c)
4- (b )
5- (d) [Bazen; (b ) şıkkıda olabiliyor]
6- (b )
7- (c)
8- (f) [Sarı veya Mavi yide severim ama baskın oLARAK bEYAZ RENGİNİ SEVERİM]
9- (c)
10- (c) [Rüyalarımda genellikle gözlemci olurum, olayların içerisinde pek yer almam :) ]

Umarım iyi sonuçlar çıkar İnşAllah..
Forum içi Teşekkür CENNET_GULU kardeş
Allahaısmarladık... B)

SONUCUN YANİ ÖZELLİĞİN:İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç
birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever,
düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi
olarak tanırlar.

AYRICA TEŞEKKÜR ETMENE GEREK YOK..
RİCA EDERİM..:D:D:D:D:D

selenayyy

Kayıtlı Kullanıcı

1. a
2. b
3. b
4. b
5. d
6. b
7. b
8. f
9. c
10. e

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı

cennet_agaci yazdı:
CENNET GULU yazdı:
cennet_agaci yazdı:
ARKADŞIM ÖZÜR DİLERİM DE İLK YAPILANLARDAN İTİBAREN YAPMAYA BAŞLIYORUM ORAYADA GELİCEM...B)B)

1.cisi ben espiri yaptım
2.cisi bana arkadasım dıyemezsen güzelım ben senin ablan yaşındayım bu güne kadar kendımı zor tuttum ama yeter yanı sıtede senden yaş olarak kat kat büyük abılerın ve ablaların var onlara arkadasım yada kardeşim demenden cok rahatsız oluyorum ben bile benden buyuk ınsanlara olması gerektıği gibi davranıyorum senden de bunu beklıyorum kardeşim

ABLACIĞIM BEN BENDEN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİLMEDİĞİM BİR ÇOK SEFERDE GENEL TABİRİ CAİZ OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK KARDEŞİM İFADESİNİ KULLANDIM...
ÇOĞU ZAMANDA KARDEŞİM DEMEME KIZARSINIZ DÜŞÜNCESİYLE ARKADAŞIM DİYORDUM... FAKAT BU YAPTIKLARIMIN KÖTÜ OLDUĞUNU DÜŞÜNSEMDE GEREK BU KONUDA GEREK BAŞKA KONULARDA BÜTÜN ABLALARIMDAN ; ABİLERİMDEN ; ANNELERİMDEN; BABALARIMDAN VS. KİŞİLERDEN ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM..
HEPİNİZ HAKKINIZI HELLAL EDİN. HATASIZ KUL OLMAZ...
FAKAT ÖNEMLİ OLAN BU SUÇU TELAFİ ETMEKTİR...SANIRIM BEN DE BUNU YAPABİLECEĞİM (ALLAH İZİN VERİRSE.) ....

SELAM VE DUA İLE...:eek::eek::eek::eek::|:|:|:(:(:(

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı

gurbetten yazdı:
1-A
2-B
3-A
4-D
5-B
6-B
7-B
8-A
9-CveE:D
10-F COK MERAK ETTIM.

CEVAP:İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz. B)B):D:D

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı

B)
selenayyy yazdı:
1. a
2. b
3. b
4. b
5. d
6. b
7. b
8. f
9. c
10. e

CEVAP:İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz.B)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

CENNET GULU yazdı:
gurbetten yazdı:
1-A
2-B
3-A
4-D
5-B
6-B
7-B
8-A
9-CveE:D
10-F COK MERAK ETTIM.

CEVAP:İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz. B)B):D:D

BILIYOMUSUN BEN BILE SORSALAR KENDIMI BU KADAR IYI TARIF EDEMEZDIM.
IYI BIR TEST BU B)SAGOLASIN ELINE SAGLIK

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

CENNET GULU yazdı:
cennet_agaci yazdı:
CENNET GULU yazdı:
cennet_agaci yazdı:

1.cisi ben espiri yaptım

ABLACIĞIM BEN BENDEN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİLMEDİĞİM BİR ÇOK SEFERDE GENEL TABİRİ CAİZ OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK KARDEŞİM İFADESİNİ KULLANDIM...
ÇOĞU ZAMANDA KARDEŞİM DEMEME KIZARSINIZ DÜŞÜNCESİYLE ARKADAŞIM DİYORDUM... FAKAT BU YAPTIKLARIMIN KÖTÜ OLDUĞUNU DÜŞÜNSEMDE GEREK BU KONUDA GEREK BAŞKA KONULARDA BÜTÜN ABLALARIMDAN ; ABİLERİMDEN ; ANNELERİMDEN; BABALARIMDAN VS. KİŞİLERDEN ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM..
HEPİNİZ HAKKINIZI HELLAL EDİN. HATASIZ KUL OLMAZ...
FAKAT ÖNEMLİ OLAN BU SUÇU TELAFİ ETMEKTİR...SANIRIM BEN DE BUNU YAPABİLECEĞİM (ALLAH İZİN VERİRSE.) ....

SELAM VE DUA İLE...:eek::eek::eek::eek::|:|:|:(:(:(

tabıkıde bılmıyoruz yaşları ama dıkkat edıceksın guzelım profılden bakıcaksın genelde yas ortalamaları büyük en küçüğümüz sensın lütfen dıkkat etmenı ıstıyorum bu söledıklerımı sakın yanlış anlama senin iyiliğn iiçin, seni düşündüğüm için söledim güzelim

selenayyy

Kayıtlı Kullanıcı

Cennet Gülü tsk ederim. Aro

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

senden bır cvp beklıyorum kardeşim bana melek yüzlü seytan deme nedenını acıklarmısın sakın bana ben sana yazmadım falan deme bana yazdığın apaçık bellı ben senı güzelce kalbını kırmadan uyardım ama sen bunu yanlış algıladın ve şuan sınırlerım zıplamış durumda beni tanımadan şeytan dıyemezsın bunu sölemek sana yakışmaz bıraz saygılı olmayı ve yaşıtların gibi davranmayı bil

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı

cennet_agaci yazdı:
senden bır cvp beklıyorum kardeşim bana melek yüzlü seytan deme nedenını acıklarmısın sakın bana ben sana yazmadım falan deme bana yazdığın apaçık bellı ben senı güzelce kalbını kırmadan uyardım ama sen bunu yanlış algıladın ve şuan sınırlerım zıplamış durumda beni tanımadan şeytan dıyemezsın bunu sölemek sana yakışmaz bıraz saygılı olmayı ve yaşıtların gibi davranmayı bil

ASIL BENİM SİNİRLERİM ZIPLAMIŞ DURUMDA BEN SİZE ŞEYTAN DEMEDİM ABLA...
AYRICA ALİYE ABLANIN FORUMUNDA DA CEVABIMI AÇIKÇA BELİRTTİM...
BEN ÖYLE OLANLARA O TABİRİ YAPTIM...
FAKAT SEN O LAFI ALDIN ; HEMEN KENDİNE ÇEKTİN...
AŞKOLSUN...B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B):(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

BİR DE SİZ GELİN ÜSTÜME BEN BU DÜNYA'YA AĞLAMAK İÇİN GELDİM..:(:(:(:(

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

CENNET GULU yazdı:
cennet_agaci yazdı:

bak guzel kardeşim eger bır sorunun varsa söle ozman paylas rahatsız oldugun konuyu yardımcı olalım hem yakısmıyor böle laflar sana hiçbir müslümana yakısmaz evt kendıme çektım çünkü ben senı burda uyrdım sonra aradan çok geçmeden sen baktım kı baska forumda bu yorumu yapmşsn sen olsan benım yerımde o sekılde algılamazmıydın hem ne ağlamasından bağsedıyorsun nıye aglıyorsun ya ben senı ağlatmak üzmek için yorum yazmıyorum hemen sil göz yaşlarını kızarım yoksa

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

İki çocuk telefon kulübesinde telefonla oynuyorlardı. Baktım makineye zarar verecekler, yanlarına yaklaştım ve öfkeyle kovdum onları. Tekrar ilerideki ağaçlığa oturup sohbet eden arkadaşların yanına döndüm. Bir süre muhabbet ettikten sonra baktım çocuklar yine telefon kulübesine girmiş bu sefer makinenin sağını solunu yumrukluyorlardı. Ben tekrar engel olmak için hareketlendim. Yanımdaki arkadaşım; “Bana bırak, sen yorulma, ben hallederim.” deyip çocuklara doğru yürüdü. Çocukları kulübede yakaladı, uzaktan bakıyordum, hareketlerinde sertlik emaresi yoktu. Çocuklara ikna edici şeyler söylediği el hareketlerinden anlaşılıyordu. Daha sonra arkadaşımdan öğrendiğime göre söylediği şuydu: “Onlara burada çok yakın bir akrabanız yaralansa ve yardım çağırmak için de sadece şu telefon bulunsa, bu telefon da sizin gibi meraklı çocukların onunla oynamaları yüzünden bozulmuş olsa, yaralıyı kurtarmak için çaresiz kaldığımızı düşünün!”
Demek ki müsbet netice için “tatlı dil”, “vicdanlara seslenmek” ve bir emir ya da yasağın asıl hikmetini iyi anlatmak gerekiyor
ALINTIDIR

CENNET AGACI KARDE$IM DEMEKKI SERT ÜSLUBLA CÖZÜLMÜYOR I$LER.BU KÜCÜK KARDE$IMIZE BIRAZ DAHA ANLAYI$LI OLMALIYIZ.YAKLA$IMIN BENCE BU YA$TAKI BIRISI ICIN BIRAZ FAZLA SERT.NACIZANE GÖRÜ$ÜM.LÜTFEN BU UFAK YANLI$ ANLAMAYI ARANIZDA HELALLE$EREK DÜZELTIN.BU SITEYE YAKI$MIYOR BUNLAR.KI$ISELLE$TIRMEYELIM LÜTFEN SITEYI BURDA 40 BIN KI$I VAR UNUTMAYIN.SADECE ÜYE OLANLAR BUNLAR.MISAFIRDE OLABILIR BÖYLEMI TEMSIL EDICEZ islamiyet.gen.tr AILESINI DEGILMI? HADI HELALLE$INDE BITSIN.BAK BEN BIRAZDAN GITCEM ICIM RAHAT AYRILAYIM BURDANB)B)

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

1-a
2-c
3-c
4-c
5-b
6-b
7-b
8-a
9-c

10.cu soruya cvp yok uyan bi şey yok evet neymiş benim testimin sonucu?

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

S.ALEYKÜM
1-d(kendimi genelde pek iyi hissetmem ama A
2-D
3-E
4-C
5-A
6-B
7-C
8-B
9-A
10-E
HADİ HAYIRLISI:)

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı

cennet_agaci yazdı:
CENNET GULU yazdı:
cennet_agaci yazdı:

bak guzel kardeşim eger bır sorunun varsa söle ozman paylas rahatsız oldugun konuyu yardımcı olalım hem yakısmıyor böle laflar sana hiçbir müslümana yakısmaz evt kendıme çektım çünkü ben senı burda uyrdım sonra aradan çok geçmeden sen baktım kı baska forumda bu yorumu yapmşsn sen olsan benım yerımde o sekılde algılamazmıydın hem ne ağlamasından bağsedıyorsun nıye aglıyorsun ya ben senı ağlatmak üzmek için yorum yazmıyorum hemen sil göz yaşlarını kızarım yoksa

BEN KESİNLİKLE ÖYLE BİR ŞEY DÜŞÜNMEZDİM AÇIKÇASI...
FAKAT SİZ DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZ..:|:|

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

gurbetten yazdı:
İki çocuk telefon kulübesinde telefonla oynuyorlardı. Baktım makineye zarar verecekler, yanlarına yaklaştım ve öfkeyle kovdum onları. Tekrar ilerideki ağaçlığa oturup sohbet eden arkadaşların yanına döndüm. Bir süre muhabbet ettikten sonra baktım çocuklar yine telefon kulübesine girmiş bu sefer makinenin sağını solunu yumrukluyorlardı. Ben tekrar engel olmak için hareketlendim. Yanımdaki arkadaşım; “Bana bırak, sen yorulma, ben hallederim.” deyip çocuklara doğru yürüdü. Çocukları kulübede yakaladı, uzaktan bakıyordum, hareketlerinde sertlik emaresi yoktu. Çocuklara ikna edici şeyler söylediği el hareketlerinden anlaşılıyordu. Daha sonra arkadaşımdan öğrendiğime göre söylediği şuydu: “Onlara burada çok yakın bir akrabanız yaralansa ve yardım çağırmak için de sadece şu telefon bulunsa, bu telefon da sizin gibi meraklı çocukların onunla oynamaları yüzünden bozulmuş olsa, yaralıyı kurtarmak için çaresiz kaldığımızı düşünün!”
Demek ki müsbet netice için “tatlı dil”, “vicdanlara seslenmek” ve bir emir ya da yasağın asıl hikmetini iyi anlatmak gerekiyor
ALINTIDIR

ben bişey demıyorum ablacım ve susuyorum artık ben suçlu duruma düştüm sağolun

CENNET AGACI KARDE$IM DEMEKKI SERT ÜSLUBLA CÖZÜLMÜYOR I$LER.BU KÜCÜK KARDE$IMIZE BIRAZ DAHA ANLAYI$LI OLMALIYIZ.YAKLA$IMIN BENCE BU YA$TAKI BIRISI ICIN BIRAZ FAZLA SERT.NACIZANE GÖRÜ$ÜM.LÜTFEN BU UFAK YANLI$ ANLAMAYI ARANIZDA HELALLE$EREK DÜZELTIN.BU SITEYE YAKI$MIYOR BUNLAR.KI$ISELLE$TIRMEYELIM LÜTFEN SITEYI BURDA 40 BIN KI$I VAR UNUTMAYIN.SADECE ÜYE OLANLAR BUNLAR.MISAFIRDE OLABILIR BÖYLEMI TEMSIL EDICEZ islamiyet.gen.tr AILESINI DEGILMI? HADI HELALLE$INDE BITSIN.BAK BEN BIRAZDAN GITCEM ICIM RAHAT AYRILAYIM BURDANB)B)

ayshidayet

Kayıtlı Kullanıcı

s.a tamam doğru diyorsunuz gurbet kardeş ama herkes gerktiği gibi davranması gerekiyor hele hele de böyle bir sitede bu şekilde yorumlar yapılmaması gerekiyor küçükse eğer ablalarına abilerine annelerine ki burada aileyiz susmayıda bilecek herkes ona göre davransın burada konuyu kapatıcak olanda ufak kardeşimiz,a.e.o s.a

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

tamam kapatılsın bu konu banane sankı kıme ne derse desın annesı, babası, abısı yasındakılere arkadasım kardesım desın ben hakkımı helal edıyorum ve cekılıyorum kım ne derse desin cvp yazmıcım artık s.a

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt