aliye_aliye yazdı:
nigdeli yazdı:
selamun aleyküm güzel kardeşim..
hidayete ermeyeceklerse, Kahr-u perişan eylesin Rabbim bunları..Bu gelen mübarek Ramazan-ı Şerif yüzü suyu hürmetine..Çok etkilendim bu karikatürden, paylaşmak istedim kardeşim
..Selametle kal..Dualarda buluşalım inşB)B)
ve aleyküm selam canım kardeşim. çok teşekkür ederim eklediğin karikatür için. güzel kardeşim benim, bunlar, kuranda bizlere vaad edilen günlerin artık yaklaştığını gösteriyor..onların da ''taş kesileceği günler'' çok yakındır inşallah..ve bundan sonra rüzgar tersinden esecek, ben buna gönülden inanıyorum. zira birtakım hesaplarının tutmamasından, bunu kendilerinin de kabul etmesinden bu çok rahat bir şekilde anlaşılıyor..karikatür çok üzücü. üzüldüğümüz kadar da ümitlerimiz var elh...yine bir ramazana daha acı ve zulmün tahakkümü altında girecekler.. Rabbimin yardım ve inayeti onlarla olsun inşallah.. kalplerimiz o mücahit ve mücahidelerle birlikte, dualarımız her zaman onlar için.. ve bir gün bu zulüm düzenini yıkacaklardır..buna sonsuz inancım var : ''İNANIYORSANIZ, ÜSTÜN GELECEK OLAN SİZLERSİNİZ...''
güzel kardeşim..Allah razı olsun bu hassas ve düşünceli yaklaşımın için..Yüce rabbimiz onlar için olan dualarımızı kabul eylesin bu mübarek Ramazan-ı şerifin hürmetine inşallah..Rabbimiz kahhar ismiyle kahretsin, ''ADL'' ismiyle de adaletini tecelli ettirsin inşallah..
Ramazan-ı şerifin mübarek olsun kardeşim..Rabbimiz hayırlara vesile etsin, tutacağımız oruçları, okuyacağımız hatimleri kabul etsin. bu ayın rahmetinden, bereketinden, feyzinden, mağfiretinden istifade edebilen kullarından olabilmemiz duasıyla..Allah'a emanetsin kardeşim. dualarımdasın.. B)B)