aliye_aliye
Altın Üye
- Web Sitesi
- www.fizikist.com
RE: İLGİNÇ KARİKATÜRLER
B)
B)
aliye_aliye yazdı:
meftun61 yazdı:
YA ALİYEEEE GERÇEKTENDE O KORKU FİLMİ GERÇEK KORKU FİLMİ TAVUKLAR İÇİN.ONA ÇOK GÜLDÜM YAA.
sevindim ablam seni güldürdüğüne ben en çok topuklu ayakkabıya, ve tedaviye yanıt bekleyen doktora güldüm. sevindim beğendiğine.. Allah razı olsun. B)B)B)
aman aman yazdı:
karikatürler çok güzel emeğine sağlık.
Allah razı olsun. beğendiğinize sevindim. selam ve dua ile.
erdal yazdı:
arada sırada tebessüm etmek hoş oluyor...
ellerinize sağlık...hepside güzeldi....
selametle...
nursah yazdı:
gerçekten güzeldi yaaakırmızı başlıklı kız hakikaten çok anlamlı olmuşşemeğine sağlık çok hoşuma gitti..B)
buket yazdı:
esselamu aleyküm.hepsi de birbirinden güzel karikatürler.Paylaşımınız için allah cc razı olsun..selam ve dua ile...inşaallah
hakan can yazdı:
S.A GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL ALLAH cc SENİDE HEP GÜLDÜRSÜN ALLAHA EMANET OL
M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM YA İŞTE BUNU ÇOK SEVİYORUM. BU GÜZELLİKLERİ GÖRÜNCE İYİKİ BU SİTEYE ÜYE OLMUŞUM DİYORUM GERÇEK MÜSLÜMANLIK BU İŞTE. ALLAH(C.C) SİZLERDEN RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL ÖRNEK OLUSONUZ. RABBİME AMANET OLUN SELAMUN ALEYKÜM.B)B)B)B)BU GÜLLER İKİNİZE KARDEŞLERİMaliye_aliye yazdı:
meftun61 yazdı:
aliye_aliye yazdı:
Selamün aleyküm. hakkımız geçmemiştir, ama geçmişse helal hoş olsun.Affedecek bir durum yok. Önemli olan açık sözlü olmak değil, olumsuz görülen şeyi karşı tarafa uygun bir üslupla söyleyebilmektir. içiniz rahat olsun, kırgın veya kızgın değilim.. canınızı sıkan sorun neyse de rabbimden bir an önce hallolmasını dilerim.Allah'a emanet olun.
ALEYKÜM SELAM CANIMSIN ALLAH RAZI OLSUN.GERÇEKTEN VE CİDDEN FORUMDA BİR MEMNUNİYETSİZLİK HİSSETSEYDİM EMİN OL DEDİĞİN GİBİ DÜZGÜN BİR USLÜPLA SÖYLERDİM.AMA YOKTU BENİM SADECE SIKINTIDANDI.
ALİYE SENİ SEVİYORUM KARDEŞİM
Anladım ablam. olsun önemli değil. herşey bizler için. hepimizin can sıkıntıları, içi dolmuşlukları oluyor bazen. Allah yar ve yardımcınız olsun sıkıntınız konusunda inşallah.. ben de sizleri Allah için çok seviyorum. hepinizin yeri içimde ayrı ayrı. Rabbim bu kardeşliği sonsuza dek sürdürsün inşallah. teşekkür ederim. Allah'a emanet olun. selam ve dua ile inşallah.
didebrar yazdı:
Gerçekten çok hoş olmuş,emeğine sağlık.
_katre_ yazdı:
s.a emeğiinize sağlık çok güzelller çok güldüm gercekten
gurbetten yazdı:
COK KOMIKLERDI!ALLAH RAZI OLSUN!
computer teacher yazdı:
diyecek söz bulamadım. allah cümlenizden razı olsun