Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Gerçekten bundan, 'içi titreyerek korkacak' olan bir kimse için elbette bir ibret (ders) vardır.
NÂZİÂT - 26

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
imagejpeg

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Elimizdekileri sahiplendik.. ki değil elimizdekilerin,
ellerimizin bile elimizde olmadığını hatırlamak zamanı şimdi..
Çook hatırlamak.. ve çabuk hatırlamak zamanı..
Unuttuk..
Dünya bir gölgelikti oysa.. Yolcu olduğumuzu unuttuk..
Yolumuzun buradan geçtiğini sadece.. Sadece uğradığımızı şu dünyaya..
Biriktirdik, çoğalttık, arttırdık ve saydık..
Sermayemiz yokluk, servetimiz acizlikti..
Unuttuk..
Yüzümüzde Rahmanın nakşı vardı..
Gözümüzde cemalin bakışı vardı..
Gönlümüzde bekanın aşkı vardı..

Hatırladık ve anladık ki.. Burdan ötesi vardı..

Gelin ey dostlar.. burda kalmayalım..

Yüzümüzü Rahmanın vechine döndürelim..
Gönlümüze neylerse güzel eyleyen Mevlamızın tesellisini devşirelim..

S.Demirci

sumisalisi

Kayıtlı Kullanıcı
O, ne güzel mevladır (sahip) ve ne güzel yardımcıdır" (Enfal Suresi, 40)

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
2 gün önceden beridir günde 5000 salavat çekiyorum. Allah rızası için, günahlarımın dökülmesi için, sevap kazanmak için, peygamberimizi görmek için... Peygamberimizi göremedim ama annem görmüş olabilir... Çünkü annemin gördüğü rüyayı anlatayım :

Annem, babamı ve yanında birisinin olduğunu görmüş. Babam annemi yanına çağırmış. Sonra babam bir şey imzalamış ve saçına bir peruk takmış. Arkalarında da kömür veya küle benzer bir şey varmış. Annem babama onu taktığı için kızmış. Bir de mektup varmış. Yanındaki adam da gülümsüyormuş, rüyanın başından sonuna kadar.

Sonra yanlarında bir kadın belirmiş, kadın ona ''Kızın bu mektubu birine verecek, o başkasına verecek, o başkasına verecek.'' yani elden ele o mektup dolaşacak demiş...

Annem kadını ve tanıyor, babamın ve kadının yüzünü de hatırlıyor. Fakat yanlarındaki gülümseyen adamın ne yüzünü ne de başka bir yerini hatırlıyor...

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
2 gün önceden beridir günde 5000 salavat çekiyorum. Allah rızası için, günahlarımın dökülmesi için, sevap kazanmak için, peygamberimizi görmek için... Peygamberimizi göremedim ama annem görmüş olabilir... Çünkü annemin gördüğü rüyayı anlatayım :

Annem, babamı ve yanında birisinin olduğunu görmüş. Babam annemi yanına çağırmış. Sonra babam bir şey imzalamış ve saçına bir peruk takmış. Arkalarında da kömür veya küle benzer bir şey varmış. Annem babama onu taktığı için kızmış. Bir de mektup varmış. Yanındaki adam da gülümsüyormuş, rüyanın başından sonuna kadar.

Sonra yanlarında bir kadın belirmiş, kadın ona ''Kızın bu mektubu birine verecek, o başkasına verecek, o başkasına verecek.'' yani elden ele o mektup dolaşacak demiş...

Annem kadını ve tanıyor, babamın ve kadının yüzünü de hatırlıyor. Fakat yanlarındaki gülümseyen adamın ne yüzünü ne de başka bir yerini hatırlıyor...

Hayırlısı olsun birgün sende görürsün inşa-ALLAH

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
Şimdi sen gidiyorsun ya..Birkaç gün sonra o gün geldiğinde son kez sana baktığımda canım acıyarak hoşçakal diyeceğim ya..Aramıza giren mesafeler aylar kapımı çalacak ya..İnan canım çok yanıyor..Sanki düşen her gözyaşın kalbime centten düşen bir mızrak gibi saplanıyor..Geceleri uykularımdan ağlayarak uyanıyorum..Her gece hayaline sarılmak her gece sana sarılmak..Üşüdüğümde ellerini tutmak..Şimdi bu odaya girdiğimde seni bekleyememek var ya..Beni öldürüyor..Cennet bile sadece seninle anlamlı..Seni çok seviyorum meleğim..Sakın beni unutma ben seni asla unutmayacağım..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt