Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
İnşallah Ayağının altı Cennet El'i Mis kokulu Annem...;
Cennet Mekanın Komşun...Muhammed Mustafa A.S. olsun...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Amin...amin
Cennet ehline selam olsun (desem ayip olurmu? çok korkar oldum, sanirim biraz asktan dustum)
Rabbim yardim et bize..

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah Ayağının altı Cennet El'i Mis kokulu Annem...;
Cennet Mekanın Komşun...Muhammed Mustafa A.S. olsun...

Selâmun âleykûm

Muhterem üstadım derin acınızı şimdi okudum ve çok üzüldüm,Allah c.c rahmet eylesin,Kabrini Yüce kuranı kerimin nuru ile aydınlatsın,kabri şerifleri cennet bahçelerinden bir bahçe olsun,Efendimize s.a.v komşu eylesin hatice annemizle fatıma annemizle aişe annemizle birlikte haşr eylesin makamı cennet derecesi âli olsun.Rabb'im sizede sabrı cemil ihsan eylesin.Muhterem validenize bir hatim
indirmekte bu ihtiyara farz olmuştur.Rabb'imin izniyle Pazar günü başlayıp perşembe günü bitiricem ve duası bizzat sizin tarafınızdan yapılmak üzere sizin dikkatinize çekeceğim mesajla bildiriceğim .Ne mutlu merhumeye ki sizin gibi imanlı bir evlat yetiştirmiş.

Selâm ve selâmetle kalınız.Saygılarımla.

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c. ım yine ben ve yine günahlarla dolu bedenim ve yine semaya açılan ellerim. Allah c.c. ım ben günahkar kullarının belkide en kötüsü , ben sana hiçbir zaman iyi bir kul olamadım. Senin emirlerine beceripte uyamadım şu aciz bedenimle. Ama Mevlam senden başkasını bilmedim. Yanlışlarımla doğrularımla seninleydim ben. Senden başkasından dilemedim , kulluk etmedim. Sana ibadet eden bu kullarını yanlışta yapsalar kabul eyle Allah c.c. ım. Bizleri cehenneminden uzak cennetine emin eyle. Amin.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
‘’Yaşadıklarının sıradanlaşmasına izin verme, doyumsuzlaşırsın.’’

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
allah-12.jpg

"HÜZÜNLE" titreyen "GÖNLE" ince "BiR" âh dokunur..

"KALBİ" kırık olanın Kalbine "ALLAH" (celle celaluhu) dokunur..

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Selâmun âleykûm

Muhterem üstadım derin acınızı şimdi okudum ve çok üzüldüm,Allah c.c rahmet eylesin,Kabrini Yüce kuranı kerimin nuru ile aydınlatsın,kabri şerifleri cennet bahçelerinden bir bahçe olsun,Efendimize s.a.v komşu eylesin hatice annemizle fatıma annemizle aişe annemizle birlikte haşr eylesin makamı cennet derecesi âli olsun.Rabb'im sizede sabrı cemil ihsan eylesin.Muhterem validenize bir hatim
indirmekte bu ihtiyara farz olmuştur.Rabb'imin izniyle Pazar günü başlayıp perşembe günü bitiricem ve duası bizzat sizin tarafınızdan yapılmak üzere sizin dikkatinize çekeceğim mesajla bildiriceğim .Ne mutlu merhumeye ki sizin gibi imanlı bir evlat yetiştirmiş.

Selâm ve selâmetle kalınız.Saygılarımla.

Aleykum selam...

Allah C.C. sizden razı olsun... İnşallah...Selamlar...

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Ve Aleyküm Selam Ve Rahmetullahi Ve Berakatuhu Ve Magfiretihi Ve hidayetihi Ebeden Ve Daimen.
السلام عليكم ورحمة الله وبركات
Selamün Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Berakatuhu Ve Magfiretihi Ve hidayetihi Ebeden Ve Daimen.
Gününüz HAYIRLI ve BEREKETLİ olsun Efendim.
Selam müminin mümine duasıdır............
Selamı verelim verenin selamını alalım.
Ehlen Ve Sehlen.
Merhaba.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam Ve Rahmetullahi Ve Berakatuhu Ve Magfiretihi Ve hidayetihi Ebeden Ve Daimen.
السلام عليكم ورحمة الله وبركات
Selamün Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Berakatuhu Ve Magfiretihi Ve hidayetihi Ebeden Ve Daimen.
Gününüz HAYIRLI ve BEREKETLİ olsun Efendim.
Selam müminin mümine duasıdır............
Selamı verelim verenin selamını alalım.
Ehlen Ve Sehlen.
Merhaba.

ve aleykum selam ve rahmetullahi ve berakatuhu ve mağfiretihi ve hidayetihi ebeden ve daimen..

«Size selâm verildiğinde, siz de ondan daha güzeliyle selâm verin veya aynısı ile karşılık verin. Şüphesiz ki Allah her şeyin hesabını sorucudur.»
Nisa sûresi, âyet: 86

::) daha güzelini bilmediğim için.. ::)

Ehlen bik.. ::)

Merhaba abi :D

ت gülümsemee :D

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]“Allah kime hayır eriştirmeyi dilerse, onu dinde anlayışlı ve bilgili kılar.”
[/FONT]

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt