Annem Hakka yürüdü... Emanet sahibine teslim edildi...o yüzden yoktum...Allah'ıma C.C. emanet...İnşallah mekanı Cennet olur...
İnşallah Ayağının altı Cennet El'i Mis kokulu Annem...;
Cennet Mekanın Komşun...Muhammed Mustafa A.S. olsun...
Annem Hakka yürüdü... Emanet sahibine teslim edildi...o yüzden yoktum...Allah'ıma C.C. emanet...İnşallah mekanı Cennet olur...
Selam Aleyküm kardeşlerim hayırlı akşamlar sizden yine dua isteyeceğim küçük kız kardeşimin eşi kaza yapmış kardeşlerim olay yerine gittiler detaylı birşey yok dualarınızı bekliyorum![]()
Selâmun âleykûm
Muhterem üstadım derin acınızı şimdi okudum ve çok üzüldüm,Allah c.c rahmet eylesin,Kabrini Yüce kuranı kerimin nuru ile aydınlatsın,kabri şerifleri cennet bahçelerinden bir bahçe olsun,Efendimize s.a.v komşu eylesin hatice annemizle fatıma annemizle aişe annemizle birlikte haşr eylesin makamı cennet derecesi âli olsun.Rabb'im sizede sabrı cemil ihsan eylesin.Muhterem validenize bir hatim
indirmekte bu ihtiyara farz olmuştur.Rabb'imin izniyle Pazar günü başlayıp perşembe günü bitiricem ve duası bizzat sizin tarafınızdan yapılmak üzere sizin dikkatinize çekeceğim mesajla bildiriceğim .Ne mutlu merhumeye ki sizin gibi imanlı bir evlat yetiştirmiş.
Selâm ve selâmetle kalınız.Saygılarımla.
Selam Aleyküm kardeşlerim hayırlı akşamlar sizden yine dua isteyeceğim küçük kız kardeşimin eşi kaza yapmış kardeşlerim olay yerine gittiler detaylı birşey yok dualarınızı bekliyorum![]()
Ve Aleyküm Selam Ve Rahmetullahi Ve Berakatuhu Ve Magfiretihi Ve hidayetihi Ebeden Ve Daimen.
السلام عليكم ورحمة الله وبركات
Selamün Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Berakatuhu Ve Magfiretihi Ve hidayetihi Ebeden Ve Daimen.
Gününüz HAYIRLI ve BEREKETLİ olsun Efendim.
Selam müminin mümine duasıdır............
Selamı verelim verenin selamını alalım.
Ehlen Ve Sehlen.
Merhaba.