Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Eskiden inançlı bir insandım.Herkes beni örnek alırdı ve parmakla gösterirlerdi.Ama artık inancımı gitgide kaybediyorum.Ben psikolojik olarak rahatsızım.Depresyon,OKB,Sosyal Fobi..Hastahanede tedavi gördüm.İlaçların yan etkisiyle hastahanelik oldum ve ölüyordum.Fiziksel olarakta rahatsızım.Daha önce 2 kez intiharı denedim.Hayat yüzüme gülmedi.Hiçbir şekilde gülmedi.Bense artık gülmeye yoruldum.İnsanların iki yüzlülüğünden ailemin ve kimsenin bana değer vermemesi bir dış etken gibi görünmemden.
Artık çok yoruldum yaşamaktan,herşeyden...

Eskiden inançlı idim şimdi inancımı kaybettim. Bu şu demek inancımı bıraktımki şeytanın vesvesesine daha çok fırsat olsun. İnançlı insan ALLAH'a güvenir dayanır ve bütün yardımı ondan ister. Bu dünya imtihan dünyası sen ALLAH'a güvenki dermanını versin. Hastalıklar ve zayıflıklar ALLAH'dan başka yardımcılar aradığımızdandır. Bazende RAB'bim sevdiği kulunu dener acaba beni ne kadar seviyor diye. Aileler çocuklarına deger verirler ama bazen bunu açık gösteremezler. Onun için ölünce kurtulacağını zannetme hayat evrelerle devam ediyor.

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullah

Esselamu aleyküm ve rahmetullah

Hayatta tek bir şansım olmasını isterdim.Tek birşey şans..
Şuanda kendimi öldürmek istiyorum sadece bu...

Eskiden inançlı bir insandım.Herkes beni örnek alırdı ve parmakla gösterirlerdi.Ama artık inancımı gitgide kaybediyorum.Ben psikolojik olarak rahatsızım.Depresyon,OKB,Sosyal Fobi..Hastahanede tedavi gördüm.İlaçların yan etkisiyle hastahanelik oldum ve ölüyordum.Fiziksel olarakta rahatsızım.Daha önce 2 kez intiharı denedim.Hayat yüzüme gülmedi.Hiçbir şekilde gülmedi.Bense artık gülmeye yoruldum.İnsanların iki yüzlülüğünden ailemin ve kimsenin bana değer vermemesi bir dış etken gibi görünmemden.
Artık çok yoruldum yaşamaktan,herşeyden...

Kardeşim...

Öncelikle bu şekilde yazmayı da düşünmeyi de konuşmayı da bırakmalısınız.....
Hayat gerçekten güzel...

Güzel ama .... hani dertlerimiz varken çekilmez mi oluyor diyorsunuz yoksa..

Etrafınıza bakıyor musunuz hiç ?

Bir ara eğer dışarı çıkabiliyorsanız ....bir bakın...
Eğer çıkamıyorsanız internetten ne gibi hastalıklar olanlar var bir bakın....

Kimlerde ne dertler var ? Bilir misiniz ? Yokluk çekenler var , sefalet içinde yaşamlarını sürdürenler ,bir bardak temiz suya muhtaç olanlar var...Evi olmayanlar...

Düşünsenize herkes sizin gibi...ölmeyi düşünseydi...dünyada kimse kalmazdı ...Niye sizce...

Sorunsuz kimse yok ki...

Kimisi başkasının derdini bilmez ufacık sivilceyi dert eder...bilmez ki bir diğerinin kanserden cildi gitmiş..kemoterapi tedavi bile etmiyor...sadece derman sanıyor...bir başkası ayağındaki parmağını beğenmez...ama bir diğerinin ayakları özürlü...hiç tadavi olamaz...öyle...işte.... Benim ailemde kanser vakaları çok...DAHA ÇOK YENİ bir ölüm yaşadım....ÇOK YENİ KANSER VAKASI çok yakınım....ÇOK yakınım ÖZÜRLÜ... ve ben yaşamayı seviyorum....

ALLAH bana bu yaşamı verirken...ben kendi dileğimle ,ellerimle bu bedene zarar vereyim diye yaratmamış....

Dertlerin en büyükleri HZ.MUHAMMED MUSTAFA s.a.v. deyken..BİZ KİMİZ Kİ ?

Nerde sizin yüreğiniz ?
CESARETİNİZ nerde?

ALLAH deyin bir....

ALLAH...

İçten deyin...gözlerinizi kapatın....kalbinizdeki atışla ALLAH deyin bir bakayım ..

O BEDEN NASIL DA MUTMAİN olur...O KURBAN OLDUĞUMUN ADIYLA...RUH NASIL DA DOYAR...

SİZ YAŞAMINIZDAKİ ruhsal sıkıntılarınızı bir kenara koyup, hayatın görmeniz gereken güzelliklerini görüp...bu sayfaya tekrar yazın....

ALLAH celle celaluhu deyin...TEDAVİ BUNDA....

Haydi...

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam haklısınız,kusura bakmayın başınızı ağırttım..
Sanırım forumda özel mesaj yeri yok..Sayın moderatörlerden bir ricam var.Hesabımın silinmesini istiyorum.Sanırım biraz olsun sanaldan uzaklaşım kendimi Allah'a vermeliyim ve beni seven meleğe..İlgilenirseniz sevinirim..

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Çanakkale Cephesinde Osmanlı Askerlerinin Yazdığı Bir Yazı:
"ALLAH BİZİMLEDİR" (الله بزمله در)"

314249_10151013027201814_131201944_n.jpg

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam haklısınız,kusura bakmayın başınızı ağırttım..
Sanırım forumda özel mesaj yeri yok..Sayın moderatörlerden bir ricam var.Hesabımın silinmesini istiyorum.Sanırım biraz olsun sanaldan uzaklaşım kendimi Allah'a vermeliyim ve beni seven meleğe..İlgilenirseniz sevinirim..

Değerli kardeşim siz inançsız biri olsaydınız avatarınız öyle olmazdı ;)
ALLAH yâr ve yardımcınız olsun unutmayınki şu dünya imtihan yeri güzel geçirdiğimiz anlarda kötü geçirdiğimiz anlarda, Unutmayınki ALLAH sabredenlerle beraberdir :)
ALLAH'a emanet olun

leyla-1

Altın Üye
Allah hayirlara cikarsin insaAllah.

ALLAH'dan ne hayırlı ise onu nasip olmasını dilerim.

ALLAH Celle Celalühü şifa versin, yar ve yardımcınız olsun ablam..

Amin
Allah razı olsun kardeşlerim verilmiş bir sadakası bir dua önüne gelmiş Rabbim'in bir mucizesi ben görmedim ama arabadan eser kalmamış çok şükür kız kardeşimin eşi kurtulmuş bayağı bir darbe almış ağrıalr var vücutta evet her zamanki gibi belediyenin iş makinasında hiç bir levha yok çalışmayı gösteren bir yazı ters yolda ve aniden akşam vakti parkın içinden arabanın önüne çıkmış fren yapmaya bile zaman olmadan silindire çarpmış Allah kız kardeşime ve iki evladına ailesine bağışlamış Rabbim.
Allah beterin beterinden korusun Allah'ım bütün kötülüklerden kazalardan belalardan gelmeden esirgeyip korusun Rabbim.
Alalh hepimiizin sonunu hayırlara vesile estin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı akşamlar..

leyla-1

Altın Üye
zor gunler geciriyoruz ailecek
dualarınızı esirgemeyin lutfen...
kaza felan gecirdik
baska baska aksilikler oldu...
Allah razı olsun şimdiden...

Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklaarımızdan emin umduklaarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..

leyla-1

Altın Üye
Annem Hakka yürüdü... Emanet sahibine teslim edildi...o yüzden yoktum...Allah'ıma C.C. emanet...İnşallah mekanı Cennet olur...

Amin
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Allah sizlere ailenize sevenlerine sabır dayanma gücü nasip etsin Rabbim.

leyla-1

Altın Üye
Es selamu aleykum ve rahmetullah..
Yarın annem bacağından ameliyet olacak..
Annemin şifa bulması, ağrılarının hafiflemesi ve
ameliyatının başarılı bir şekilde geçmesi için DUA eder misiniz?
Annemin adı ARZU.. Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin..

Vee Aleyküm Selaam canım benim Allah annenizin yar ve yardımcısı olsun Allah Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Allah kimseyi şeytana nefsine uydurmasın.
Allah korkusu vicdanı merhaameti olmayan fitne fesat ikiyüzlü yalancı insanaların şerlerinden kötülüklerinden Rabbim gelmeden siregeyip korusun inşallah.Amin.

leyla-1

Altın Üye
Allah bizleri harama yaklaştırma.
Allah'ım bizleri helale yaklaştır.
Allah'ım bizlere hayırlısını nasip et.Amin.

leyla-1

Altın Üye
Yasin Süresi kardeşliğinde yeni liste başlamıştır iştiraklerinizi bekliyoruz Allah razı olsun Allah kabul etsin.
kardelele canım sıra sende niyetine bakarmısın ben kendim yazdım eklemek istediğin niyetin varsa ekleyeyim Allah kabul etsin..

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
Çocuk babası ile sahilde gezerken çakıl taşlarını göstererek;

-Baba bunlar ne?
-Çakıl taşları oğlum.
-Bunların hepside mi?
-Evet..Onların hepside çakıl taşları
-Peki baba, dünyada bunlardan daha çok başka bir şey varmı?
-Var oğlum, babanın günahları var
-Peki ondan daha çok bir şey var mı baba?
-Var oğlum var..Çok şükür ki Allah'ın rahmeti var..

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşim öncelikle Allah c.c. selamı ve rahmeti üzerine olsun. Adım Özgür günahkar insanlardan biriyim. Duydum ki Allah c.c. inancın yokmuş. Gerçek anlamıyla imanın yokmuş. Sana kızamıyorum biliyor musun belki de suçlusu biz günahkar kullarız. Belki de bizler yüzünden siz gibiler Allah c.c. iman etmiyorsunuz. Düşüncelerindeki kendine göre haklılık payların olduğunu biliyorum. Eminim ki düşüncelerin sence haklılık payıyla yüksektir. Ancak senin gibi düşünen insanlar islam veya herhangi bir dinin kitaplarını veya doğuş noktalarını bilmiyordur. Bugüne kadar eline eminim ki Kuran-i Kerim Meali alıp okumamışsıdır. Çünkü seni buna yönlendiren bir çevrede büyümedin. Senin yetiştiğin çevre buna asla müsait değildi. İnkar ettiğin ayetlerle sana tek bir önerim var. Şimdi bir meal al ve ayetleri oku. İçerisindekiler gibi bir ayet yazabilirsin ki Allah c.c. yemin olsun ki yazamayacaksın senin sözlerinin haklılığını sen kabul et. Ama göreceksin ki yazamayacaksın. İnkar ettiğin o ayetleri asla yazamazsın. Buna senin bilgin yetmez. Sen bir kulsun sınırların belli senin. Allah c.c. imanına sarıl ve ona yönel. İçinden geçen bir soru var ona cevap vereyim. Madem Allah c.c. var beni neden imansız yarattı diyorsun. Sen ne büyük nimet içerisindesin bilmiyorsun ki. Bak senin cahilliğin ne boyutlarda bunu göremiyorsun. Bu imtihanı kazandığında bizlerden daha temiz bir yaşama başlayacaksın. Çünkü imandan önceki günahların silinecek. İman senin kurtuluşundur. Ve iman ettiğinde bilki bu kardeşlerin mahşer günü günahkar yüzle de olsa senin imanına şahitlik edeceklerdir. Şimdi gelelim sorguladığın kainata. Şunu bilki darwin teoremine inanan insanların biyoloji ve mutasyon bilimi dışındaki bilgileri sınırlıdır. Çünkü herkes herşeyi Allah c.c. başka bilemez. Bizler sınırlı varlıklarız. Ve bu insanlar eğitimlerini bu dal üzerine verdiklerinden bu konu üzerine yoğunlaştıklarından bu denli körelmiş ve tek amaçları bu olmuştur. Nitekim senin iman yoksun haline bir cevap ki DNA keşfidir. İnsanlık daha DNA nın %5 ini çözmüşken. Bunu yüce Mevlamız yaradan varlıktır. Siyasi açıdan gelelim yaklaşımına laiklik karşıtılığı. Akıl ve bilimsizliği tercihlik. Bir düşünceniz budur ki laikliğe karşı olan bir dine nasıl iman ederim. Şunu bilki kardeşim biz müminler laikliğe karşı değiliz. Türkiye deki laikliğe karşıyız. Çünkü Türkiye deki laiklik gerçek anlamı dışında kullanılıyor. Dini siyasete alet var ülkemizde. Bugün israilde laiklik olmadığı için filistin halkı ağlıyor.Bugün Arakan da laiklik olmadığı için kardeşlerimiz ağlıyor. Bugün suriye de laiklik olmadığı için bu haldeler. Sözüm ona çizgilerinin arkasında kalma önündekilerin arkasınada parmaklarının ucuna kalkarak bak. Sen uyurken etrafında dönen olaylar bir tesadüf eseri midir sorgular mısın kendine. Gelelim sizin en büyük kaygınız ve sizi bağımsızlığa itmeyen meseleye cinsel yaşama. Sizler özgürce cinsel yaşamı yaşamak isteyen insanlarsınız. Neden hak dinlerde bunlar sorun oluyor diyorsunuz. Kardeşim düşünsene bir herkes herkesler her yerde beraber olduğunu. Kim kimin çocuğu kim kimin ailesi belli değil. Bu o kadar karmaşık bir durum hali alır ki sen ben bunun fizyolojisi veya matematiğinden çıkamayız. Allah c.c. siz imansızlar için yasaklarla bilinen bir varlıktır. Ancak onun dünyasına katılırsan,ona bir adım fazlası değil bir adım atarsan onun seni nasıl bir hidayetle kucakladığını o an sonrası saniyelerde değil o an hissedeceksin. Şimdi sana çağrım Galu Bela da verdiğin söze gel sahip çık.Sözünün eri ol ve Allah c.c. iman et. Kabirde sana sorularulara rahatça cevap ver.

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu manasına gelmez..Bu sadece çoğunluğunda aldanabileceği manasına gelir...
Çünkü ''Hak'kı'' doğruyu, iyiyi tayin etmek, bir istatistik meselesi değildir...

sumisalisi

Kayıtlı Kullanıcı
Bir dâvâsı olmadı mı, yüreği yüksek bir hakikat için çarpmadı mı insan, paranın pulun, onun bunun, hayatımızı kirleten ne varsa her türlü tehlikeli gelişmenin kirlerini üzerinde hisseder. Önce düşünceler kirleniyor, sonra insanlar. Ardından da dünyalar.

Nereye kaçmalı? Bu kirlenmeden kurtulmak için nereye sığınmalı?

leyla-1

Altın Üye
Allah'ım tez zamanda hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin Rabbim.Amin

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Mesafeler uzak olsa da,
Dualarda buluşan yürekler var.

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
DİL; Tencerenin kapağına benzer, kıpırdadı da kokusu duyuldumu ne pişiyor anlarsın.
(MEVLANA)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt