Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Tekrardan esselamu aleykum..

Nasilsiniz? Geceniz gunduzunuz aydin olsun. Cumanin son saatlerinde ben iyiyim hamdolsun.

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
İnşaAllah ifadesi Allah izin verirse demektir. Yüce Allah bizlere Kuran'ı Kerim'de Kehf Suresi'nin 23 ve 24. ayetlerinde inşaAllah denilmesi gerektiğini şöyle bildirmiştir.

Hiçbir şey hakkında: "Ben bunu yarın mutlaka yapacağım" deme. Ancak: "Allah dilerse" (inşaAllah yapacağım de). (Kehf Suresi, 23-24)

Peygamber Efendimiz (s.a.v.) de inşaAllah demenin önemini birçok hadisi ile bildirmiştir:

Bir kişinin bütün sözlerinde inşaAllah demesi, onun imanının kemalindendir. (Taberani)

"İnsanlar için inşaAllah demekten daha faziletli itaat edicilik yoktur' (Hadis-i Şerif)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Yan..
Benim senin ellerine goz degdirmem gibi yan..
Habibullah'i sevdigim gibi,
Canli kanli gormeyipte sevdama erensin, yan..
Ben topragim.
Ates ol..
ASK'a (cc) yan..

MEVLADANIM

Kayıtlı Kullanıcı
Dogdugum yer..
Genc kiz olup, buyudugum sehir..
Sevdigim, sevilenlerin oldugu sehir..
Ayrica Turkiye'deyken yasadigim ve yasamaya devam etmeyi istedigim yer..

Peki senin icin? Biraz anladim ama :)

Ben İzmirde doğup büyüdüm ama Ankaraya'da gitmek orda çok güzel insanlar tanımak nasip oldu. Hayatımın manaları arasında olan büyüklerim var orda .. Özlem kokar , Hatıra kokar İzmir ankara arasındaki tüm yollar .. Benim içinde manevi bir değeri var cann .. ALLAH sanada kazasız belasız gitmeyi nasip eder inşaALLAH .. Senin anladıgın neydi benim söylediğim şey miydi ? :)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Ben İzmirde doğup büyüdüm ama Ankaraya'da gitmek orda çok güzel insanlar tanımak nasip oldu. Hayatımın manaları arasında olan büyüklerim var orda .. Özlem kokar , Hatıra kokar İzmir ankara arasındaki tüm yollar .. Benim içinde manevi bir değeri var cann .. ALLAH sanada kazasız belasız gitmeyi nasip eder inşaALLAH .. Senin anladıgın neydi benim söylediğim şey miydi ? :)

Evet :) Gecenin bu vakti gonlumuz birmis bak.. Ismin nedir, bilmek isterim, soylemek istersen?

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Olaya fransız kalma tavrı bu olsa gerek :D
İyi geceler kardeşim.

Ben kalp incitmeyi sevmem. Ama ince fikirli oldugumdan dolayi incindim diyebilirim. Ben kendi bulundugum yere gore soyledim, siz dakikalar sonra kendi sehriniz adina konustunuz. Bunda ne gibi bir fransiz kalma durumu olabilir ? :)

Size de iyi geceler, geceniz hayr olsun.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Mahsuru yok :) Hmm ne olabilir sence benim ismim?
Bu arada sende benim yurek manalarimdan biriyle ayni yastasin :(

Zindanda_Mahkum

Kayıtlı Kullanıcı
Ben kalp incitmeyi sevmem. Ama ince fikirli oldugumdan dolayi incindim diyebilirim. Ben kendi bulundugum yere gore soyledim, siz dakikalar sonra kendi sehriniz adina konustunuz. Bunda ne gibi bir fransiz kalma durumu olabilir ? :)

Size de iyi geceler, geceniz hayr olsun.
Kardeşim seni kırdıysam özür dilerim şaka maksatında söylemiştim alınacagın hiç aklıma gelmedi.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim seni kırdıysam özür dilerim şaka maksatında söylemiştim alınacagın hiç aklıma gelmedi.

Aslinda hic kirilmazdim, alinmazdim ama.. Bazi kendini bilmezler tarafindan gurbete ciktik diye dislaniyorum kendi dogduugum buyudugum, hatta bir bucuk yil oncesine kadar yasadigim yerde.
Seninle onlari karistirdigim icin asil sen kusura bakma. Ben biraz fazla hassasim bu konuda. Hakkini helal et.

MEVLADANIM

Kayıtlı Kullanıcı
Mahsuru yok :) Hmm ne olabilir sence benim ismim?
Bu arada sende benim yurek manalarimdan biriyle ayni yastasin :(

Bilmem ki ismin hımm Damla olabilir mi caba :) Ben aynı yaşta mıyım benim manevi olarak büyüklerim var ama benim yaşımda olanı yok tabikim. Senin yürek manan ile bagın nedir ALLAH kavustursun üzmesin asma suratını ya :(

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Bilmem ki ismin hımm Damla olabilir mi caba :) Ben aynı yaşta mıyım benim manevi olarak büyüklerim var ama benim yaşımda olanı yok tabikim. Senin yürek manan ile bagın nedir ALLAH kavustursun üzmesin asma suratını ya :(

Nickimle alakali bir isim degil. Arapca :) belki duymamissindir bile Izmir'de o ismi . Benim yurek manamla bagim dogdugum andan itibaren bana verilmis, benim daha gecen sene Ramazan haberim oldu ama.. O beni henuz tanimiyor. Ya da tipki benim gibi Rabbimin lutfuyla taniyor. Derin olay anlayacagin :)

Zindanda_Mahkum

Kayıtlı Kullanıcı
Aslinda hic kirilmazdim, alinmazdim ama.. Bazi kendini bilmezler tarafindan gurbete ciktik diye dislaniyorum kendi dogduugum buyudugum, hatta bir bucuk yil oncesine kadar yasadigim yerde.
Seninle onlari karistirdigim icin asil sen kusura bakma. Ben biraz fazla hassasim bu konuda. Hakkini helal et.
Yanlış anlaşılacağımı düşünmemiştim yoksa kardeşimi bu saatte üzmek istemezdim. Bu konuyu kapatalım en iyisi kardeşim :)

MEVLADANIM

Kayıtlı Kullanıcı
Nickimle alakali bir isim degil. Arapca :) belki duymamissindir bile Izmir'de o ismi . Benim yurek manamla bagim dogdugum andan itibaren bana verilmis, benim daha gecen sene Ramazan haberim oldu ama.. O beni henuz tanimiyor. Ya da tipki benim gibi Rabbimin lutfuyla taniyor. Derin olay anlayacagin :)

Evet sanırım o derin olay sende yüreğinde kalmalı ALLAH hayırlarla sonuçlandırsın inşaALLAH .. Ama adını hala söylemedin ben sana cann diyorum aslında profil resmine bakıp Cann orda diye düşünüp söylemiştim ama bir anda candan kalpten halinle sanada cann kardeşim diyesim geldi :a11: ALLAH senden razı olsun ..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Ne guzel, beni de canimdan vurdun :)
Rahime benim ismim. Arap arkadaslarim Rahiyme der. Anlami guzel sozlu, latif sesli kiz demek :)

Musaadenle ben simdi uyumaliyim guzel isimli ayrica guzel yurekli ablam :)

Haydi ruyanda beni gor :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt