Tekrardan esselamu aleykum..
Nasilsiniz? Geceniz gunduzunuz aydin olsun. Cumanin son saatlerinde ben iyiyim hamdolsun.
Aleyküm selam kardeşim Cuma saati bitti![]()
Sizin bulundugunuz sehirde bitmisti. Fransa'da bir saat vardi yaklasik![]()
Dogdugum yer..
Genc kiz olup, buyudugum sehir..
Sevdigim, sevilenlerin oldugu sehir..
Ayrica Turkiye'deyken yasadigim ve yasamaya devam etmeyi istedigim yer..
Peki senin icin? Biraz anladim ama![]()
Ben İzmirde doğup büyüdüm ama Ankaraya'da gitmek orda çok güzel insanlar tanımak nasip oldu. Hayatımın manaları arasında olan büyüklerim var orda .. Özlem kokar , Hatıra kokar İzmir ankara arasındaki tüm yollar .. Benim içinde manevi bir değeri var cann .. ALLAH sanada kazasız belasız gitmeyi nasip eder inşaALLAH .. Senin anladıgın neydi benim söylediğim şey miydi ?![]()
Olaya fransız kalma tavrı bu olsa gerek![]()
İyi geceler kardeşim.
EvetGecenin bu vakti gonlumuz birmis bak.. Ismin nedir, bilmek isterim, soylemek istersen?
Kardeşim seni kırdıysam özür dilerim şaka maksatında söylemiştim alınacagın hiç aklıma gelmedi.Ben kalp incitmeyi sevmem. Ama ince fikirli oldugumdan dolayi incindim diyebilirim. Ben kendi bulundugum yere gore soyledim, siz dakikalar sonra kendi sehriniz adina konustunuz. Bunda ne gibi bir fransiz kalma durumu olabilir ?
Size de iyi geceler, geceniz hayr olsun.
Kardeşim seni kırdıysam özür dilerim şaka maksatında söylemiştim alınacagın hiç aklıma gelmedi.
Mahsuru yokHmm ne olabilir sence benim ismim?
Bu arada sende benim yurek manalarimdan biriyle ayni yastasin![]()
Bilmem ki ismin hımm Damla olabilir mi cabaBen aynı yaşta mıyım benim manevi olarak büyüklerim var ama benim yaşımda olanı yok tabikim. Senin yürek manan ile bagın nedir ALLAH kavustursun üzmesin asma suratını ya
![]()
Yanlış anlaşılacağımı düşünmemiştim yoksa kardeşimi bu saatte üzmek istemezdim. Bu konuyu kapatalım en iyisi kardeşimAslinda hic kirilmazdim, alinmazdim ama.. Bazi kendini bilmezler tarafindan gurbete ciktik diye dislaniyorum kendi dogduugum buyudugum, hatta bir bucuk yil oncesine kadar yasadigim yerde.
Seninle onlari karistirdigim icin asil sen kusura bakma. Ben biraz fazla hassasim bu konuda. Hakkini helal et.
Yanlış anlaşılacağımı düşünmemiştim yoksa kardeşimi bu saatte üzmek istemezdim. Bu konuyu kapatalım en iyisi kardeşim![]()
Nickimle alakali bir isim degil. Arapcabelki duymamissindir bile Izmir'de o ismi . Benim yurek manamla bagim dogdugum andan itibaren bana verilmis, benim daha gecen sene Ramazan haberim oldu ama.. O beni henuz tanimiyor. Ya da tipki benim gibi Rabbimin lutfuyla taniyor. Derin olay anlayacagin
![]()