Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
ya rabbi ne olur bana yardim et.......
kardeslerim dualariniza cok ihtiyacim var...
ALLAHIM sen hayirli fetih kapilari ac..
ne olur bana cok ama cok dua edin lutfen..

özgeöz

Yasaklı Kullanıcı
ölünce elbet herkese bir ev var
ve bir kısmının manzarası ateştir!

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Ya rabbim ya rabbim ya rabbim,ya hayyum ya kayyum ,zülcelali vel ikram

çektiğim acının şerrinden sıkıntısından
senin gücüne ve kudretine sığınıyorum

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
ya rabbi ne olur bana yardim et.......
kardeslerim dualariniza cok ihtiyacim var...
ALLAHIM sen hayirli fetih kapilari ac..
ne olur bana cok ama cok dua edin lutfen..

Rabbim yardımcın olsun canım hep dualarimdasin Rabbim tez zamanda ferahlik versin inşaallah

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Hoş bulduk abim.. ::)
İyiyim elhamdülillah abim foruma erişim sorunu dışında gayet iyi ::) sizi sormalı ? :)
Birçok güzel sözü ilk sizle tanıdım ben abi çok isterdim sessizliğinizi bozmanızı ::)

EyvALLAH abim teşekkürler.. ::)

Vedalar Acı Olsada...Bazen Gitmek Gerek....

Ben hep buradaydım 3 sene bitti gitti..

Yagmurbey olarak başladık sitede paylaşımlar yapmaya

iyi veya kötü günlerimiz oldu..

Bilip bilmeden hakkımızda atıp tutanlar oldu

neyse o günler bitti...

Buradayım ama tekim..

ALLAH a emanetsin KARDEŞ..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Rahman ve Rahim olan ALLAH’ın adıyla.

Ey! Alemleri yaratan, yeri göğü koruyan, dünyanın ve tüm evrenin nizamını ve intizamını, düzenini ve bütünlüğünü, iyiliği ve barışı, müslümanı ve mazlumu koruyan, kafire düşman, mü’mine dost olan; ikram ve lütuf sahibi olan ALLAH’ım. Bu dua’yı okuyan din kardeşimin(kardeşlerimin) kalbini senin dininde sabit kıl. Günahları yer ile gök kadar olsa bile sonsuz rahmetinle ona kucak aç. Onu(Onları) cennetine, cennetinde KEVSER’ine kabul et. Hak etmesek bile bizleri firdevsine kabul et. Günahlarımızı affına ve mağrifetine kavuştur. İçimizi huzurunla ve aşkınla doldur. Senin ve Muhammed Mustafa(SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM)’in aşkını ihsan et, Senin ve Habibinin(AleyhisSalat’u ve Es Selam) cemal’i şeriflerinizi görebilmeyi, nasib et. Derdini ve sıkıntısını al. Feraha ve Felaha kavuştur Ya Rabb!

Müslümanların birliğini ve beraberliğini, saygı ve sevgisini, mazlumu ve zulüme uğrayanı,
Ahir Zamanda, kıyamette ve öncesinde, Deccal’den ve türlü fitnelerinden muaf ve muhafaza eyle.
Ölüm anında hayatın, şeytanın fitnesinden, kabirde sorgu sualin azabından muaf ve muhafaza eyle.
Gıybet ve iftiradan, kazadan beladan ve musibetlerden ve akla hayale gelebilecek ve yalnızca senin bilebileceğin her türlü kötülüklerden tüm Mü’minleri uzak et, muaf et Ya Rabb’im…

Ettiğimiz dualarımızı Peygamber efendimiz(esselatuvesselam)’ın yüzü hürmetine kabul buyur. Mü’mini mü’mine unutturma, kafiri sevindirme, dünyada ve ahirette lütfunu bizlerden esirgeme Allah’ım.Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
EY RABBİM

Sen bizleri İslam’ın güzel ahlakıyla ahlaklandır.Yüreğimize sevgi ve merhamet ver.Bizleri sana ibadet etme şerefine nail olanlardan eyle. Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah ım,burdaki güzel insanların kalplerine dokun..Sen bizleri İslam’ın güzel ahlakıyla ahlaklandır.Yüreğimize sevgi ve merhamet ver.Bizleri sana ibadet etme şerefine nail olanlardan eyle.YA RABBİ SEN HEPİMİZİN RABBİSİN VE AZABINI RAHMETİN GEÇMİŞTİR DÜNYA AHİRET BİZİ VE MÜMİN MÜMİNE MÜSLÜM MÜSLÜME EHLİ İMAN VE İYİ . MASUM VE GARİP İNSANLARI SEVDİKLERİMİİZİ SEVENLERİMİZİ HAK EDNLERİ HATASINI ANLAYYANLARI ÖLMÜŞLERİMİZİ BAĞIŞLA VE BIRAKMA.HEM DÜNYADA HEM AHİRETTE BİZİ RAZI ET VE BİZDEN RAZI OL.İKİ CİHANDA DA AZİZ VE MEMNUN ET UMDUKLARIMIZA NAİL ET KARKTUKLARIMIZA UĞRATMA VE BİZİ DOĞRU YOLDAN YAKINLIĞINDAN AYIRMA BİZİ SAHİPLEN BİZİ FAZLI KEREMİNDEN HİİMAYENE VE KORUMANA AL VE SENDEN BAŞKA KİMSEYE MUTAÇ ETME BOYUN BÜKTÜRME AMİNN AMİNN AMİNNN

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla,Allahım Sen peygamberimiz Hz Muhammet Sav.Efendimize Kendi katında en makbul olanıyla salatu selam eyle,Onu makamı mahmuduna muhaffak eyle, Onun yüzü suyu hürmetine ,Esmai Hüsna yüzü suyu hürmetine,İsmi Azamın ve katında tüm çok sevdiklerinin yüzü suyu hürmetine ,burada olmayı nasip ettiğin tüm kullarının kalplerine en büyük sevgi olarak Senin sevgini nasip eyle,Hz Peygamberimiz Sav Efendimizin ve Hz Davut As. mın dualarıyla sana sığınmayı nasip et…Bizim aklımızın alamayacacağı ,ancak senin bilgin dahilinde olan büyüklükte salatu selamla gözümün ,yüreğimin aklımın nuru Peygamberim hzMuhammet Sav efendimize selatu selam eyle .amin.amin.amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
bismillahirrahmanirrahim
Rabb’im bu yazıyı okuyan başta olmak üzere, tüm müslüman alemin günahlarını affeyle, gönlünde olanı hakkında hayırlı, hakkında olanı gönlüne razı eyle.. hayırlı ömürler sürdürüp, hayırlı kullarından olabilmeyi nasip eyle ya Rabbim.. mahşer günü kitabımızı sağ eline alabilmeyi ,kevsr suyundan içebilmeyi, sırat köprüsünden geçebilmeyi, chennem çukurlarında uzak durup, cennet topraklarında ailesiyle, sevdikleriyle efendimize komşu olabilmesini nasip eyle ya Rabb!immm AMİN..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ya Rabbim! Bizleri her kötülüklerden,hasetliklerden,kötü ahlaktan,yoksulluklardan,namazın kabul olmamasından.dünya ùzüntüsünden,günahlardan koru,herşeyin hayırlısını bizlere nasip eyle . Ölümùzü kolay eyle, kabrimizde bizleri yanlız bırakma,hesap günümùzü kolay eyle,cennetin kapısını bizlere acık eyle,cehennemin ateşine sokma bizleri. Senin rızanı kazanıp ölmeyi nasip eyle.Bizleri sensiz Asla bırkma ALLAHIM…

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
amin rahman ve rahim allahın adıyla hebibine muhammede salavat s.a.v rabbim bu imkanları saglayan kardeşlerimizden razı ol onları yar ve yardımcıları ol rahman ve rahim allahın adıyla 3 defa… ( bilmillahillezi la ya durru ma asmihi şey,ün fil ardi ve la fisseme.i ve hüvesi,semig,ul alim ) allahın adıyla sana düşmanından hiç bir zarar ziyangelmesi ne yerde ne gökte o her şeyi bilen iştendir.. Allahım hetimul enbiye seyyidine mustafa nın yüce şanı nı cameli ni gören gözlerden onun aşkıyla ve senin sevginle atan yürekler ver sana yakışır hakıyla sana ibadet eden kularından eyle iki cihanda dünyavü işlerden meşguliyet lerine dalıp seni unutanlardan eyleme biz aciz kullarını taşıyabilecegiz den fazla yük yükleme ya kerim ya rahman sen her şeyi bilensin sen bize ruhumuzdan daha yakınsın bizi göz acıp kapatıncaya kadar bile kendi nefsimize teslim etme kovulmuş şeytanın şerrinden sana sıhınırım allahım sen kara gecede kara karıncaya sesini duyan ona yolunu şaşırtmayan ya rahman ya erhamarrahimin ya kerim bizide hak yolundan şaşırtma nebimiz muhammed mustafa s.a.v . Gönüllerin sultanının şefaatine nail olmayı nasip eyle bütün dua eden okuyan yazan dualarımıza amimin diyen kardeşlerimize gönüllerinden gecen her iyigi ver dünya ahirette aziz ve şerif makamlarını cennet eyle şimdi bu kuşluk vaktinde iste veriyim kuluna işte kapına geldim yalvarıyorum rabbim hasta olup şifa bekleyen dertli olup deva bekleyen borclu olup rızık bekleyen ne kadar kalplerinden gecen dua varsa kardeşlerimin duaları kabul eyle (ente efuvvun tu gubbul afve agfi anne ya rahman ) amin ecmegin kötülüklerin defi vatan ve milletimizin selameti
dualarımızın kabulu icin ale resuline salavat s.a.v.
El fatiha

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Mallarımız arttı, keyfimiz azaldı.
Daha büyük evlerde, ama daha küçük ailelerle yaşıyoruz.
Konforumuz arttı ama zamanımız daraldı.
Diplomamız bol ama sağduyumuz az.
Uzmanlıklar arttı ama sorunlar çoğaldı.
İlaçlar çoğaldı, hastalıklar arttı....
Çok para harcıyoruz ama az gülüyoruz.
Akşam geç yatıyor, sabah yorgun kalkıyoruz.
Az kitap okuyor, çok televizyon seyrediyoruz.
Çok konuşuyor ama az gönül veriyor ve bol yalan söylüyoruz.
Para kazanmayı öğrendik ama yuva kurmayı beceremedik.
Aya kadar gidip dönmeyi biliyoruz ama komşumuza uğramak için karşı sokağa geçmiyoruz.
Uzaya ulaştık ama kendi iç derinliklerimizden habersiziz.
Havayı temizledik ama ruhları kirlettik.
Atomu parçaladık, önyargımızı yıkamadık.
Çok yazıyor ama az gelişiyoruz.
Daha çok plan yapıyor ama daha az sonuç alıyoruz.
Acele etmeyi öğrendik ama sabırlı olmayı asla.
Gelirimiz arttı, karakterimiz zayıfladı.
Tanıdıklar çoğaldı ama dostlar eksildi.
Çabalar arttı ama mutluluklar azaldı.
Daha mutlu olmak için somurtarak çalışıyoruz.
Varlığımızı arttırdık ama değerlerimizi yitirdik.
Ve nihayet: hayata yıllar ekledik, yıllara hayat katamadık.
Ahmet Cihanyandı

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
&& Kördüğüm Gibi &&

Hz. Aişe validemiz Peygamberimiz’le (Aleyhissalatu Vesselam) yeni evlenmişti.Eşinin kendisini sevip sevmediğini ; ne kadar ve nasıl sevdiğini merak etmekteydi.

Hz. Aişe validemiz bu düşüncesini Peygamberimiz’le (Aleyhissalatu Vesselam) konuşmadan edemedi.

“Ey Allah’ın Resulü,beni seviyor musun?
“Peygamberimiz: Evet, ya Aişe, tabi seviyorum! dedi.”

Hz. Aişe validemiz nasıl sevdiğini de merak ediyordu.?
Hemen sordu. “Beni nasıl seviyorsun?”

Peygamberimiz sevgi şeklini tanımladı sevgili eşine:“Kördüğüm gibi.”

Bu cevap Hz Aişe validemizi çok sevindirmişti.
Çünkü kördüğüm açılmazdı. Açılmayan,bitmeyen sırlı bir sevgi demekti.

Alacağı cevap onu çok mutlu ettiği için, Hz Aişe validemiz Peygamberimiz’e sık sık sorardı: “Ey ALLAH’ın Resulü, kördüğüm ne alemde?”

Peygamberimiz, Aişe validemizi memnun eden cevabı verirdi her defasında:
”ilk günkü gibi…”

ALLAH herkese böyle bir sevgi nasip etmesi dileğiyle ALLAH a emanet kalın..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt