Yine icimde bilmedigim sevinc heyecan, ne olur soyle Yaradan nedir bu hal boyle???
Sanki sevdigiyle bulusacak , sevgili gibi oysa yok oyle biri.. yok mu??
Aslinda var tabiki ama insanlar saymaz ki? o nedir ki??
Rabbim adini aninca yuregimde ilik ilik ates geziyor, iyi mi bu ne??
Muthis heyecan var bundan mi ne??
Evet gecem harika gecti, sanirim Resul (s,a.v) geldi , o geldimi duaya ellerim kalkar havaya, tevazu ile egildim sonra, sanirim Rabbim dedim
o anda yuregimde yanginlar gecti, ey nefsim soyle, sen boyle hic mutlu oldun mu???
Iste ne parayla , ne mevkiyle , ne sohretle alinamayan muhtesem bir guzellik, niye mi derim???
Ey insanlar derim, Rabbimiz nefes kadar yakin, na arasaniz , ne bulsaniz inanin mutlu olamazsiniz..
Evet herseyim vardi ama mutsuzdum, neyleyim kosku neyleyim sarayi , icinde salinan yar olmayinca...
Herseyi terkettim, vazgectim onu ve dostlarini bulma ugruna, iyi ama Rabbim neden geri veriyorsun herseyi, beni begenmedin mi???
Vazgecmem, bu sevdadan baska ne var ki degeri bilinecek???
Rabbim dokun yuregime , iki dunya da kalsin geride , sen , sen varken ne degeri var ki hic birisinin???
Rabbim cemalini isterim, yak beni yeter ki ver istedigimi ... ne icin??Rabbim cennetten guzelsin, oyle hallerin var ki???
Anlatmaya dilim yok, belki izin yok, gelse bir kelime dilime ...Rabbim seni seviyorum yetmez mi inlettigin???
Yetmez, a de bakayim??? o ne ki?? daha askin a sinda degilsin.
Bana ne isterim, a sinida, k sinida s sina bir et Rabbim sen isteyene veriirsin
Rabbim lutfen baska amacim yok dunyada, hatirladim asktan gayrisi yok bana, zaten senden hic dunya mali istememistim nasil verdin???
ama cok calistim, sen calisana verirsin , mecbur calistim, calismaktan pisman degilim, sensiz kalisimdan pismanim
Sensiz olmak cehennem!, iste SEN cennetten guzelsin! Varsin bu deli gönul yansin da yansin