Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (2 Kullanıcı)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Geliyorum Ankara..
Cok az kaldi geliyorum..
Sana bunu hic soylememistim ama..
Seni cok seviyorum.

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
demek gelıyosun keske ıstnbula gelsen:)

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
oylemı burda kalıcakmısın gorusmek mumkn olurmu acaba cok ısterım..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
oylemı burda kalıcakmısın gorusmek mumkn olurmu acaba cok ısterım..

Bilmem ki.
Kalacagimiz kesin gibi ama.
InsaAllah nasip olur.

Nasilsin ? Kucugum nasil ? Esinle falan bir sorunun yok insaAllah. Fotografiniz yok mu? Sizi cok merak ediyorum vallahi ailecek :D

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
ay canım ıyız hamdolsun kızım ıyı baya buyudu artık 16 aylık esımle aram ıyı hamdolsun buyuk bı heycanla Ramazanı beklıyoruz kızımla namz kılıyoruz amınlıyoruz:)resımlerımz var ama ben hoslanmıyorum net uzerınde resım paylasımından ınsallah gorusursek canlı canlı gorursun bızı.ama senın ıcın kızımn resmını avatarıma koyucam once bılgsayara yuklemem lazım ınsallah yarın avatarımda rumysa hanım olucak:)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
ay canım ıyız hamdolsun kızım ıyı baya buyudu artık 16 aylık esımle aram ıyı hamdolsun buyuk bı heycanla Ramazanı beklıyoruz kızımla namz kılıyoruz amınlıyoruz:)resımlerımz var ama ben hoslanmıyorum net uzerınde resım paylasımından ınsallah gorusursek canlı canlı gorursun bızı.ama senın ıcın kızımn resmını avatarıma koyucam once bılgsayara yuklemem lazım ınsallah yarın avatarımda rumysa hanım olucak:)

InsaAllah gormeyi cok isterim.
Aslinda e mail uzerinden gonderebilirsin.
Ben sosyal paylasim sitelerine uye degilim ama e mail adresi kullaniyorum.

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
olur o canım da meıl adresını nasıl alıcm zten bende ıstyorum senle gorsmek hıc degl se msn yoluyla:)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
olur o canım da meıl adresını nasıl alıcm zten bende ıstyorum senle gorsmek hıc degl se msn yoluyla:)

Hmm senin is karisikmis ya Hu. Neyse nasip olur insaAllah.

Eee Ramazan yaklasiyor. Basladi mi hazirliklar ? Nereliydin ki sen? Ona gore hazirlik semasi cizecegim de kafamda :D

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
Hmm senin is karisikmis ya Hu. Neyse nasip olur insaAllah.

Eee Ramazan yaklasiyor. Basladi mi hazirliklar ? Nereliydin ki sen? Ona gore hazirlik semasi cizecegim de kafamda :D

benım ıs karısk derken :)meıl adresım varda senın meıl adresını nasl alıcam burdan demek ıstedım guzel bakıp guzel goren kardesım:)ben aslen agrılıyım ama kayserıde buyudum sora ıstanbul. bura karısık ıste :)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
benım ıs karısk derken :)meıl adresım varda senın meıl adresını nasl alıcam burdan demek ıstedım guzel bakıp guzel goren kardesım:)ben aslen agrılıyım ama kayserıde buyudum sora ıstanbul. bura karısık ıste :)

Ha sen benim mail adresimi soruyorsun. Ben de senin yeni mail alacagini ama nasil alinacagini bilmedigini zannetim, ozur dilerim. Hakkini helal et. Ya hu etrafimda ne kaadar cok agrili olmaya basladi. Ama cok iyi insanlar bunu biliyorum :) senden belli zaten.

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
esgfrullah canım benım olur boyle yanlıs anlasılmalar:)bnım ılkez bı ankaralı tanıgım oluyo ama ıyıde tanımısım :)

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
canım benım sımdı kalkmam lazım yarın rumeysanın resmını avatara koyarım ınsallah bı manı cıkmazsa meıl adresınıde muhakak almak ısterım bende sızı aılecek merak edıyorum:)ınsallah daımı bı kardeslıgımız olur

ha kezâ

Kayıtlı Kullanıcı
Gül Berra'm benim ben nasıl tanımazsın yaa :D ÇOK AYIP KINIYORUM :p

ha kezâ

Kayıtlı Kullanıcı
Forumu seviyorum...
Çünkü iki tane yeni üyeden başka online üyesi yok... :D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt