Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Hz. Muhammed

Sakıvermeyen kendisine verdiğin kıymeti sana nle arkadaş olma. Smyyes Kardeşim Sana gelsin :)

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Cennetin ahmakla dolu oluşu, vehmin nur boyutunda kalkmadığının delilidir."

A.F.Y

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma."

Hz. Muhammed

berat05

Yönetici
berat05 hatirlatman icin tesekkurler. art niyetli degilim, kelimeleri belki uygun secememisimdir. okadarinida maruz gormeyin bana, yurt disinda dogmus buyumus birinden fazla bisey beklenmez. daha dikkatli olmaya calisirim. yani bilmiyorum burada bazi seyleri acik acik konusabilirmisin yoksa bayanlarda oldugu icin konusmak ayipmi olur bilmiyorum.
Smyyes sabretmekten baska caremiz yok, ama sabirda gercekten cok zor birsey bir gun sabir diyorsun iki gun sabir diyorsun sonra seytan durtmeye basliyor. Allah bizleri sabredenlerden eylesin.

Kardeşim,

Art niyetli olmadığınızı zaten tahmin etmiştim...yanlış anlaşılmadınız tarafımdan yani..Asıl sizden daha fazla şeyler bekliyoruz :)

Konuşma uslubunda tutarsızlık olmadığı sürece herkes herkesle selamlaşıyor ve fikir alışverişinde bulunuyor....
Hep birlikte paylaşarak öğreniyoruz,öğretiyoruz...vesile oluyoruz..İnşallah.

Allah Celle Celaluhu hayırlı eş nasip etsin size de tüm bekarlarımıza da kardeşim...

Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah..

Selametle

berat05

Yönetici
Evet Berat Abi İnsan gibi davrananlarla sohbete doyum olmuyor :)

Sohbet güzeldir kardeşim...hele de sevdiğin kişiyle sohbet en güzelidir.

Sohbetin özüne inmek ...tadına doyum olmaz...

Ama hani olurda ters davrananlar olursa...buna karşılık iyi ve hoşgörülü olmak ....zordur.

Çünkü Nefsi tutmak zor kardeşim..

Bize düşen ise nefsi tutabilmeyi öğrenmek...inatla öğrenmek...

Çünkü karşı tarafa kötü söz söylemek en kolaydır...

Özür dilemek ve gönül almak ise zordur...Nefse ağır gelir...

Biz de en zoru başaracağız İnşallah....

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Abi ben Kalben Özür dilerim Seni üzdüysem ama bak kincilikten deil bazılarını sevmiyorum Kendsini üstün ötesi görüyor yani Allahım şahit niye kinci olayım ben yoksa Canım Nur Kalpli Abiciğim :)

berat05

Yönetici
Abi ben Kalben Özür dilerim Seni üzdüysem ama bak kincilikten deil bazılarını sevmiyorum Kendsini üstün ötesi görüyor yani Allahım şahit niye kinci olayım ben yoksa Canım Nur Kalpli Abiciğim :)

Rica ederim...özür için değil ki bu yazdıklarım...Üzülmedim de....Hiç bir övgüyü hak edecek birşey de yapmadım...bana yapılan birşey yok... ;)

Amacım şu yazdıklarını değiştirmeni sağlamak....

Kinci değilsen sana kötülüğü geçmemiş bir kişi nasıl sevmiyorsun?

Ki kötülüğü geçenleri bile affetmemiz yazılıyken....söylenirken....

Senin burdaki hiç bri kardeşime karşı bu tabiri kullanmanı istemem...

Sadece paylaşımlarınla kanıtla kendini....

Sevmeye çalış...Hoşgör...Yaşından olgunlaşmaya bak :)

Nefret etmek ve sevmemek için hele çok gençsin...

Kötü yazılar istemiyorum bu forumda :)

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Haklısın Elimden geldiğince yazmıyacağım artık inatlaşıcam bu konuda , Olgunlaşacağım :)

hicri1428

Kayıtlı Kullanıcı

Kardeşim,

Art niyetli olmadığınızı zaten tahmin etmiştim...yanlış anlaşılmadınız tarafımdan yani..Asıl sizden daha fazla şeyler bekliyoruz :)

Konuşma uslubunda tutarsızlık olmadığı sürece herkes herkesle selamlaşıyor ve fikir alışverişinde bulunuyor....
Hep birlikte paylaşarak öğreniyoruz,öğretiyoruz...vesile oluyoruz..İnşallah.

Allah Celle Celaluhu hayırlı eş nasip etsin size de tüm bekarlarımıza da kardeşim...

Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah..

Selametle

Onerilerinizi tavsiyelerinizi herzaman dikkate alirim insallah, benden ne bekleyeceksiniz ki ben kendi derdine yanan bir insanim. iki bucukta yasindaki yavrusundan mecburi ayri kalmak zorunda olan biriyim yilda anca bir defa gorebilirim, o turkiyede ben avrupada

berat05

Yönetici
Onerilerinizi tavsiyelerinizi herzaman dikkate alirim insallah, benden ne bekleyeceksiniz ki ben kendi derdine yanan bir insanim. iki bucukta yasindaki yavrusundan mecburi ayri kalmak zorunda olan biriyim yilda anca bir defa gorebilirim, o turkiyede ben avrupada

Paylaşımla çoğalır yada azalır herşey....
Gönlünüzdeki kırgınlık belli...herşeyde bir hayır vardır diyebilirim ancak...fazla birşey yazamam bu konuda...

Zaman en iyi ilaçtır gerçekten... Ama eliniz kolunuz bağlı oturup kalmayın derim.

Zamanla inşallah herşeyin sizin için hayra dönüşmesine dua ediyorum..

Allah Celle Celaluhu cümlemizin yardımcısı olsun inşallah..

hicri1428

Kayıtlı Kullanıcı
Dualariniz icin Allah sizden razi olsun.

Sabretmek, kurtuluşa, başarıya sebep olan güzel huydur. Sabır, Peygamberlerin hasletlerindendir. Bunun için atalarımız, (Sabır, acı ise de meyvesi tatlıdır), (Sabır selamettir), (Sabırla koruk helva olur) demişlerdir. Belalara sabretmek, kurtuluşa sebeptir.

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
Dualariniz icin Allah sizden razi olsun.

Sabretmek, kurtuluşa, başarıya sebep olan güzel huydur. Sabır, Peygamberlerin hasletlerindendir. Bunun için atalarımız, (Sabır, acı ise de meyvesi tatlıdır), (Sabır selamettir), (Sabırla koruk helva olur) demişlerdir. Belalara sabretmek, kurtuluşa sebeptir.

Evet Abi Allah Kurtuluşunu Kolaylaştırsın :)

SerkanMuhammedSAV

Kayıtlı Kullanıcı
K.bakmayın neden geç yazdığınızı anladım yazmasaydında olur Nur Yüzlü Abi yinede teşekkür ederim rahatsız ettiğim için özür dilerim birdaha olmayacak istemeyenlerle konuşmayacağım merak etme :)

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum hayırlı gunler ben geldim :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt