Tm anladım Seni lütfen konuşmayalım![]()
Bana mı dediniz hiç bir sey anlamadım
???
Tm anladım Seni lütfen konuşmayalım![]()
Ka'b İbnu Mâlik (radıyàllâhu anh)'dan:
"Resülullah (aleyhissalâtu vesselam)'ın şöyle söylediğini işittim:"
"Kim âlim geçinmek, sefihlerle münâzara yapmak ve halkın dikkatlerini
kendine çekmek gibi maksadlarla ilim öğrenirse Allah o kimseyi cehenneme atar."
(Tirmizi, İlm 6)
*
abi ilk başta sizin hakkınızda suizan ettiğim için bana hakkınızı helal eder misiniz?evet boyle seyler cok tehlikeli, insan bazen kendiside bilemiyor hangi niyetle bir amel yaptigini. Her amelimiz Allah rizasi icin olsun. Bu dunya muslumana gercekten cok zor. nefis var seytan var iki ayakli seytanlar var suslu puslu dunya var. varda var. butun bunlardan kurtulabilmek icin insanin olumu cok yakinda hissetmesi gerekir. olum lezzetleri acilastirir.
Her daim aklımızda bulunması duasiyla
abi ilk başta sizin hakkınızda suizan ettiğim için bana hakkınızı helal eder misiniz?
hani sizi kötü bellemedim ama yanlış anlamışım kusura bakmayın
aklimizda bulunmasi yetmiyor gercekten, insan idrak edemiyor. olum burnunun dibine gelsin iste ozaman tam manasiyla anliyorsun icini korku sariyor, hayal aleminde dolasiyorsun hic bir seyden zevk almiyorsun yemeden icmeden kesiliyorsun. topragin altini dusunuyorsun yatacagin yeri, nelerle karsilacagini. 2 yil once bir hastaliga yakalanmistim doktor doktor gezdim, bulamadilar hastaligimin sifasini, doktorun biri senin bu hastaligin iyice ilerler 2 yil icinde olebilirsin dedi bana. dunya basima yikildi. iste ozaman ben olumu cok yakinimda hissetmistim, guzel bir duygu aslinda cunku ozaman tam manasiyla allaha teslim oluyorsun ve tevbe ediyorsun. cok sukur rabbim sifami verdi, hicbiseyim kalmadi. insallah gunahlarima keffaret olmustur. sizlere sabirla ilgili bi site vereyim okuyun cok guzel.
Sabr .:.: [url]www.dinimizislam.com :.:.[/url]
verdigim sitedeki sabirla ilgili yaziyi mutlaka bastan sona okuyun, bir kat daha fazla sukredeceksiniz.