Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Rabbime hamdolsun,dert verdiği gibi dermanını da veriyor.İnşaAllah bizlerde layıkıyla sabredenlerden oluruz.
Allahın izni ile bugün saat 16.30 da cerrahi bir operasyon geçireceğim,ben Rabbimden umuyorum ki şifa vesilesi olacak.Ama herşey bizim için,bizler doğduğumuza inandığımız gibi ölüme ve ahirete de inanıyoruz.
Eğer benim bir hakkım varsa tüm kardeşlerime helal olsun.Sizlerde bana HAKKINIZI HELAL EDERSENİZ çok sevinecek ve mutlu olacağım,huzurla Rabbimin krşısına kul hkkıyla çıkamayacağımı biliyorum,huzurum sizlere bağlı.
Rabbim hepinizden razı olsun.
Selam ve Dua ile
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Rabbime hamdolsun,dert verdiği gibi dermanını da veriyor.İnşaAllah bizlerde layıkıyla sabredenlerden oluruz.
Allahın izni ile bugün saat 16.30 da cerrahi bir operasyon geçireceğim,ben Rabbimden umuyorum ki şifa vesilesi olacak.Ama herşey bizim için,bizler doğduğumuza inandığımız gibi ölüme ve ahirete de inanıyoruz.
Eğer benim bir hakkım varsa tüm kardeşlerime helal olsun.Sizlerde bana HAKKINIZI HELAL EDERSENİZ çok sevinecek ve mutlu olacağım,huzurla Rabbimin krşısına kul hkkıyla çıkamayacağımı biliyorum,huzurum sizlere bağlı.
Rabbim hepinizden razı olsun.
Selam ve Dua ile
Ve aleykum selam hanife ablam.. Mesajını şimdi gördüm. Büyük geçmiş olsun.
Rabbim acil şifalar versin. Nasılsın? Durumun nasıl şu anda?
Canım ablam Allah yar ve yardımcın olsun Allah Ya Şifi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Ablam şimdi nasılsınız inşallah operasyon iyi geçmiştir.Ablalrın birtanesi seni çok seviyorum Allah o güzel gönlüne göre verssin Rabbim'de seni hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Ebu Hureyre diyor ki: Ben Resulullah(s.a.v.)´i şöyle buyururken dinledim:
"Ümmetimin hepsi ilahi affa mazhar olur. Ancak (günahları) açıktan açıga işleyenler müstesnadır. şüphesiz bir adam geceleyin bir iş yapıp sonra Allah onu setretmiş oldugu halde sabahı edip de: Ey filan, ben dün şöyle şöyle yaptım, demesi de kötülügün açıkca işlenmesi kabilindendir. Böyle bir kişi, Rabbi kendisini setretmiş oldugu halde geceyi geçirmekle birlikte, sabahı edince Allah´ın, kendisi üzerindeki o setredici örtüsünü açıverir.
(Buhari; 6069)
İyigeceler İstanbul![]()
Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Allah Razı olsun,Hamdolsun,çok başarılı bir operasyon oldu Rabbimin izni ile,çok iyiyim,çok bartılmıştı fkat hiçte öyle değilmiş,sadece yüzüm şişti.
Sen nsılsın,hiç görüşemiyoruz.
Selam ve Dua ile