canı sen aldıktan sonra ,ölmek şeker gibi tatlı.Seninle olduktan sonra ölüm tatlı,candan tatlı.
MEVLANA
durumum haknda yormm yapablrmsnnn ne dsunuyosnnn...
okuldan nefret edyorum......... Insanlar neden ahlaksızlaşıyor anlamıyorum. Okul mu insanı bozuyor yoksa insanlar mı hala anlayamadım
canım ailem .yarın yusuf babam ameşiyat olacak yaşı yeltmişin üstünde olduğu için riskli bir ameliyat lütfen o güzel kalplerinizden geçen dualarınızı eksik etmeyin .ALLAHA emanet olun
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Rabbime hamdolsun,dert verdiği gibi dermanını da veriyor.İnşaAllah bizlerde layıkıyla sabredenlerden oluruz.
Allahın izni ile bugün saat 16.30 da cerrahi bir operasyon geçireceğim,ben Rabbimden umuyorum ki şifa vesilesi olacak.Ama herşey bizim için,bizler doğduğumuza inandığımız gibi ölüme ve ahirete de inanıyoruz.
Eğer benim bir hakkım varsa tüm kardeşlerime helal olsun.Sizlerde bana HAKKINIZI HELAL EDERSENİZ çok sevinecek ve mutlu olacağım,huzurla Rabbimin krşısına kul hkkıyla çıkamayacağımı biliyorum,huzurum sizlere bağlı.
Rabbim hepinizden razı olsun.
Selam ve Dua ile
okuldan nefret edyorum......... Insanlar neden ahlaksızlaşıyor anlamıyorum. Okul mu insanı bozuyor yoksa insanlar mı hala anlayamadım