Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım sana şükürler olsun
ilk defa bu kadar mutluyum
Allahım sana binlerce kere şükürler olsun.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Bırak.. O “çağdaşlar”, ne derse desin,
Hayat bir sınavdır, bu hüküm kesin,
Secde et ki; varsın Allah’a sesin,
Sanma ki; önünde seçenekler çok,
Ya KUR’AN, ya HÜSRAN, üçüncüsü yok...!!!

hayırlı günler diliyorum gönül dostları....

şükürrr

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razıı olsun kardesiminan bnde bunları soyluyormm rabbimin emri dye komşularn herkezn tepkisi değişiyor ama bnm rabbm var inan hç kmse yuzume bkmasa ble razıym rabbim in emrettiği her seydenn ve herkezden onmli ki peygambermzz(s.a.v) bna örnekk çok sıkıntı çekmş ama n sonunda hidayete ermş inşallah hpmzz peygamber efendimiz(s.a.v) gbi hdayete erenlerden olurz ALLAHA emanet olun ALLAHIN rızası bzmle olsnn hayrlı akşmlar..

sandiik

Kayıtlı Kullanıcı
"..İnsani iktidarımızın ve irademizin sembolü olan ellerimizi açarak yaptığımız dua, yine ellerimizle yaptığımız her şeyi, elimizen gelen her işi de kapsıyor.." S.D.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Rabbime hamdolsun,dert verdiği gibi dermanını da veriyor.İnşaAllah bizlerde layıkıyla sabredenlerden oluruz.
Allahın izni ile bugün saat 16.30 da cerrahi bir operasyon geçireceğim,ben Rabbimden umuyorum ki şifa vesilesi olacak.Ama herşey bizim için,bizler doğduğumuza inandığımız gibi ölüme ve ahirete de inanıyoruz.
Eğer benim bir hakkım varsa tüm kardeşlerime helal olsun.Sizlerde bana HAKKINIZI HELAL EDERSENİZ çok sevinecek ve mutlu olacağım,huzurla Rabbimin krşısına kul hkkıyla çıkamayacağımı biliyorum,huzurum sizlere bağlı.
Rabbim hepinizden razı olsun.
Selam ve Dua ile

Ve aleykum selam hanife ablam.. Mesajını şimdi gördüm. Büyük geçmiş olsun.
Rabbim acil şifalar versin. Nasılsın? Durumun nasıl şu anda?

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Rabbime hamdolsun,dert verdiği gibi dermanını da veriyor.İnşaAllah bizlerde layıkıyla sabredenlerden oluruz.
Allahın izni ile bugün saat 16.30 da cerrahi bir operasyon geçireceğim,ben Rabbimden umuyorum ki şifa vesilesi olacak.Ama herşey bizim için,bizler doğduğumuza inandığımız gibi ölüme ve ahirete de inanıyoruz.
Eğer benim bir hakkım varsa tüm kardeşlerime helal olsun.Sizlerde bana HAKKINIZI HELAL EDERSENİZ çok sevinecek ve mutlu olacağım,huzurla Rabbimin krşısına kul hkkıyla çıkamayacağımı biliyorum,huzurum sizlere bağlı.
Rabbim hepinizden razı olsun.
Selam ve Dua ile

Canım ablam Allah yar ve yardımcın olsun Allah Ya Şifi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Ablam şimdi nasılsınız inşallah operasyon iyi geçmiştir.Ablalrın birtanesi seni çok seviyorum Allah o güzel gönlüne göre verssin Rabbim'de seni hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ebu Hureyre diyor ki: Ben Resulullah(s.a.v.)´i şöyle buyururken dinledim:

"Ümmetimin hepsi ilahi affa mazhar olur. Ancak (günahları) açıktan açıga işleyenler müstesnadır. şüphesiz bir adam geceleyin bir iş yapıp sonra Allah onu setretmiş oldugu halde sabahı edip de: Ey filan, ben dün şöyle şöyle yaptım, demesi de kötülügün açıkca işlenmesi kabilindendir. Böyle bir kişi, Rabbi kendisini setretmiş oldugu halde geceyi geçirmekle birlikte, sabahı edince Allah´ın, kendisi üzerindeki o setredici örtüsünü açıverir.
(Buhari; 6069)

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam hanife ablam.. Mesajını şimdi gördüm. Büyük geçmiş olsun.
Rabbim acil şifalar versin. Nasılsın? Durumun nasıl şu anda?

Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Allah Razı olsun,Hamdolsun,çok başarılı bir operasyon oldu Rabbimin izni ile,çok iyiyim,çok bartılmıştı fkat hiçte öyle değilmiş,sadece yüzüm şişti.
Sen nsılsın,hiç görüşemiyoruz.
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Canım ablam Allah yar ve yardımcın olsun Allah Ya Şifi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Ablam şimdi nasılsınız inşallah operasyon iyi geçmiştir.Ablalrın birtanesi seni çok seviyorum Allah o güzel gönlüne göre verssin Rabbim'de seni hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Allah Razı olsun Cnım,Hamdolsun,Rbbimin izni ile çok iyi geçti ve şimdede gayet iyiyim.
Selam ve Dua ile

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Ebu Hureyre diyor ki: Ben Resulullah(s.a.v.)´i şöyle buyururken dinledim:

"Ümmetimin hepsi ilahi affa mazhar olur. Ancak (günahları) açıktan açıga işleyenler müstesnadır. şüphesiz bir adam geceleyin bir iş yapıp sonra Allah onu setretmiş oldugu halde sabahı edip de: Ey filan, ben dün şöyle şöyle yaptım, demesi de kötülügün açıkca işlenmesi kabilindendir. Böyle bir kişi, Rabbi kendisini setretmiş oldugu halde geceyi geçirmekle birlikte, sabahı edince Allah´ın, kendisi üzerindeki o setredici örtüsünü açıverir.
(Buhari; 6069)

günah işlemeyin vegünah işlerseniz de günahlarınızdan utanıp gizleyin. kardeşinin de bildigin günahı varsa gizle unutmaya bak.

bu hadisle

Papaza gidip papaz efendi ben falan yaptım filan işledim diye birine itiraf etmenin vehametini görüp

bunun islamla kaldırıldıgını bildiririm.

Kimse kimseye günahını anlatmasın papaza anlatmazda arkadasını papaz yerine koymasın günah cıkarır gibi..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
icimden gecen senin icinden de gecer mi?
Hemde bu saatte..
Benden bir saat ilerideyken gun Turkiyemde..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Allah Razı olsun,Hamdolsun,çok başarılı bir operasyon oldu Rabbimin izni ile,çok iyiyim,çok bartılmıştı fkat hiçte öyle değilmiş,sadece yüzüm şişti.
Sen nsılsın,hiç görüşemiyoruz.
Selam ve Dua ile

İyi geçmesine çok sevindim.. Büyük geçmiş olsun.. Yüzünün şişliği de en kısa zamanda iner inşaallah..
Rabbim önce sağlık-sıhhat versin. Tüm hastalara şifa nasip etsin inşaallah.. Ben iyiym abla ne olsun çalışıyorum.
İşten çıkmama az kaldı inşaallah.. Tam tarih belli değil ama Nisan gibi evlilik görünüyo.. Hayırlısı ne ise o olsun.
Msnde göremiyorum seni. Ara sıra giriyorum ben de ç.dısı olarak.. Msnden görüşürüz inşaallah ablacım.. Daha ayrıntılı anlatırım. Kendine çok iyi bak. Rabbime emanetsin..:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt