Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canı sen aldıktan sonra ,ölmek şeker gibi tatlı.Seninle olduktan sonra ölüm tatlı,candan tatlı.
MEVLANA

şükürrr

Kayıtlı Kullanıcı
bnmde içimdenn geçenn ve paylaşmakk istedgmm bi konu var kardeslermm bn yeni kapandm kendi istegmle baskıyla dgl içimden gelerek vee halmdende çok memnunum rabbme şükür ailede açık olan akraba saymız çok fazla dgl ve halyle ve tepkileri çooook; takmamaya çalşyormm ama ynde insanı bazı söözleri kırıyo mesela bi kaç söz;kapanınca 90 yasndaki babanelere benzedn öcü gbi oldun hadi bklm giydgiğn yakışıcakmı artkkk kmsenn olmckk seni kmse takmckk ama bnm RABBİM VARR bn zatn kmseyi istmyormmm bni kıran ve üzen nokta bu kardeslerm desteklernzi bklıorm ALLAh hpnzden razı olsnn ALLAHN rahmeti üzernze olsnn hayırlı akşmlarr herkeze herseye ragmen dua etmektenn rabbmee sığınmaktan vazgeçmeynn ALLAHA emanet olunn:a12:

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
canı sen aldıktan sonra ,ölmek şeker gibi tatlı.Seninle olduktan sonra ölüm tatlı,candan tatlı.
MEVLANA

canim nasilsin? bi hayli zaman oldu buralara gelmeyeli butun arkadaslara burdan duyurmus olayim pc im bozuldu ve tlf dan girmekte cok kolay olmuyo o yuzden biraz ihmal ettim mazaret sayilirmi bilmem;( cok ozlemisim burayi gelince fark ettim ve gordugum ilk tanidik isimde sensin pek mutlu oldum seni gorunce ;) sen nasilsin nasi gidio?

_YUSUF_

Yönetici
durumum haknda yormm yapablrmsnnn ne dsunuyosnnn...

Allah sabrınızı artırsın.
Bu sizin isteğinizle olan birşey değil bu Allah'u tealanın size yapmanızı emrettiği bir görevi yerine getiriyorsunuz.
Sizi bu lafları söyleyenlere sizler Allah'u tealanın emrine karşı gelmenizin cezasını çekeceksiniz.Ben ise beni yoktan vareden Rabbimin emrini ifa ediyoryum ve bunu yapmaktanda mutluyum deyin hem <Hakkı teblğ etmiş olursunuz hemde Allah'u tealanın istediği bir mesajı aktarmış olursunuz.Umulurki hidayete ererler

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ebu Hüreyre (radıyallahu anh) anlatıyor: " Ey Allah'ın Resulü. dendi, hangi kadın daha hayırlıdır? ''

"Kocası bakınca onu sürura garkeden, emredince itaat eden nefis ve malında, kocasının hoşuna gitmeyen şeyle ona muhalefet etmeyen kadın!" diye cevap verdi."

Nesâi, Nikâh 14 (6,68).

T

tevbekarım

Rabbim...ben günah işlediğimde nefsime zulmederek gaflet içinde işlemişim Sana karşı işlemeye haddim yoktur...ne varki Senin mülkünde Senin verdiğin rızıklar içinde ve Sen beni izlerken işlemişim:( ben nasıl yaparım diyemem ki işte ben bu kadar acizim bu kadar zavallıyım ben kimim ki Sen beni korumasan ben hiçim ama SEN GAFURURRAHİMSİN YA RABBİM BAĞIŞLA BENİ BEN ÇOK PİŞMANIM ÇOK...KEŞKE HİÇ YAPMASAYDIM...

T

tevbekarım

Tevekküldeyim..! Sabırla Bekliyorum '' R A B B İ M '' ..! İndireceğin Hayra Öylesine Muhtacım Ki..!

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
DOSTLUK DAVETİYESİ

Dostluk gönül aynasıdır

Yüreklerin cilâsıdır

Sevgi onun mayasıdır

Dost olalım dost kalalım

Mutluluğum onsuz noksan

Dosta muhtaç cümle insan

Kullara en güzel ihsan

Dost olalım dost kalalım

Dost menzile varmak için

Hakk'a divan durmak için

Canlara can vermek için

Dost olalım dost kalalım

Dostluk zehiri bal eder

Zakkum çiçeğin gül eder

Kalpten kalplere yol eder

Dost olalım dost kalalım

Hasan Tülkay

HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM.
ÇOK BEĞENDİĞİM İÇİN SİZ GÖNÜL DOSTLARIMLA PAYLAŞMAK İSTEDİM.
ALLAHA EMANET OLUN.
SELAMETLE KALIN.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
can tertemiz bir ayna ,tende onun üzerinde bir tozdur.tozun altında olduğumuz için güzelliğimiz görünmüyor.
MEVLANA

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canım ailem .yarın yusuf babam ameşiyat olacak yaşı yeltmişin üstünde olduğu için riskli bir ameliyat lütfen o güzel kalplerinizden geçen dualarınızı eksik etmeyin .ALLAHA emanet olun

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
okuldan nefret edyorum......... Insanlar neden ahlaksızlaşıyor anlamıyorum. Okul mu insanı bozuyor yoksa insanlar mı hala anlayamadım

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
okuldan nefret edyorum......... Insanlar neden ahlaksızlaşıyor anlamıyorum. Okul mu insanı bozuyor yoksa insanlar mı hala anlayamadım

Okulu da,toplumuda,dünyayıda iyi yada çekilmez eden insanlar değil mi,okul bina,masa ve gerekli alet ve edavattan oluşan bir yapı değil mi....Hiç birinin ne ağzı var ne dili...............

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Rabbime hamdolsun,dert verdiği gibi dermanını da veriyor.İnşaAllah bizlerde layıkıyla sabredenlerden oluruz.
Allahın izni ile bugün saat 16.30 da cerrahi bir operasyon geçireceğim,ben Rabbimden umuyorum ki şifa vesilesi olacak.Ama herşey bizim için,bizler doğduğumuza inandığımız gibi ölüme ve ahirete de inanıyoruz.
Eğer benim bir hakkım varsa tüm kardeşlerime helal olsun.Sizlerde bana HAKKINIZI HELAL EDERSENİZ çok sevinecek ve mutlu olacağım,huzurla Rabbimin krşısına kul hkkıyla çıkamayacağımı biliyorum,huzurum sizlere bağlı.
Rabbim hepinizden razı olsun.
Selam ve Dua ile

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
canım ailem .yarın yusuf babam ameşiyat olacak yaşı yeltmişin üstünde olduğu için riskli bir ameliyat lütfen o güzel kalplerinizden geçen dualarınızı eksik etmeyin .ALLAHA emanet olun

Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Rabbime hamdolsun,dert verdiği gibi dermanını da veriyor.İnşaAllah bizlerde layıkıyla sabredenlerden oluruz.
Allahın izni ile bugün saat 16.30 da cerrahi bir operasyon geçireceğim,ben Rabbimden umuyorum ki şifa vesilesi olacak.Ama herşey bizim için,bizler doğduğumuza inandığımız gibi ölüme ve ahirete de inanıyoruz.
Eğer benim bir hakkım varsa tüm kardeşlerime helal olsun.Sizlerde bana HAKKINIZI HELAL EDERSENİZ çok sevinecek ve mutlu olacağım,huzurla Rabbimin krşısına kul hkkıyla çıkamayacağımı biliyorum,huzurum sizlere bağlı.
Rabbim hepinizden razı olsun.
Selam ve Dua ile

Rabbim ŞAFİ ismiyle şifa versin inşallah...
Hakkımız var ise her daim helaldir değerli ablamız...
Rabbim cümlemizden razı ve hoşnut olsun...
Selam ve dUA ile...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici

Şu üç günlük dünyaya nazaran EBEDİ ALEM var kardeşim...
Nazarımızı AHİRET e verdiğimizde sinek ısırıklarına ehemmiyet vermeyelim inşallah...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
Selam ve dUA ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt